navodno bi smo mogli biti zainteresovani za dovodjenje xabi alonsa iz reala obizrom da mu sledece sezone isti ce navodno ugovor ,uz bayern tu je jos i juBentus koji vec odavno pokazuje zainteresovanost za ovog igraca.
Kakav Alonso, taj lik je upropastio karijeru onog trena kada je napustio Liverpool. Da je u dobroj formi misliš da mu Real ne bi ponudio novi ugovor? Ako bude išao, ići će u neki prosječan klub ili u Aziju, za njega ne bi bilo mjesta u Bayernu svakako, a ni u Juventusu ne bi bolje prošao.
Od Xabia u Bayernu mislim da nema ništa od toga, već je u godinam i nije u nekoj formi a i na toj poziciji u sredini terrena imao dovoljno igrača, davno je prošao njegov zenit karijere i njegova karijera mislim da lagano kreće silaznom putanjaom. Već je u finim godinama tu su povrede i sve to što ide sa godinama. Njgova nova adresa od ljeta bi mogla realno biti Juventus u finoj laganaoj penzionerskoj ligi zvanoj Seria A.
brzitesanj je napisao/la:Već je u finim godinama tu su povrede i sve to što ide sa godinama. Njgova nova adresa od ljeta bi mogla realno biti Juventus u finoj laganaoj penzionerskoj ligi zvanoj Seria A.
premlad je on za serie a.
nego, kad i s kim igramo u narednom kolu lp?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Alonso vec ima 32 godine,ako ne produzi ugovor,bujrum kod nas kao slobodan igrac.
Ne znam koliko bi se on zadovoljio klupom,ali imati igraca s takvim iskustvom da uleti kad je gusto,sto da ne?
Za takve stvari smo prije imali Tymoschuka.
Niko od njega ne bi ocekivao da briljira sad nesto,samo da odradi posao kako treba kad zatreba
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
momci navodno pelegernini zainteresovan za malog alabu jer ga je impresionirao u tekmi sa sitijem ,tu su jos u redu barca i arsenal ,vazeci ugovor traje jos 2 sezone ,a navodno kao da je i arsenal ozbiljno zagrijan za njegvoo dovodjenje kao i da mu je arsenal jedan od drazih timova.,u bayernu ne dobija sansu u veznom redu,a znamo da je to njegova zelja pa bi mozda volio okusati negde drugo gjde bi dio sansu na pome.poziciji.
PEP je napisao/la:momci navodno pelegernini zainteresovan za malog alabu jer ga je impresionirao u tekmi sa sitijem ,tu su jos u redu barca i arsenal ,vazeci ugovor traje jos 2 sezone ,a navodno kao da je i arsenal ozbiljno zagrijan za njegvoo dovodjenje kao i da mu je arsenal jedan od drazih timova.,u bayernu ne dobija sansu u veznom redu,a znamo da je to njegova zelja pa bi mozda volio okusati negde drugo gjde bi dio sansu na pome.poziciji.
Ne dizi nam hausme na glavu bez potrebe,nama ce poceti da stavljau Alabi usta recenice kako je ENG lika najaca kako bi on zarko lezio tamo igrati ird itd,poznavajuci nasu upravu on ce zavrsiti isto kao Lahm,Svajni i Ribery znaci sa novim potpisom ugovora za nas...Kad si vidio da Bayern proda nekog svog kljucnog igraca ??? Osim svojevremeno Ballacka al to je sad za neke druge teme...
PEP je napisao/la:momci navodno pelegernini zainteresovan za malog alabu jer ga je impresionirao u tekmi sa sitijem ,tu su jos u redu barca i arsenal ,vazeci ugovor traje jos 2 sezone ,a navodno kao da je i arsenal ozbiljno zagrijan za njegvoo dovodjenje kao i da mu je arsenal jedan od drazih timova.,u bayernu ne dobija sansu u veznom redu,a znamo da je to njegova zelja pa bi mozda volio okusati negde drugo gjde bi dio sansu na pome.poziciji.
Ne dizi nam hausme na glavu bez potrebe,nama ce poceti da stavljau Alabi usta recenice kako je ENG lika najaca kako bi on zarko lezio tamo igrati ird itd,poznavajuci nasu upravu on ce zavrsiti isto kao Lahm,Svajni i Ribery znaci sa novim potpisom ugovora za nas...Kad si vidio da Bayern proda nekog svog kljucnog igraca ??? Osim svojevremeno Ballacka al to je sad za neke druge teme...
drug sve to ja znam ,bayern kada nesto hoce i zeli to ce i imati ne postoji klub na ovom svjetu koji moze bayernu oteti igraca ako ga zeli zadrazati ili ako zeli nekog igraca izuzeva ako sam igrac bas zeli da ode sam od sebe zadnji put se desilo sa balakomi nikad vise ,ovo nisam ja rekao nego prenosim sto je jedan portal prenio.
Saurman je napisao/la:Kakva prodaja Alabe i bakrači crna pantera ostaje u Minkenu, ne sumnjam da će dobiti novi poboljšan ugovor.
Prodaja Alabe nece ici.
Danas Austrijski mediji javljaju da su poceli razgovori o novom ugovoru do 2019. Navodno je Alaba trazio povecanje plate na 6 miliona evra godisnje ako je vjerovati. Objektivno i vrijedi toliko posto je trziste dosta poremecno. City bi mu vjerovatno ponudio i vise od 6 miliona
Sergi Roberto mladi igrac barcelone 21 godina navodno postoji potajni interes pepa i bayerna za dovodjenje ,a totenhem i man utd su kao zaiteresovani za posudbu u januaru i dovodjenje ovog mladog igraca barcelone
Saurman je napisao/la:Kakva prodaja Alabe i bakrači crna pantera ostaje u Minkenu, ne sumnjam da će dobiti novi poboljšan ugovor.
Prodaja Alabe nece ici.
Danas Austrijski mediji javljaju da su poceli razgovori o novom ugovoru do 2019. Navodno je Alaba trazio povecanje plate na 6 miliona evra godisnje ako je vjerovati. Objektivno i vrijedi toliko posto je trziste dosta poremecno. City bi mu vjerovatno ponudio i vise od 6 miliona
Ima puno pravo da traži 6 mil s obzirom da je trenutno najbolji lijevi bek na planeti a kad uzmemo u obzir da mu je tek 21 godina onda ovih 6 mil se čini kao sitniš.
Neće nama City otimati igrače nismo Arsenal.
Na utakmici u Leverkusenu smo imali podršku Kobea.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 08 okt 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.