Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

damirko
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la damirko » 25 dec 2009, 15:05

-Barcelona- je napisao/la:upravu ste stvarno bezveze,najavljuju onaj turnir u sarajevu a ovaj u sanskom mostu gdje nastupaju i neki poznati igraci i iz inostranstva,dolaze i nasi zmajevi al naravno niko to nece da objavi.........
cuo sam da ce igrati i onaj mali seferovic iz svicarske na turniru jer je trenutno u sanskom mostu

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 25 dec 2009, 15:05

Cartman je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:upravu ste stvarno bezveze,najavljuju onaj turnir u sarajevu a ovaj u sanskom mostu gdje nastupaju i neki poznati igraci i iz inostranstva,dolaze i nasi zmajevi al naravno niko to nece da objavi.........
Ko sto kaze Frenkie: Njima je Bosna od Bascarsije do cengic vile ;)
tačnije od Baščaršije do Ilidže :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 16:34

ditalix je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
tačnije od Baščaršije do Ilidže :D
a sto vi toliko patite za sarajevom????
nas turnir nasa stvar HASE NAJVECI IGRAC I u njegovu cast se igra.....hajd sad okanite se nase legende i svi u sanski most na turnir
a i taj frenki bas teeski kompleksas....samo prica tj pjeva....i uzima pare i lozi raju satro ovo ono .c.c.c
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 dec 2009, 17:56

Hehe, jesu ovi pitari osjetljivi. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 25 dec 2009, 18:02

Cartman je napisao/la:Hehe, jesu ovi pitari osjetljivi. :lol:
ne daj boze reci :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 dec 2009, 21:08

Cartman je napisao/la:Hehe, jesu ovi pitari osjetljivi. :lol:
Dobro oni su ipak najveci....MIsle oni :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 21:24

da,mi smo najveci.... 8-)
al nepatimo ni za vama ni za nekim drugim ......
sto vama smeta sto se hasetov turnir promovise????
meni nesmeta sto repka igra u zenici a vama smeta sto se promovise i reklamira hasetov turnir.... :roll:
stvarno se zapitam onda u KOME JE PROBLEM :roll: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 26 dec 2009, 14:23

johnnyHZ je napisao/la:da,mi smo najveci.... 8-)
meni nesmeta sto repka igra u zenici a vama smeta sto se promovise i reklamira hasetov turnir.... :roll:
stvarno si napacen covjek,nikom nesmeta sto se promovise hasetov turnir,svaka cast i treba da se promovise ali bi trebao i ovaj u sanskom mostu,al haj nema veze sad,sinoc je bilo super,prepuna dvorana,super zabava ljudi se zajebavali,malo dzeko branio,dupli pasovi sa sudijama sve u svemu super je bilo,bio je osman hadzic i leo :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 26 dec 2009, 14:42

johnnyHZ je napisao/la:da,mi smo najveci.... 8-)
nemam nikakve veze ni sa sanskim mostom ni sarajevom ali je glupo sto se ne spominje za utakmica u sanskom mostu. ne smeta mi sto se spominje turnir u sarajevu ali treba i ovaj bar malo spomenuti

MoonGa
Kontakt:

Post Postao/la MoonGa » 26 dec 2009, 18:05

evo malo nesto o toj utakmici u sanskom mostu
http://www.nolimit.ba/content/view/2703/105/

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 19:00

Ibro Krajisnik i Bosanceros od glave do pete. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 dec 2009, 22:43

