Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 06 okt 2013, 22:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ja, logicnije je postavit lika na poziciju koju nikad u zivotu nije igrao nego dirat u svetinju 3-5-2 :D
I ja sam to odmah rekao kad je zamjena bila, Conte nastavlja sa inatom, samo ne znam kome :mrgreen:

Tužno je ovo sve, pa svaku utakmicu se najmanje 2-3 čiste prilike poklone protivnicima :roll: . Ali dobro je ovako 19 bodova imamo, iako je igra očajna, valjda će Conte malo analizirati na ovoj pauzi.

I večeras se vidjelo da ovu Seriju A možemo igrati kako hoćemo, ali kad dodje LP ispadamo smiješni.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 okt 2013, 22:53

Ne morate se složiti sa mnom, ali ovo nekako baš rutinski odrađujemo. Pa večeras u prvoj minuti primimo gol i vratimo se. Ovo nam je treći preokret, to najbolje govori kako igramo kad se mora.

Pa u dok im nismo zabili drugi i treći gol oni nisu postojali na terenu kao da smo igrali protiv Verone.

Nervira i mene, povedemo i onda zezancija. Ne znam šta im se dešava, treba ih postrojiti i to dobro. Ali ipak reagovali su na pravi način poslije kiksa u srijedu.

Drago mi je i zbog Giovinca, nije mi nešto gotivan, ali valjda i njemu sad poraste samopouzdanje pa počne igrati kako zna.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2013, 22:57

Hvala Pogba.

slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2013, 22:57

Yucca je napisao/la:
milanist je napisao/la:cestitke za pobjedu :(

Hvala druze ;) :D

Nisam zadovoljan igrom tek zadnjih 25 minuta u drugom dijelu smo odigrali dobro i rijesili utakmicu,ali opet smo veci dio utakmice bili nepovezani igramo na mahove mora se forma polako dizati jer Real brzo dolazi a u ligi ce biti sve teze

Stvarno me pocinju nervirati ovi golovi koje primamo iz nasih gluposti :oops:
bgm care sa ovakvom igrom na real ici nema sanse, msm nikad se ne zna ali za real je ovo preslabo, cak je i Milan dao dva gola i svi znamo u kakvoj je formi i sa kakvim igrackim kadrom igrao Milan. Real se mora shvatiti puno puno punooo ozbiljnije ako zelite nesto da izvucete iz tvog dvomeca a znam da zelite, bice tesko ali ne i nemoguce.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 okt 2013, 22:58

[youtube][/youtube]

pazi stoke, svaki derbi radi ove stvari, al eto nikad Juve nije ostecen :evil:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 okt 2013, 22:59

Ma fazon je što i Real igra haotično, nisu ni oni nešto, odgledao sam ih par puta i nije me uopšte strah, uostalom osvojiti Evropa ligu na domaćem terenu ne bi bila loša stvar, Eurotrofej je Eurotrofej. :lol:

Mexes je i Borriella tako prije dvije godine, valjda hejta Juve, isfrustriran je dečko, ali došao je na svoje. :D
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 06 okt 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 06 okt 2013, 22:59

milanist je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
milanist je napisao/la:cestitke za pobjedu :(

Hvala druze ;) :D

Nisam zadovoljan igrom tek zadnjih 25 minuta u drugom dijelu smo odigrali dobro i rijesili utakmicu,ali opet smo veci dio utakmice bili nepovezani igramo na mahove mora se forma polako dizati jer Real brzo dolazi a u ligi ce biti sve teze

Stvarno me pocinju nervirati ovi golovi koje primamo iz nasih gluposti :oops:
bgm care sa ovakvom igrom na real ici nema sanse, msm nikad se ne zna ali za real je ovo preslabo, cak je i Milan dao dva gola i svi znamo u kakvoj je formi i sa kakvim igrackim kadrom igrao Milan. Real se mora shvatiti puno puno punooo ozbiljnije ako zelite nesto da izvucete iz tvog dvomeca a znam da zelite, bice tesko ali ne i nemoguce.
sve je to uredu druze, ali i Real je ove sezone sve samo ne ubjedljiv...pa dobijaju utakmice protiv davljenika preokretima u sudijskom vremenu...
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 06 okt 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 06 okt 2013, 22:59

Pogba je rutinski odigrao do kiksa, nemojte zezati, odrađivao je posao i bio više nego opasan naprijed.

