EDIT: Jao pa ne vjerujem
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Odlicno je pocelo, ali onda se stvori Luck
..Ebiga. Ali dobro je. Ovo su prvi poeni koje je obrana dopustila u prvom kvoteru.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bože moj napada Patsa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Treba biti iskren pa reći da Patsi i ne igraju nešto, imali su dosta sreće do sada u sezoni, a i raspored ih mazi. Nije ni ovdje ništa gotovo, ima još igre, jedno polaganje mijenja sve.
Nešto malo poena ovo kolo generalno. Najčudnije što utakmica gdje se možda i najmanje poena očekivalo, ispade da će biti najefikasnija. Vjerovatno će i Payton razvalit Dallas, tako da će i ta biti high scoring.
Nešto malo poena ovo kolo generalno. Najčudnije što utakmica gdje se možda i najmanje poena očekivalo, ispade da će biti najefikasnija. Vjerovatno će i Payton razvalit Dallas, tako da će i ta biti high scoring.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Odlicna utakmcia Coltsa i Hawksa..
A vidim Giantsi vode
..Igrali su uzas prvo poluvrijeme, ovi Eaglesi su stvarno 
A vidim Giantsi vode
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cutler dobar ovu tekmu a gubimo
..dlai Saintsima poene na kraju poluvremena, i uz to mi na 2 yarda njihova bili i nismo napravili odnosno nismo imali vremena za FG ili TD uzas majkemi ..sad Bennet ispusti loptu za 1st down pa ne mogu da vjerujem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bennet ponovo drugi put ispusta loptu i izgubismo loptu..pa ebem ti mater usta sugavu pa ebem ti svu familiju..da se razumijemo ne mislim na ovog TE Benneta nego ovog drugog recivera..pa dvije lopte ispusti i izgusmo tekmu zbog ov0oga sad..pa treci put na red zone mi ne mozemo poena uzet ..kud dodje kuci da odgledam ovo drugo poluvrijeme ebem ti sve fujjj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bože, Bože. Samo fg umjesto td-a
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ako igramo dosta dobro za razliku od ranije ipak nema sanse uzeti ovdje pobjedu tesko tesko nema vremena, a puno smo ispustili..vo i penal napravismo poklonismo Sainstisma 1st down ahahaha..ne mogu da vjerujem oj boze sta mi sebi radimo ebem ti vise ovo...odbrana nista treba Smitha molit da se vrati sda bude cordinator da se ovo ispravi dok se moze jos ispravit ..pa ne znam sta nam treba ovo?..dva puta na red zone nista ne uzimamo mogli smo najmanje 6p uzeti i sad imati sansu cak i da pobjedimo u zadnjem drivu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Treba biti iskren i reći da im nedostaju neki ključni igrači u napadu i da su doživjeli toliko pehova u offsezoni sa kojima bi malo koja momčad imala bolji omjerwork je napisao/la:Treba biti iskren pa reći da Patsi i ne igraju nešto, imali su dosta sreće do sada u sezoni, a i raspored ih mazi. Nije ni ovdje ništa gotovo, ima još igre, jedno polaganje mijenja sve.
A raspored je jedan od težih u čitavoj ligi, za razliku od Denverovog koji je najlakši uvjerljivo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam rekao da to nije tačno. Ne bavim se nagađanjem. Nije teško vidjeti da ne igraju na svom nivou i da po partijama ne zaslužuju ovaj omjer. Ne znam napamet raspored Patsa, možda će i imati težak do kraja sezone, ali Billse, Jetse, Tempu i povredama razorenu Atanu, ne možeš nazivati teškim rasporedom.rio_Ferdy88 je napisao/la: Treba biti iskren i reći da im nedostaju neki ključni igrači u napadu i da su doživjeli toliko pehova u offsezoni sa kojima bi malo koja momčad imala bolji omjer![]()
A raspored je jedan od težih u čitavoj ligi, za razliku od Denverovog koji je najlakši uvjerljivo
Denverov raspored je, do sada, bio šega, istina, mada je Dallas u finom zamahu, ne igraju nimalo loše.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
JEFFRY JE stroj od recivera..steta Cutler odlicna tekma i ne mozes dobit tekmu ccccc
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije teško vidjeti ni da igraju bez nekih ključnih igrača, što ti očito zanemaruješ, i da su tokom offsezone ostali bez još nekih vrlo bitnihwork je napisao/la:Nije teško vidjeti da ne igraju na svom nivou i da po partijama ne zaslužuju ovaj omjer.
Ja znam napamet i nije teško to provjeriti prije negoli napišeš nešto, a Atlanta nije loša ekipa, prošle sezone finale NFC-a, dok su Bengalsi odlična ekipa, kao i ekipe sa kojima će igrati u daljem tijeku sezonework je napisao/la:Ne znam napamet raspored Patsa, možda će i imati težak do kraja sezone, ali Billse, Jetse, Tempu i povredama razorenu Atanu, ne možeš nazivati teškim rasporedom.
