Moderator/ica: GracanicaAA
Lako mogućeCasp3r je napisao/la:Džaba se prepirete toliko u koga je duži, tabela na polusezoni će izgledati (provjerena informacija očiju mi):
1. NK Troglav
2. FK Radnički
3. Mladost DK
Kompleksi su cudo, znam ja da bi i vi rado voljeli da i Bratstvo ima ovakvu podrsku ali nazalost nemaPlavoZuti je napisao/la:probudi se covjece...prosle godine niste ni bili na forumu...a danas se pominje historija...pominje se slava kluba..grad...ovo ono...bilo vas je 10 na utakmicama jedinstva kod kuce...strasne SN...danas kad malo bolje klubu ide...odma se pokupili svi ko fol da slave...
Ma ko jadni mi , nit imamo podrsku saveza nit sudija moramo sami mreze trestiLloriS je napisao/la:Kompleksi su cudo, znam ja da bi i vi rado voljeli da i Bratstvo ima ovakvu podrsku ali nazalost nemaPlavoZuti je napisao/la:probudi se covjece...prosle godine niste ni bili na forumu...a danas se pominje historija...pominje se slava kluba..grad...ovo ono...bilo vas je 10 na utakmicama jedinstva kod kuce...strasne SN...danas kad malo bolje klubu ide...odma se pokupili svi ko fol da slave...
Nemoj pocinjati opet molim te, duga je sezona i moze se dug vratiti, pricali smo vec o tome pozzRUDARSKA2 je napisao/la:lijepo je vidjeti da se vas klub fino pojacao sa ova dva igraca , ali celni ludi ce vas unistiti , NISTE ispali posteni , vec u startu ste poceli sa varanjem ... u Tuzli necete biti bas najbolje docekani , nazalost !!! sve najbolje