Čudite se kako je tu igrao, a Conte ga je već stavljao lani protiv Catanie kada je napravio onaj show po strani i asistirao Giacku, kao i u još nekom meču, više krilo nego bek.

Činjenica je da je pun samopouzdanja i da je pretjerao jer je mogao mirno dodati, a ne pokušati proći kroz 3 igrača na nezgodnom mjestu.

Njemu je sve oprošteno, od mene uvijek.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 okt 2013, 22:59

Trequartista je napisao/la:Ne morate se složiti sa mnom, ali ovo nekako baš rutinski odrađujemo.
Rutinski odrađujete dok ne naletite na pravu ekipu a onda vam slijedi žestoko prizemljenje.

Ovo nije ni sjena Juventusa od prije godinu dvije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 okt 2013, 23:01

Jbo Real, imamo dvije sedmice pauze. Prandelli je najavio da neće zvati Pirla, Buffona i ostale kako sam vidio, tako da to možemo iskorisiti i ispraviti greške.

Derbi sa Violama, pa nešto dvije lakše tekme, nadam se da ćemo do susreta sa Napolijem preuzeti vrh, a u dvomeču sa Realom ćemo aBd pokazati stvarni kvalitet ovog tima. :) :)

Jbo majku, kakav smo mi klub, pa i kad ne igraš dobro pobjeđuješ, nevjerovatno.

Pogba je naš najbolji igrač uz Teveza do sada i večeras je bio ključni, jer smo ih razvukli njegovim prelaskom na bok i otvorili više prostora.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 okt 2013, 23:03

Ma nebitno ko je pogriješio, Pogba, Bonucci, Pirlo, Chiellini, fazon je što svi griješe i na tome se mora poraditi, neozbiljni su previše.

Ne volim kritikovati pojedince pa neću ni sada.

Težak raspored odlično odrađen i osvojen može se reći planiran broj bodova.
Saurman je napisao/la: Rutinski odrađujete dok ne naletite na pravu ekipu a onda vam slijedi žestoko prizemljenje.

Ovo nije ni sjena Juventusa od prije godinu dvije.
U Seriji A na takvu sigurno nećemo naletiti, ipak je 32. Scudetto prioritet. :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 okt 2013, 23:04

rutinski je bilo pocetkom i sredinom prosle sezone ( do Seltika i Bajerna), tad se znalo da utakmica moze otici u samo jednom pravcu i od prvog do 25-og kola ni sekunde nije bilo dileme ko ce biti na vrhu...da bi sad ovo bilo rutinski treba nam sigurnost odbrane i eliminacija glupih gresaka koje nas svaku tekmu kostaju gola, treba nam Pirlo, bolji pristup utakmici (da ne igraju samo kad gube) i vise rjesenja u napadu ( da ne budemo ovako ofirni i jednodimenzionalni) ali to spada pod stavku "Pirlo"...

a ovo sad lupam, mozda se Konte upravo zbog odbrane boji promjene formacije i misli da koliko bi dobili u napadu toliko bi izgubili nazad. Jer nesigurni su i ovako ,a kamo li sa 4 nazad. Nisu to dugo igrali, bilo bi problema, cak i Italija nekad kad igra sa 4 nazad protiv jacih timova bude propusta..a opet vjerovatno i ne razmislja o tome, vec nam tjera inat :P

i da slozio bih se, ne smije se ovako na Real, ne toliko zbog forme Reala vec sto su najmocniji na svijetu na pozicijama protiv kojih kad igramo uvijek nas zaboli glava. Imaju vremena, nek rade i skontaju pravi pristup..na Ronalda, Bejla i Di Mariju sa 3 nazad je samoubistvo, 4-4-2 dijamant ili 4-4-1-1 sa Islom ili Markizijom desno (a moze i Pogba jbg), ali opet bi ispastala odbrana mozda...ko ce ga znati, puno dilema i nepoznanica je oko ove ekipe.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2013, 23:04