Denverov je najlakši u čitavoj ligi, to je činjenica, imaš prije svake sezone liste koje određuju težinu rasporeda na osnovu omjera protivnika iz prošle sezonework je napisao/la:Denverov raspored je, do sada, bio šega, istina, mada je Dallas u finom zamahu, ne igraju nimalo loše.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo da smo jednom od 3 puta narpravili fg tekmu bi mogoi uzeti..ali o su Bearsi ebiga ahahhaha...Bennet ebem ti sve za ona dva pasa sto si ispustio fujjj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koje sranje...nema vise time-outa i gubimo 3 razlike..
Nema to veze, Patsi nisu konkurentni ove sezone i omjer 4-1 imaju isključivo zbog toga što su igrali protiv slabih protivnika. Nisu u istom rangu kao Denver, NO, SEA, IND, Kansas. Šta više u donjem su dijelu prosječnih ekipa, a nije da ih nešto hejtam.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije teško vidjeti ni da igraju bez nekih ključnih igrača, što ti očito zanemaruješ, i da su tokom offsezone ostali bez još nekih vrlo bitnih![]()
Ja znam napamet i nije teško to provjeriti prije negoli napišeš nešto, a Atlanta nije loša ekipa, prošle sezone finale NFC-a, dok su Bengalsi odlična ekipa, kao i ekipe sa kojima će igrati u daljem tijeku sezone![]()
Denverov je najlakši u čitavoj ligi, to je činjenica, imaš prije svake sezone liste koje određuju težinu rasporeda na osnovu omjera protivnika iz prošle sezone
Atlantu zezaju povrede, nije to ta ekipa, full stop.
Tu im je negdje raspored, npr. "lakši raspored" znači da će igrati protiv lošijih ekipa od prošle godine. Gle čuda, jedna takva ima omjer 4-0 i na dobrom je putu za 5-0.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kiša presudila Tomici u Cinncinatiu, zaslužen poraz na kraju
Opet je odbrana bila bolji i jedini dio ekipe, jer sa ovim što imamo od napadačkih opcija, ovaj omjer izgleda odlično, a sljedeće sedmice protiv Saintsa mogu sačuvati Gronka i Amendolu, jer nema potrebe da se troše, kad ionako tu nećemo imati šanse za pobjedom, a i non-conference je tekma
Opet je odbrana bila bolji i jedini dio ekipe, jer sa ovim što imamo od napadačkih opcija, ovaj omjer izgleda odlično, a sljedeće sedmice protiv Saintsa mogu sačuvati Gronka i Amendolu, jer nema potrebe da se troše, kad ionako tu nećemo imati šanse za pobjedom, a i non-conference je tekma
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako bolan povrede i odlasci ključnih igrača nemaju veze sa ovom igrom, koja logikawork je napisao/la: Nema to veze, Patsi nisu konkurentni ove sezone i omjer 4-1 imaju isključivo zbog toga što su igrali protiv slabih protivnika. Nisu u istom rangu kao Denver, NO, SEA, IND, Kansas. Šta više u donjem su dijelu prosječnih ekipa, a nije da ih nešto hejtam.
I gdje si to vidio da sam napisao da su istom rangu kao Denver ili Seahawksi, nemoj da mi stavljaš riječi u usta i tvrdiš nešto što nisam napisao
To kakvi će biti u nastavku ne bih prognozirao, ali sa povratkom nekih igrača siguran sam da će igra u napadu biti puno bolja, a odbrana je već pokazala napredak u odnosu na prošlu sezonu
Pa da Atlantu zezaju, a Patse nisuwork je napisao/la:Atlantu zezaju povrede, nije to ta ekipa, full stop.
Nije im tu negdje raspred, niti blizu, sam si rekao da ne znaš sa kime igraju u daljem tijeku sezone, i to se i vidi, rapsored Patsa je jedan od najtežih u ligi, dok je Denverov najlakši i to je činjenicawork je napisao/la:Tu im je negdje raspored, npr. "lakši raspored" znači da će igrati protiv lošijih ekipa od prošle godine. Gle čuda, jedna takva ima omjer 4-0 i na dobrom je putu za 5-0.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Ne mogu ja QBja voljeti, nema sanse..
Poslije ovakve partije, odbrana bi trebala traziti redaljku na Giselli. Rahmetli Mark Sanchez bi iskoristio bar jednu priliku koju ti je odbrana dala.
Sad ces protiv Saintsa, Q po celu da dobijes.
Na stranu sto ovo ide i Belichicku i McDanielsu na dusu, ali glavni krivac je mali Tomica.
Poslije ovakve partije, odbrana bi trebala traziti redaljku na Giselli. Rahmetli Mark Sanchez bi iskoristio bar jednu priliku koju ti je odbrana dala.
Sad ces protiv Saintsa, Q po celu da dobijes.
Na stranu sto ovo ide i Belichicku i McDanielsu na dusu, ali glavni krivac je mali Tomica.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Obrana je ginula i svaka joj cast. Ove sezone su na visini zadatka. Napad na celu s Bradyem steka. Danas su bili ocajni, nije ih se mogli gledati u napadu. Protiv Svetaca tesko ce Patsi do pobjede al nas mozda ugodno iznenade
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Prvi poraz..Poceli odlicno, ali Coltsi se sjajno vratili nema sta..Obrana bas i nije briljirala 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.