wade je napisao/la:cestit bozic svim ultrasima,zatim svima ostalima koje slave...
nime_tm87 je napisao/la:Cestiti Bozic svima koji ga slave!
hvala susjed...a docekat cemo mi jos njih puno,puno na vrhu...sto ne bih rek'o za vasStone Island je napisao/la:Sretan Božić komšije,sve najbolje.
A klubu vam želim da ne dočeka sljedeći.Srdačan pozdrav.
Jado nek si se ti javio ...Stone Island je napisao/la:Sretan Božić komšije,sve najbolje.
A klubu vam želim da ne dočeka sljedeći.Srdačan pozdrav.

znam da ti je krivo sto je tako...patiStone Island je napisao/la:Mijenjaj taj potpis,ofiraš se.
wade je napisao/la:znam da ti je krivo sto je tako...patiStone Island je napisao/la:Mijenjaj taj potpis,ofiraš se.
Stone Island je napisao/la:wade je napisao/la:znam da ti je krivo sto je tako...patiStone Island je napisao/la:Mijenjaj taj potpis,ofiraš se.![]()
![]()
Po klubskom pravilniku nije smio nastupati u malom nogometu,Zadro je zbog iste stvari umalo izbacen iz kluba bas me zanima sto ce sa Musom biti!wade je napisao/la:evo musa igro "4 kafica"...vidi se da zna sve s loptom...dobar ko i inace.
Citao sam taj inervju ,momak kaze kako jeste,pa jbg i treba biti neke profesionalnosti a ne kao prije 7,8 godina prije derbija sa Velezom Margeta (inace jedan od glavnih igraca tad Zrinjskog)dolazi na tekmu gurajuci auto,niti je se zagrijao ni presvukao,ma ciganluk zivi,pa Lizde malo igra za Zrinjski malo mali nogomet ,dobro je hvala Bogu toga vise nema ,odmah se vidi i na rezultatima!ŠB_Fidelis je napisao/la:Musa je vjerojatno vece ime za takvo sto, tako to obicno ide. Zadro je zasluzeno kaznjen, i ja sam za takvo sto, profesionalnost je profesionalnost. Al on je to prihvatio, i izborio se za mjesto u momcadi svejedno. Nedavno je sa njim bio intervju na abcportalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.