NK Vitez

TvBHT
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la TvBHT » 06 okt 2013, 01:46

"mala barsa" - jao komentara HAHAHAHAHAHAHAGAH, najbolji fudbal u ligi igraju HAHAHA. Do kad cemo citati ove delikvente :D

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 06 okt 2013, 09:17

Šta pričaš ti bht nemaš pojma kako vitez igra hoćeš da ti ja objasnim ovako stvari stoje da vitez igra na svom stadionu bio bi treći kao drugo niko ih nije nakanto kao treće primaju golove u 90 Min kao četvrto i igraju jedan od ljepši nogomet u ligi ja sam se osobno uvjerio a kao peto ne seri vise a dogodine ćeš nas gledat u Europi , marke nisu dužni nikom u odnosu na čelik,borac,Sarajeva i želje.i ne lupetaj vise kad neznas

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 okt 2013, 10:09

Vitez 2-1 Mladost

Nogometaši Viteza došli su do druge prvenstvene, vrlo važne, premijerligaške pobjede u duelu s ekipom Mladosti iz Velike Obarske. Vitežani su slavili rezultatom 2:1, a nakon što su od 10. minuta gubili 1:0. Nakon što je Krezović ubacio loptu u šesnaesterac Viteza, Brekalo je igrao rukom, a sudac pokazao na bijelu točku. Krezović je bio siguran realizator jedanaesterca, za 0:1.

Nakon toga Vitez je zaigrao konkretnije te stvorio nekoliko izglednih prilika, a jednu od njih je u 20. minutu realizirao odlični Smriko. I do kraja poluvremena velik pritisak Viteza, međutim bez pogotka.

U drugom dijelu Vitez ponovno kreće napadački, stvara i nekoliko prilika, a u 59. minutu nakon gužve u šesnaestercu gostiju najbolje se snalazi Dilaver koji postavlja konačnih 2:1 za Vitez.

Vitez je ovom pobjedom zasjeo na 12. mjesto Premijer lige.

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... iteza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Foto:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2013, 12:11

Nemam nista protiv Vitez, sto vise simpatican mi je tim, al daj ba kad cujem ovo... blamirate se sa tim "mala barca". Previse ste se odigli. Evo sta je napravilo hvaljenje drugih forumasa od Vitez... "malu barcu" :lol:
Dobili ste novaliju i ligi kao sto ste i vi. Spustite se malo na zemlju, jer niste daleko od ispadanja iz lige.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 okt 2013, 12:17

AlenHalilovic je napisao/la:Nemam nista protiv Vitez, sto vise simpatican mi je tim, al daj ba kad cujem ovo... blamirate se sa tim "mala barca". Previse ste se odigli. Evo sta je napravilo hvaljenje drugih forumasa od Vitez... "malu barcu" :lol:
Dobili ste novaliju i ligi kao sto ste i vi. Spustite se malo na zemlju, jer niste daleko od ispadanja iz lige.

druze nije do mene,vidis i sam da sve uvijek realno pisem,i sto se izvjestaja tice i svega ostalog.ne mozes djeci zabraniti pristup internetu jbg :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 06 okt 2013, 15:19

ljudi moji malo realnosti gledam Vitez svaku utakmicu i kuci i u gostima i realnost je trenutno zlatna sredina .Mislim da je od svih ekipa do sada najvise pokazao Zrinjski.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 07 okt 2013, 00:45

Vitez-Sarajevo, KUP utakmica u Vitezu???

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 07 okt 2013, 08:56

igra se u zenici,jer je stadion poceo sa izgradnjom.sada bas nema nikakve uvjete.gdje bi ti volio da se igra?

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 07 okt 2013, 18:55

volimVITEZ je napisao/la:igra se u zenici,jer je stadion poceo sa izgradnjom.sada bas nema nikakve uvjete.gdje bi ti volio da se igra?
Licno bih, posto me vec pitas :mrgreen:, volio da to bude u Vitezu. U Zenicu dolazimo barem 2x godisnje, tako da je to vise uobicajeno gostovanje (licno volim utakmice na Bilinom, prava atmosfera ;) )...tako da bi mi bilo bas super da i grad Vitez posjetimo. :D

Hajde valjda ostanete u ligi, pa slijdecu sezonu nova destinacija u PL bude i Vitez. ;)

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 07 okt 2013, 19:02

Nemoj se ofirati molim te. Da vi igrate na svom stadionu bili bi gdje ste i sad u zoni ispadanja. Kakvi vi i evropa imate 7 igraca posudeni, imate 4 igraca da valjaju. Mala Barsa ne mogu da vjerujem HAHAHAHAH
Mala barsa pobjedila jedva neku Obarsku HAHA.

