sa 2.00 vec spala na 1.65Papastathopoulos je napisao/la:Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- brzitesanj
- Kontakt:
Konto sam da mali igra u U17 il' U18 reprezentaciju Belgije, pošto je tamo rođen al' vidio sam sad da on ne igra ni u jednoj mladoj selekciji Belgije.Papastathopoulos je napisao/la:Za koga to on igra ?brzitesanj je napisao/la:Volio bih al' mislim da su šanse minimalne da Junuzaj/Junuzović postane zmaj, on je rođen u Belgiji i tamo igra za mlade reprezentacije, Englezi se interesuju za njega ali mora 5 godina boraviti u državi da bi dobio njihove dokumente. Sad se svi interesuju kad je zvekno 2. gola u prošlom kolu pišu Srbi da bi mogo igrati za njih, Hrvati naravno u toj priči, pa evo sad i mi sa logikom Junuzaj = Junuzović a još je i Adnan.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Krece operacije Brazil 6. dio 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer i historijske tekme 7. dioUnofficialpage je napisao/la:Krece operacije Brazil 6. dio
Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- DonCorleone
- Kontakt:
Jeli ti ne razumijes da se on zapravo zove Junuzovic, jer Januzaj=Junuzovic a prvo ime mu je Adnan. Po imenu moze parirati i IzetbegovicuBIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa sta si ti ocekivao od Pauka nego biser?DonCorleone je napisao/la:Jeli ti ne razumijes da se on zapravo zove Junuzovic, jer Januzaj=Junuzovic a prvo ime mu je Adnan. Po imenu moze parirati i IzetbegovicuBIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol..
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eh ako nece za Belgiju i Albaniju igrati, za Srbiju nece garant, za Hrvatsku nema teorije, onda mu ostajemo mi.
Zovi momciluka
-
neroazzuro
- Kontakt:
Mozes li onda objasnit kako, recimo, Zack Wright igra za BiH,tj. kako je dobio BH pasos?BIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- legenda reala
- Kontakt:
Nisu ista pravila za košarku i fudbal, u košarci možeš imati jednog naturalizovanog igrača u sastavu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gledam ga sad na valentinu,lik je uvijek pozitivan i to mu bas stoji.gruezi je napisao/la:Za vas koji neznte dj krmak je iz mjesanog braka tj pola srbin-pola hrvat... Ova pjesma o repci nije nikakva sprdancija nego umjetnicko djelo u njegovom stilu...
Covjek je i prije ove pjesme uvjek izjavljivao da je Bosanac i ovo mu nije nikakav markentiski trik...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kanite se vise Januzaja
Nego, postize li nam Avdija konacno prvjenac u reprezentaciji protiv Lichtensteina?
Nego, postize li nam Avdija konacno prvjenac u reprezentaciji protiv Lichtensteina?
- fanatic1991
- Kontakt:
Januzaj ima sanse da zaigra za BiH koliko ja imam sanse za Belgiju....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zabio vam vise Januzaj. Dvije strane palamudite o njemu na historijskoj temi 
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
I mene nesto osjecaj dere,ali vise za neki asisst ala Beckham.Goalgetter je napisao/la:Kanite se vise Januzaja![]()
(ne mogu se sjetiti tko bi drugi.mogao imati dobar centarsut)
Samim tim i ocekujem briljantu partiju ovog momka.
Tapatalk.
Keep walking.
ennis je napisao/la:Zna li neko satnicu i mjesto treninga repke sledecih dana???
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovo ce biti rutinski 3:0, jos kad bi Slovaci zapeli i uzeli barem bod Grcima. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li ovo Hamsik povrijedjen? Nema ga na spisku Slovacke. Odma su drasticno oslabljeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da ga je postedio ove 2 utakmice, jer je spisak objavljen prije 2 sedmice, a igrao je za vikend za Napoli.Cartman je napisao/la:Je li ovo Hamsik povrijedjen? Nema ga na spisku Slovacke. Odma su drasticno oslabljeni.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo mi recite da je Weiss tu, on im je motor ekipe. Razbice Grke iz kontre 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.