Pa ne bi rekao , Khedira je bio na svom nivou .Sveti je napisao/la:khedira 4, isco 4.5 zar su toliko loši bili
Samo što je taj nivo loš.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pa ne bi rekao , Khedira je bio na svom nivou .Sveti je napisao/la:khedira 4, isco 4.5 zar su toliko loši bili
Jel se to depilira?Dzoni je napisao/la:Bulletproof.RickBlaine je napisao/la:![]()
Touche.Dzoni je napisao/la:Ne znam stvarno da li se depilira.Sve dok daje golove meni nije bitno,o tome ionako samo besposleni gejevi razmisljaju.
Mala ocjena Marcelu,previsoka toj ublehi.Raul_64 je napisao/la:Zole lajka ove ocjene :kava:
Varane vise od Ramosa.
Marcelo za 40 minuta - 7,0 , Coentrao 4,5
Sudjeno je da nam donese Decimu. On i Morata po dva komada. Real Madrid- Chelsea 4:1emir18 je napisao/la:Ponekad mi bude zao Ronalda,takav igrac a tako malo trofeja odkako je dosao kod nas,vrijeme je da u sezoni uzmem 2 trofeja odkak se to nije desilo pa ima 7-8 sezona
Treba biti iskren pa reći da se taj prvi "penal" ne bi sudio ni Sarajevu kad im zagusti negdje u Derventi. A taj drugi još manje. Nama je svaka ruka, svaki kontakt penal.Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dva penala nam nisu dosudili.
Mora, poderale bi to štucne svejednoGreivis je napisao/la:
Jel se to depilira?
o.OSaurman je napisao/la:Morata mora igrati od prve minute hmm čak se pomalo i rimuje.
Vidi gnjurca,voda mu do...koljena.Amar Dzeko je napisao/la:o.OSaurman je napisao/la:Morata mora igrati od prve minute hmm čak se pomalo i rimuje.
Svaki nogometas i plivac mora se depilirat, cak i u nasoj ligi je to zastupljenoDex je napisao/la:Mora, poderale bi to štucne svejednoGreivis je napisao/la:
Jel se to depilira?
Amar Dzeko je napisao/la:o.OSaurman je napisao/la:Morata mora igrati od prve minute hmm čak se pomalo i rimuje.
Ko nama sjedi na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.