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 07 okt 2013, 19:24

ovaj bht opet po svom ja mu pricam on nista ne vjeruje hallo bht fis je vec dao pare za unapred 10 godin a a tako i ostali znas li koliko je to para puno bht puno a nismo marke duzni nikom hallo shvatas li sad, iduca godina europa bht europa shvatas li sad,pare ,novi stadion ,dolazi nam pojacanja vidjet ces bht da sam bio u pravu.pozzz

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 07 okt 2013, 22:09

Ovaj (R)TVBiH očigledno nije gledao nikada Vitez pa ima ovakvo mišljenje?!
Ali evo imat će priliku u kupu pa će se sjetiti naših riječi.Ja vjerujem da prolazimo glat.
Još da nije bilo ovih nesretnih 90+ min.u kojima smo primali golove sada bi bili ispred Sarajeva
na ljestvici.
Godine prolaze jubav ostaje...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 okt 2013, 22:16

Ali evo imat će priliku u kupu pa će se sjetiti naših riječi.Ja vjerujem da prolazimo glat.
ako sam dobro razumio,glat prolazis sarajevo?

i to u dvije utakmice,od kojih je jedna na kosevu a druga na neutralnom terenu?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 07 okt 2013, 22:26

dobro si razumio prijatelju,a mogao si i savršeno razumiti,jer glat u sve tri utakmice naredne sa sarejevom VITEZ dobija........

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 okt 2013, 22:27

dobro.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 07 okt 2013, 22:29

Ovakav ishod me i ne bi čudio, jer u sarajvu rade sve da otjeraju sa klupe čovjeka u kojeg su se kleli i kojeg su molili da se vrati na klupu prije nekoliko mjeseci.

Ko pomnije prati portale, mogao je fino i uredno pročitati nekoliko naručenih tekstova koji ne idu u prilogu čovjeku zvanom ''dok sjever prži šefe izdrži."

Ali eto vidjet ćemo šta će biti...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 07 okt 2013, 22:53

;)
Armageddon2012 je napisao/la:dobro.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 okt 2013, 23:15

hajdukovac je napisao/la:ovaj bht opet po svom ja mu pricam on nista ne vjeruje hallo bht fis je vec dao pare za unapred 10 godin a a tako i ostali znas li koliko je to para puno bht puno a nismo marke duzni nikom hallo shvatas li sad, iduca godina europa bht europa shvatas li sad,pare ,novi stadion ,dolazi nam pojacanja vidjet ces bht da sam bio u pravu.pozzz
E ovako što se izgradnje stadiona stoje stvari.
Stadion je konačno počeo sa izgradnjom,t.j. sa rušenjem starih tribina,a podizanje stadiona odnosno saljevanje temelja počinje za 15 ak dana.Zanimljiva je priča zašto stadion u Vitezu nije već napravljen ,a po svemu se to već trebalo izgraditi,i zašto se po naredjenju cjelo vrijeme ćutilo oko toga.Sponzori Viteza,veoma jaki to je tačno, FIS koji s uključio u priču ne baš s tim sredstvima o kojim pričaš :D ,te Ekos ,Ovnak ,Vujević ,Buba itd htjeli su izgraditi stadion ali su imali uslov da taj stadion bude njihovo vlasništvo.Pošto je zemljište i stari stadion u vlasništvu općine Vitez načelnik Advan Aakeljić i ostali nisu se složili s tim iz prostog razloga što gore spomenuti sponzori koji su itekako jaki, imaju milionski dug prema općini Vitez koji itekako premašuje sredstva potrebna za izgradnju stadiona.Njihov prijedlog je bio da se taj dug uplati a sva uplaćena sredstva odmah budu preusmjerena za izgradnju stadiona,te normalno što je i slijed stvari bude u vlasništvo općine.I onda je nastalo neslaganje.Gazdurine koje sve hoće samo za sebe nisu htjele ni ćuti za to.Ipak je općina Vitez i načelnik iz SDA našla nekako zajedniški jezik sa ovim iz HDZ a čiji su listom sve gazde članovi ,dobro oba HDZ- a ali otom potom, i općina Vitez će nakako iz svojih sredstava krenuti u izgradnju.Potpisani su ugovori sa izvodjačima radova i radovi su krenuli.
Ma ko god finansirao daj bože da se završi i da na proljeće kakav je novi plan ,gledamo utakmice Premijer lige na njemu,a o ljubavi prema klubu i gradu od strane sponzora toliko.
Ovo samo istine radi da se zna... ;)

