zijad canic?Armageddon2012 je napisao/la:hahaha,kako sam se pozelio ovih sudijskih "povreda" u poluvremenu,uhvati me neke nostalgija za djetinjstvom i vratih se 10 godina unazad![]()
...prosjek je bila jedna sudijska "povreda' po kolu,a nas cetvrti kad nam treba pobjeda je bio neki bosnjak iz prijedora,zaboravio sam mu ime...svaki klub je imao svoga
raspolozen armagedon ne ide mu nigdje jovic , za 1 dan ozdravila mu mama i tata , mislim na jovicaArmageddon2012 je napisao/la:jest,jest,hahaha...on na poluvremenu zamjeni "povrijedjenog" glavnog,a na tribinama salve smijeha![]()
nisi daleko od istine..Buu je napisao/la:Liga nikad losija, nikad gori igraci, tribine prazne, infrastruktura katastrofa, BP koji je Wembley za ostale stadionu u BiH je kokosinjac za stadione u regionu, imamo 16 klubova kojim malo fali za gasenje, vecina sudija ne zna svoj posao, savez nista ne poduzima, u klubove ne smijes uloziti zbog strucnih ljudi koji to spiskaju za 24 h. Ovo je gore od amaterske lige, nije ni cudo sto se siptari i crnogorci raduju kad nas izvucu.
ma bila je ona vazda rinaka,samo je uvijek gledaš drugim očima kad si prvi na tabeli.Armageddon2012 je napisao/la:čim željo nema para za kupovinu utakmica,odmah liga rinaka![]()
Valjda su samo hemeroidi u pitanju. ?bagrcavi je napisao/la:Ali zato velikan iz planktonove ima i za kupovinu, a Boga mi i za liječenje.Kako za noć ljudi ozdravljaju.
Par stvari svake godine mi zapadne za oko a to je , kad je Igokea prosle sezone bila ubjedljivo prva , govorili smo kakva je to aba liga , nije vise kao prije , nikad slabija i td.. sad kad je repka bih prva onda se govori losa grupa , kakva grka raspala i td.. kad je zeljo bio prvi govorili se lopovluk nema konkurenciju i nemoguce pobijedit a zeljini govorili da su prevazisli ovo ligu a imali budjet od 1 milion km sto ima 4-5 timova u ligi znaci skoro isti , a sad kad je borac prvi govori se nikad losija liga , ah takav smo mi narodTarantino je napisao/la:ma bila je ona vazda rinaka,samo je uvijek gledaš drugim očima kad si prvi na tabeli.Armageddon2012 je napisao/la:čim željo nema para za kupovinu utakmica,odmah liga rinaka![]()
ove godine će očito vama iz BL liga biti regularna,dobra,jaka i kvalitetna.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, kontra i 11 gostiju.