U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo ..
taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su momci koji su izostali sa spiskova,a spominjani su prethodno, što ovdje ili kroz druge medije.
Ovo su momci koji su izostali sa spiskova,a spominjani su prethodno, što ovdje ili kroz druge medije.
To onaj "Kalesijski Messi".JTS je napisao/la:Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo ..taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo
Najgluplji nadimak od onog Nikona "El Maestra" Jevtica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
to je tajCartman je napisao/la:To onaj "Kalesijski Messi".JTS je napisao/la:Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo ..taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo
![]()
Najgluplji nadimak od onog Nikona "El Maestra" Jevtica.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Taj mali svako malo odusevljava neki klub al belaj sto se nigde ne zadrza. Sto li? 
jel ono 9. ovaj turnir?
ima li itko iz Švedske gore da zna da nam kaže ako će biti na nekoj tv prijenos
ima li itko iz Švedske gore da zna da nam kaže ako će biti na nekoj tv prijenos
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Možda ima ludog tatu kao i Alen Alilović, pa traži uslove koji se ne mogu ispuniti.delija je napisao/la:Taj mali svako malo odusevljava neki klub al belaj sto se nigde ne zadrza. Sto li?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo i mene zanima,a nigdje nmg da nadjem tu informaciju.bagrcavi je napisao/la:Jel' stigao Andrej Modić na okupljanje U19 reprezentacije ?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Na for. Beck@ r@j@ ima interviu sa njim i kaze da je zahvalan Karacicu sto je pozvan nada se prvom mjestu
Pa bio vam je prije 2-3 dana intervju sa njim na SS.ba u kojem je govorio o predstojećim utakmicama repke i da se nada da cemo izboriti naredni krug takmicenja.Adi_Zepce je napisao/la:Ovo i mene zanima,a nigdje nmg da nadjem tu informaciju.bagrcavi je napisao/la:Jel' stigao Andrej Modić na okupljanje U19 reprezentacije ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne znam cemu frka oko Modica, lik je i ranije vec igrao za nas. Pustite gluposti po srpskim novinama. Ni njegovog mladjeg brata nema ni na mapi u njihovoj u17. Pizdarije na koje smo navikli od njih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nisam bas tako aktivan zadnjih dana na netu zbog obaveza,pa nisam ni vidio.Uglavnom,svaka mu cast onda zbog togaTMovac je napisao/la:Pa bio vam je prije 2-3 dana intervju sa njim na SS.ba u kojem je govorio o predstojećim utakmicama repke i da se nada da cemo izboriti naredni krug takmicenja.Adi_Zepce je napisao/la:Ovo i mene zanima,a nigdje nmg da nadjem tu informaciju.bagrcavi je napisao/la:Jel' stigao Andrej Modić na okupljanje U19 reprezentacije ?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
To je odlicno,a u isto se vrijeme poklapa da je i BiH (rezultatski) najjaca reprezentacija s ex-yu prostora.Tako da ce dosta mladih igraca i zbog osobne promocije rado igrati za nasu reprezentaciju.voltron30 je napisao/la:Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
5 igraca U prvoj ekipi iz kluba jednog od trenera ...sretno momci
Sretno momci !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pricali vec o tome, dobice po guzici, Malkocevic VAN!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
sad ko je rodjen iza 95 ne moze igrat za druge repke ako nema nikakve veze ?? ako nema nekog clana iz drugih zemalja ili ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.