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 07 okt 2013, 23:42

Ma nemaš ti pojma.....da se pita općine Vitez bi sada igrao u 4.ligi,bio gradonačelnik mujo,anto ili neko drugi.
Dok je gosp. Kafadar predsjednik kluba NK Vitez će imati sve!!
Godine prolaze jubav ostaje...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 07 okt 2013, 23:45

slobodnjak je napisao/la:
hajdukovac je napisao/la:ovaj bht opet po svom ja mu pricam on nista ne vjeruje hallo bht fis je vec dao pare za unapred 10 godin a a tako i ostali znas li koliko je to para puno bht puno a nismo marke duzni nikom hallo shvatas li sad, iduca godina europa bht europa shvatas li sad,pare ,novi stadion ,dolazi nam pojacanja vidjet ces bht da sam bio u pravu.pozzz
E ovako što se izgradnje stadiona stoje stvari.
Stadion je konačno počeo sa izgradnjom,t.j. sa rušenjem starih tribina,a podizanje stadiona odnosno saljevanje temelja počinje za 15 ak dana.Zanimljiva je priča zašto stadion u Vitezu nije već napravljen ,a po svemu se to već trebalo izgraditi,i zašto se po naredjenju cjelo vrijeme ćutilo oko toga.Sponzori Viteza,veoma jaki to je tačno, FIS koji s uključio u priču ne baš s tim sredstvima o kojim pričaš :D ,te Ekos ,Ovnak ,Vujević ,Buba itd htjeli su izgraditi stadion ali su imali uslov da taj stadion bude njihovo vlasništvo.Pošto je zemljište i stari stadion u vlasništvu općine Vitez načelnik Advan Aakeljić i ostali nisu se složili s tim iz prostog razloga što gore spomenuti sponzori koji su itekako jaki, imaju milionski dug prema općini Vitez koji itekako premašuje sredstva potrebna za izgradnju stadiona.Njihov prijedlog je bio da se taj dug uplati a sva uplaćena sredstva odmah budu preusmjerena za izgradnju stadiona,te normalno što je i slijed stvari bude u vlasništvo općine.I onda je nastalo neslaganje.Gazdurine koje sve hoće samo za sebe nisu htjele ni ćuti za to.Ipak je općina Vitez i načelnik iz SDA našla nekako zajedniški jezik sa ovim iz HDZ a čiji su listom sve gazde članovi ,dobro oba HDZ- a ali otom potom, i općina Vitez će nakako iz svojih sredstava krenuti u izgradnju.Potpisani su ugovori sa izvodjačima radova i radovi su krenuli.
Ma ko god finansirao daj bože da se završi i da na proljeće kakav je novi plan ,gledamo utakmice Premijer lige na njemu,a o ljubavi prema klubu i gradu od strane sponzora toliko.
Ovo samo istine radi da se zna... ;)
Kao prvo mislim da nemas pravo da nekoga osudjivas,a nekoga hvalis jer uopce nisi iz viteza i neznas o kakvoj se situaciji radi.nikave veze nema niti hdz niti sponzori sa gradnjom stadiona,jer sama opcina je usvojila izgradnju stadiona i oni financiraju sva sredstva.stadion je u vlasnistvu firme vitezit,jer je na njihovoj zemlji,a problemi sto se nije ranije pravio su zakonske procedure koje se moraju proci da bi se tender usvojio.vidim da simpatises NK VITEZ na ovom forumu i to mi je drago,mada netrebas ovakve stvari iznositi jer nisi upoznat,malo bolje znam ali mi mrsko objasnjavat.nego slazem se sa tobom da vitez sto prije treba stadion,a ostalo nije bitno,pa ni ovo sto si ti napisao......

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.