Cartman je napisao/la:
ev vidis kako ovaj fino kaze......jel ovako kako ti kkazes niko nespominje u losem konteskstu???
dolaze ljudi iz svih krajeva u MOJE sarajevo,zavrsavaju fakultet,80% ih ostane ovdje zaposli se nastani se i svo to vrijeme ni jedan sarajlija se nezali niti ga krivo pogleda....uzama mjesto djetetu sarajeva radno,niko ga krivo ne gleda...i onda neko ovakvo SRANJE napise od bascarsije do cengic vile....nek je svakoga sramota....ovaj grad i ovi ljudi svakog bosanca najnormalnije primi a mi gdje god odemo smo NAFURANE SARAJLIJE KOJE SVE PARE UZIMAJU...... stvarno mi je muka od ovih kompleksasa....i onda me natjera da ovo napisem.....nekontam koji je cilj pljuvati sarajevo sarajlije i sarajevsko?????mozda zavidnost==

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 dec 2009, 23:32

johnnyHZ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ev vidis kako ovaj fino kaze......jel ovako kako ti kkazes niko nespominje u losem konteskstu???
dolaze ljudi iz svih krajeva u MOJE sarajevo,zavrsavaju fakultet,80% ih ostane ovdje zaposli se nastani se i svo to vrijeme ni jedan sarajlija se nezali niti ga krivo pogleda....uzama mjesto djetetu sarajeva radno,niko ga krivo ne gleda...i onda neko ovakvo SRANJE napise od bascarsije do cengic vile....nek je svakoga sramota....ovaj grad i ovi ljudi svakog bosanca najnormalnije primi a mi gdje god odemo smo NAFURANE SARAJLIJE KOJE SVE PARE UZIMAJU...... stvarno mi je muka od ovih kompleksasa....i onda me natjera da ovo napisem.....nekontam koji je cilj pljuvati sarajevo sarajlije i sarajevsko?????mozda zavidnost==
Ne pljujem Sarajevo, ni u ludilu, nego nase novinare i politicare koji nece ili ne zele da pisu i da se brinu o stvarima izvan Sarajeva. Ako sam uvrijedio Sarajevo, izvinjavam se. ;)

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 27 dec 2009, 01:15

johnnyHZ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ne znam zbog cega bih bio zavidan

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 dec 2009, 20:26

Kenan Hasagic se razveo sa zenom! :o

Golman naše nogometne reprezentacije Kenan Hasagić prolazi kroz nimalo ugodan životni period.

Potvrda na papiru

On i njegova supruga Dijana razvode se nakon devet godina braka, u kojem su rođene tri kćerke Ilda, Iman i Inam.

Iako, kako nam kaže, u javnosti ne voli previše pričati ni o sportu, a kamoli o privatnom životu, ovaj 29-godišnjak ipak nam je otvorio srce.

- Tačno je, Dijana i ja se razvodimo. Ustvari, mi smo se već i razveli. Na zadnjem ročištu je, kako me je advokat obavijestio, sve završeno samo još trebamo dobiti zvaničnu potvrdu na papiru - rekao nam je Hasagić.

Iako se u javnosti ništa nije znalo o problemima u braku Hasagića, Dijana je supruga čak nedavno bodrila s tribina Bilinog polja na utakmici naše reprezentacije protiv Portugala, Kenan kaže da oni već dvije godine ne žive zajedno.

- Ne bih baš želio ulaziti u detalje, ali uvijek smo imali problema koje smo izvlačili na ljubav, sve dok nije došlo do granica neslaganja - kratak je Kenan.

Normalni pogledi

Kako kaže, s obzirom na to da on trenutno igra u inozemstvu, starateljstvo nad kćerkama dodijeljeno je Dijani.

- Život ide dalje. Nije bitno ko je kriv, sada svako nastavlja svojim putem. Ako imamo normalne poglede, ne bismo trebali zagorčavati život našoj djeci, ukoliko mi već nismo mogli biti skupa - iskren je Kenan.

Golman turskog prvoligaša Istanbula BB trenutno je na odmoru koji uglavnom provodi kod roditelja u rodnom Kaknju, dok Dijana sa kćerkama živi u stanu u sarajevskom naselju Grbavica. Sada se njihovi životni putevi definitivno razdvajaju.

