Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kakva je graficka HD5450 Silent 2GB??Mogu li se kakve igrice igrati na njoj?? 
Nije skupa a solidna, a imao bi najvjerovatnije probleme sa nekom zahtjevnijom igricom jer ta grafička nije game graphic card.JHam je napisao/la:Kakva je graficka HD5450 Silent 2GB??Mogu li se kakve igrice igrati na njoj??
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Nije skupa a solidna, a imao bi najvjerovatnije probleme sa nekom zahtjevnijom igricom jer ta grafička nije game graphic card.JHam je napisao/la:Kakva je graficka HD5450 Silent 2GB??Mogu li se kakve igrice igrati na njoj??
ma kako nije, ja imam jarana koji igra bf3 na high postavkama, bas s tom grafickom
Onda lažu recenzije.
Ja samo napišem ono što pročitam od onih koji imaju tu grafičku karticu
Cijena 75KM u Hrvatskoj.
Cijena 75KM u Hrvatskoj.
Interesuje me ako se neko razumije koji bi najbolji laptop bio tj sa kakvom konfiguracijom da moze pokretat nove igrice tipa nba 2k14, novi Battlefield koji treba izac i sl pucacine? I koja bi cijena bila? dakle nista pretjerano skupo.
I da li se ove nove igrice mogu igrat na windows 8?
I da li se ove nove igrice mogu igrat na windows 8?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ako je laptop u pitanju onda ćeš morati platiti malo više za takve igre. I ja sam se dugo razmišljao da li da uzmem novi laptop ili pc i na kraju sam odabrao najbolju opciju a one je ništa od toga dok može ova stara krtnija
Možda za par dana ili mjeseci i uzmem neki laptop koji će isključivo služiti za gledanje filmova ili serija. Prije toga ću ga naravno priključiti na plazmu, ko će se pegledati sa 14.1, 15.4 ili 17.3 incha kad može duplo više. Evo ja koristim sada 26 incha lcd monitor. Nasrpam starom od 19 incha je
Zanimljivo da im cijene ne opadaju toliko. Recimo taj acer od 19 incha sam platio 260, danas košta od 185 do 200KM.
Možda za par dana ili mjeseci i uzmem neki laptop koji će isključivo služiti za gledanje filmova ili serija. Prije toga ću ga naravno priključiti na plazmu, ko će se pegledati sa 14.1, 15.4 ili 17.3 incha kad može duplo više. Evo ja koristim sada 26 incha lcd monitor. Nasrpam starom od 19 incha je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li neki nacin da upgrade-ujem windows? Imam win 7 32-bita i zelim da ga upgrade-ujem na 64-bita. Imam MojaTV i ne bih zelio nesto zeznuti, kod mene je malo specificna situacija, ljudi specijalno pravili da bi mi radilo. A ja to kasnije ne bih znao napravit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma ima solidnih u imtecu na rate se mogu uzet do nekih 1300-1400km ali ne znam kakvi su za pokretanje igrica. imam ja jak pc na kojem igram sve nove igrice ali u zadnje vrijeme mi je potreban laptop pa sam mislio vec kad uzimam da uzmem neki dobar da se moze sta i odigrat.Neutral je napisao/la:Ako je laptop u pitanju onda ćeš morati platiti malo više za takve igre. I ja sam se dugo razmišljao da li da uzmem novi laptop ili pc i na kraju sam odabrao najbolju opciju a one je ništa od toga dok može ova stara krtnija![]()
Možda za par dana ili mjeseci i uzmem neki laptop koji će isključivo služiti za gledanje filmova ili serija. Prije toga ću ga naravno priključiti na plazmu, ko će se pegledati sa 14.1, 15.4 ili 17.3 incha kad može duplo više. Evo ja koristim sada 26 incha lcd monitor. Nasrpam starom od 19 incha jeZanimljivo da im cijene ne opadaju toliko. Recimo taj acer od 19 incha sam platio 260, danas košta od 185 do 200KM.
ne znam kakve su one imtel integralne hd graficke.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Znači može do 1300-1400KM?
Za taj novac možeš naći strašan laptop koji može pokrenuti sve igre. Oko polovnih laptopa sam uvijek slab bio jer mi je lijeno istraživati sve ali za new ones je sve drugačije.
http://imtec.ba/racunari/laptopi
Ako te neki posebno zanima reci. Za mene je vrh Toshiba i-5. Baš za tu gore cifru.
Za taj novac možeš naći strašan laptop koji može pokrenuti sve igre. Oko polovnih laptopa sam uvijek slab bio jer mi je lijeno istraživati sve ali za new ones je sve drugačije.
http://imtec.ba/racunari/laptopi
Ako te neki posebno zanima reci. Za mene je vrh Toshiba i-5. Baš za tu gore cifru.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma zajebavam se na racun nekih sto kazu da igraju na nekoj low end grafi na high detaljima, ja odem pogledam a ono patnjaNeutral je napisao/la:Onda lažu recenzije.
Cijena 75KM u Hrvatskoj.
Kad radim na racunaru zna se desiti da jako zapuse neki od ventilatora(ima ih 3-4 unutra
) i onda ponekad zaledi, a kad ga poslije toga resetujem izbaci mi "Previous Thermal Failure", moze li to biti do one paste na procesoru ili??
Ako posjeduješ 64-bitni procesor naravno da možeš, moraš odraditi na novo Win 7 64-bitni.Unofficialpage je napisao/la:Ima li neki nacin da upgrade-ujem windows? Imam win 7 32-bita i zelim da ga upgrade-ujem na 64-bita. Imam MojaTV i ne bih zelio nesto zeznuti, kod mene je malo specificna situacija, ljudi specijalno pravili da bi mi radilo. A ja to kasnije ne bih znao napravit
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako da znam da psjedujem taj procesor?sony_91 je napisao/la:Ako posjeduješ 64-bitni procesor naravno da možeš, moraš odraditi na novo Win 7 64-bitni.Unofficialpage je napisao/la:Ima li neki nacin da upgrade-ujem windows? Imam win 7 32-bita i zelim da ga upgrade-ujem na 64-bita. Imam MojaTV i ne bih zelio nesto zeznuti, kod mene je malo specificna situacija, ljudi specijalno pravili da bi mi radilo. A ja to kasnije ne bih znao napravit
Intel core i3 530 @ 2,93 GHz (2x)
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mozes bez problema.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oborit sistem i instalirat? Meni je najgre zbog MojaTV, ako nesto zeznem necu znati napravitneo je napisao/la:Mozes bez problema.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da tacno tako. Ne vidim kako mozes zeznuti mojaTV koja nije povezana s tvojim racunarom !? Sto se tice instalcije sitema pun je youtube instrukcija. Takodjer, preporucio bih ti da snimis sebi drivere lan kartice ili wi-fi kartice u zavisnosti sta korsitis.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam kako mogu. Nije MOjaTV sa racunarom povezana?
Koristim i lan i wi-fi
Koristim i lan i wi-fi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
najbolje da nista ne diras i eto 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpuno si upravuLenBias je napisao/la:najbolje da nista ne diras i eto
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.