Fascinanto.
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/ ... er-surgery" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma da se nije povrijedio Lebron bi i dalje bio bez titule. Novi MJ, samo kad on ne igra drugi mogu osvajati. Ove godine Chicago uzima.BIHfan je napisao/la:Sve je tu, sinoc je pokazao da oni sto su pricali da nece biti isti igrac mogu lagano u rupe. Covjek je ludio po parketu protivnike svojom brzinom atletizmom. Jos htjede budala da zakuca preko Hibberta.
polako, sudis na osnovu jedne utakmice, cekaj da vidimo koliko ce fizicki moci da izdrazi, i vidim nastavlja po starom principu da ulazi u reket, nece on jos dugo bude li nastavio tako da igra,mora menjati stil igre, bude li zajebo jos jednom to kolena nece mu biti povratka! AminBIHfan je napisao/la:Sve je tu, sinoc je pokazao da oni sto su pricali da nece biti isti igrac mogu lagano u rupe. Covjek je ludio po parketu protivnike svojom brzinom atletizmom. Jos htjede budala da zakuca preko Hibberta.
Nisam krititcar daleko od toga, cak sta vise drago mi je zbog Rosea, tesko je vratiti se posle onakve povrede, ali donosite previse brzo zakljuckeBIHfan je napisao/la:Opet kriticari, da nije isao na ovakve jake ulaze pricalo bi se da je pi... ne smije ici na kontakt . Micko i ti zakljucujes na osnovu jedne utakmice da nece dugo izdrzat, ova utakmica je bila vise od utakmice za njeg, trebao je sebi nesto dokazat kao i Svijetu da je on i dalje top 5 igrac lige. Toliko.
Bas sam i ja ovo isto pomislio kad sam Mickov post procitao.BIHfan je napisao/la:Opet kriticari, da nije isao na ovakve jake ulaze pricalo bi se da je pi... ne smije ici na kontakt . Micko i ti zakljucujes na osnovu jedne utakmice da nece dugo izdrzat, ova utakmica je bila vise od utakmice za njeg, trebao je sebi nesto dokazat kao i Svijetu da je on i dalje top 5 igrac lige. Toliko.
Pa hoces reci da je izgubio brzinu i eksplozivnost, mi smo donije taj zakljucak i ti govoris da brzo donosimo zakljucak neki. To ce on jednu utakmicu biti brz drugu nece, ne vidim u cemu je problem.MickoSAS je napisao/la:Nisam krititcar daleko od toga, cak sta vise drago mi je zbog Rosea, tesko je vratiti se posle onakve povrede, ali donosite previse brzo zakljuckeBIHfan je napisao/la:Opet kriticari, da nije isao na ovakve jake ulaze pricalo bi se da je pi... ne smije ici na kontakt . Micko i ti zakljucujes na osnovu jedne utakmice da nece dugo izdrzat, ova utakmica je bila vise od utakmice za njeg, trebao je sebi nesto dokazat kao i Svijetu da je on i dalje top 5 igrac lige. Toliko.
neka je brate Thibs ne prasta ni u ovakvim tekmama podavit ce ihBIHfan je napisao/la:Salt opusti se preseason je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.