Ljubav između golmana

Dijana i Kenan Hasagić upoznali su se kao 18-godišnjaci u njenoj rodnoj Jablanici na prvom poslijeratnom okupljanju mladih sportskih nada BiH. Dijana je u to vrijeme bila rukometni golman. Nakon dvije godine zabavljanja, ljubav su krunisali brakom.

Izvor : Dnevni Avaz

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 27 dec 2009, 20:32

Tarik14 je napisao/la:Kenan Hasagic se razveo sa zenom! :o

Golman naše nogometne reprezentacije Kenan Hasagić prolazi kroz nimalo ugodan životni period.

Potvrda na papiru

On i njegova supruga Dijana razvode se nakon devet godina braka, u kojem su rođene tri kćerke Ilda, Iman i Inam.

Iako, kako nam kaže, u javnosti ne voli previše pričati ni o sportu, a kamoli o privatnom životu, ovaj 29-godišnjak ipak nam je otvorio srce.

- Tačno je, Dijana i ja se razvodimo. Ustvari, mi smo se već i razveli. Na zadnjem ročištu je, kako me je advokat obavijestio, sve završeno samo još trebamo dobiti zvaničnu potvrdu na papiru - rekao nam je Hasagić.

Iako se u javnosti ništa nije znalo o problemima u braku Hasagića, Dijana je supruga čak nedavno bodrila s tribina Bilinog polja na utakmici naše reprezentacije protiv Portugala, Kenan kaže da oni već dvije godine ne žive zajedno.

- Ne bih baš želio ulaziti u detalje, ali uvijek smo imali problema koje smo izvlačili na ljubav, sve dok nije došlo do granica neslaganja - kratak je Kenan.

Normalni pogledi

Kako kaže, s obzirom na to da on trenutno igra u inozemstvu, starateljstvo nad kćerkama dodijeljeno je Dijani.

- Život ide dalje. Nije bitno ko je kriv, sada svako nastavlja svojim putem. Ako imamo normalne poglede, ne bismo trebali zagorčavati život našoj djeci, ukoliko mi već nismo mogli biti skupa - iskren je Kenan.

Golman turskog prvoligaša Istanbula BB trenutno je na odmoru koji uglavnom provodi kod roditelja u rodnom Kaknju, dok Dijana sa kćerkama živi u stanu u sarajevskom naselju Grbavica. Sada se njihovi životni putevi definitivno razdvajaju.

Ljubav između golmana

Dijana i Kenan Hasagić upoznali su se kao 18-godišnjaci u njenoj rodnoj Jablanici na prvom poslijeratnom okupljanju mladih sportskih nada BiH. Dijana je u to vrijeme bila rukometni golman. Nakon dvije godine zabavljanja, ljubav su krunisali brakom.

Izvor : Dnevni Avaz
:shock:
Ja sam gledala cak je u jednoj emisiji bila.. I pricala o tome kako njihov brak funkcionise.. jer Kenan je daleko i sve to.. :o
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 20:34

Sad ce Kenan jos bolje braniti.Nema ga ko vise zaebavati :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 dec 2009, 20:50

harishp je napisao/la:Sad ce Kenan jos bolje braniti.Nema ga ko vise zaebavati :mrgreen:
Kako to, pa i do sada je odlicno branio. :P

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 dec 2009, 23:10

Tarik14 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sad ce Kenan jos bolje braniti.Nema ga ko vise zaebavati :mrgreen:
Reci mi gdje gledas utakmice Istanbul BB-a? Valjda ih gledas kad govoris da odlicno brani?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 00:05

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Reci mi gdje gledas utakmice Istanbul BB-a? Valjda ih gledas kad govoris da odlicno brani?
Gledao sam utakmice Istanbulu BB kada su igrali protiv Galatasaraya i Hasagic je odlicno branio u toj utakmici. Takoder je dobro branio u dvomecu protiv Portugala. Nije on kriv sto je Istanbul BB slab klub.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.