jeste da je i real u ne tako dobroj formi ali sto se tice primere, a u LP im cvjetaju ruze i imaju trenera koji LP ima u malom prstu. tako da bice gadno pogotovu zbog prodornosti krila reala a znamo da juve tesko izlazi sa takvim ekipama, sto se tice vecerasnje tekme da me neki ne bi shvatili pogresno, ovo veceras je bilo cisto navijacki sa moje strane i normalno je da cu ''vuci'' stvari na konto milana, ali sto se tice LP i ostalog ja vam zaista zelim srecu i da izborite prolaz grupe u LP jer je ona sad pod znakom pitanja. a ostalo otom potom, kada dodje vakat.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 okt 2013, 23:11

Sarajevo1946 je napisao/la:Jbo Real, imamo dvije sedmice pauze. Prandelli je najavio da neće zvati Pirla, Buffona i ostale kako sam vidio, tako da to možemo iskorisiti i ispraviti greške.

Derbi sa Violama, pa nešto dvije lakše tekme, nadam se da ćemo do susreta sa Napolijem preuzeti vrh, a u dvomeču sa Realom ćemo aBd pokazati stvarni kvalitet ovog tima. :) :)

Pogba je naš najbolji igrač uz Teveza do sada i večeras je bio ključni, jer smo ih razvukli njegovim prelaskom na bok i otvorili više prostora.
Pozvao je sve nase reprezentativce. Samo je vrlo moguce da nece igrati.

Sto se tice utakmice, zadovoljan sam rezultatom. Igrom i ne bas. Jednostavno smo pravili previse gresaka u veznom redu, ali eto uspjeli smo nekako pobijediti.

Dobro je opet kad se pogleda tabela. Steta zbog onog remija protiv Intera, mi smo tu mogli i morali pobijediti.

Veceras opet neke sitnice kostaju nasu ekipu golova. Prvi gol cista sreca, veoma lose postavljena odbrana, pa i Buffon i eto ... Ovaj drugi, jos smjesniji. I opet je tu Bonucci da lopta od njega skrene u gol. Kakav je covjek baksuz to je nevjerovatno.

Kako god, bodovi se slazu na konto, i vjerujem da ce nasa odbrana biti sve bolja kako vrijeme bude odmicalo. Sada ide manji odmor, pa se nastavlja veoma zanimljiva Serija A.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 okt 2013, 23:12

Nadati se da ce Conte iskoristiti ovu pauzu da se presabere.. Jer ocito da se sa ovakvom taktikom samo kroz usice igle moze provlaciti..
Treba dodati da je Galatasaraay danas izgubio od Akhisar Belediye Genclik Ve Spora.

Kad sam vidio kako je Mexes udario Chiellinija odmah mi je ovo naumpalo (tad nije ni zuti dobio)..
[youtube][/youtube]
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 okt 2013, 23:14

Sarajevo1946 je napisao/la:Jbo Real, imamo dvije sedmice pauze. Prandelli je najavio da neće zvati Pirla, Buffona i ostale kako sam vidio, tako da to možemo iskorisiti i ispraviti greške.

Sad je bio spisak na Sky Prandellia samo Brazu i Gio nije pozvao ostale jest Buffona,Chielinia,Bonuccia,Marchisia i Pirla preglup potez jer vec su osigurali SP nema potrebe da ih zove mozda promijeni sutra Prandelli to

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 okt 2013, 23:14

Ima li ko link golova?

Mirko Vucinic
Che carattere!!! Grande partita...grandi ragazzi!!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 okt 2013, 23:15

Joj Prandellija, koji q ih zove kad su osigurali plasman na SP. Nek da šansu drugima, jbo ga više i reprezentacija.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 06 okt 2013, 23:16

E moj Zapata đe si poš'o? :lol:
slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 okt 2013, 23:17

Napokon dolazi vrijeme Giovinica :mrgreen:

Mislim da ce poslije ovog dosta rasterecenije ulazit u meceve.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 06 okt 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.