Nadam se da ovaj facebook ne laze
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sretan rodjendan nasem suforumasu Nailu (Nail for Real). Naile sve najbolje
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
ako ne laze, pridruzujem se cestitkama 
Citam vlasnik megamilioner Seikhe Mansour bin Zayed Al Nahyan zeli da kupi REAL MADRID C.F, ponuda je milijarderska
..Takodjer pisu da ce imati sastanak sa Florentinom Perezom pocetkom 2010.Toliko milijardi za Real je nevjerovatna suma za nogometni klub, ali koliko Real Madrid C.F citav kompleks vrijedi, pored toga klub je izbabran po FIFA kao najbolji klub XX stoljeca, nemoze da se kupi a ni proda,radi se o mitu Real Madrid, tesko da ce doci do prodaje..Takodjer Arap ako nemoze da kupi sve dionice Real Madrida zeli da odkupi dugove Reala sto ima i da ima neku kontrolu nad klubum u vecim dionicama,njegov interes je prevelik...
Ono sto je istina je da ARAP nemoze kupiti historiju zivu..
Real Madrid potpiso jos 2 godine sa Adidas-om ugovor vrijedan 50 mill eura
R.Drenthe zelja PSG
J.Valdano zeli u Real Madridu vidjeti svog ljubimca Kun Aquero
smatra ga novim Romariom u Primera d
Sergio Canales clan Raciga Santadera 18godisnjak najveca Spanjolska zvijezdica nada, nije htio produziti ugovor sa klubom tako da 1.jan moze pregovarati sa Realom,,kao i sa Barcom jer je zelja i Katalonca velika za njim
takodjer i Sevilla se umijesala 
R.Drenthe zelja PSG
J.Valdano zeli u Real Madridu vidjeti svog ljubimca Kun Aquero
Sergio Canales clan Raciga Santadera 18godisnjak najveca Spanjolska zvijezdica nada, nije htio produziti ugovor sa klubom tako da 1.jan moze pregovarati sa Realom,,kao i sa Barcom jer je zelja i Katalonca velika za njim
- juzni vjetar!
- Kontakt:
bolje da kupi deportivo ili atletico i tako da primera bude bolja da se neko more nositi sa realom i barcom ovakofabio je napisao/la:Citam vlasnik megamilioner Seikhe Mansour bin Zayed Al Nahyan zeli da kupi REAL MADRID C.F, ponuda je milijarderska![]()
..Takodjer pisu da ce imati sastanak sa Florentinom Perezom pocetkom 2010.Toliko milijardi za Real je nevjerovatna suma za nogometni klub, ali koliko Real Madrid C.F citav kompleks vrijedi, pored toga klub je izbabran po FIFA kao najbolji klub XX stoljeca, nemoze da se kupi a ni proda,radi se o mitu Real Madrid, tesko da ce doci do prodaje..Takodjer Arap ako nemoze da kupi sve dionice Real Madrida zeli da odkupi dugove Reala sto ima i da ima neku kontrolu nad klubum u vecim dionicama,njegov interes je prevelik...
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Hehe, i ovo nek sam vidio. Bilo bi mi drago da Real izađe iz minusa
A ako postoji i tračak istine o sastanku Pereza sa tim šeikom, onda vjerujem da će Perez dat da šeik kupi šta dionica i da izvuće Real iz minusa...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Najveca je Iker Munian iz Bilbaa,,s 16 godina dao go i to je najmladji strijelac u historiji Primere,,neki dan je 17 napuniofabio je napisao/la:Real Madrid potpiso jos 2 godine sa Adidas-om ugovor vrijedan 50 mill eura
R.Drenthe zelja PSG![]()
J.Valdano zeli u Real Madridu vidjeti svog ljubimca Kun Aquerosmatra ga novim Romariom u Primera d
![]()
Sergio Canale clan Raciga Santadera 18godisnjak najveca Spanjolska zvijezdica nada, nije htio produziti ugovor sa klubom tako da 1.jan moze pregovarati sa Realom,,kao i sa Barcom jer je zelja i Katalonca velika za njimtakodjer i Sevilla se umijesala
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
kakve to veze ima...Phill Jackson je napisao/la:Najveca je Iker Munian iz Bilbaa,,s 16 godina dao go i to je najmladji strijelac u historiji Primere,,neki dan je 17 napuniofabio je napisao/la:Real Madrid potpiso jos 2 godine sa Adidas-om ugovor vrijedan 50 mill eura
R.Drenthe zelja PSG![]()
J.Valdano zeli u Real Madridu vidjeti svog ljubimca Kun Aquerosmatra ga novim Romariom u Primera d
![]()
Sergio Canale clan Raciga Santadera 18godisnjak najveca Spanjolska zvijezdica nada, nije htio produziti ugovor sa klubom tako da 1.jan moze pregovarati sa Realom,,kao i sa Barcom jer je zelja i Katalonca velika za njimtakodjer i Sevilla se umijesala
GunnerS je napisao/la:Hehe, i ovo nek sam vidio. Bilo bi mi drago da Real izađe iz minusaA ako postoji i tračak istine o sastanku Pereza sa tim šeikom, onda vjerujem da će Perez dat da šeik kupi šta dionica i da izvuće Real iz minusa...
Da, mislim i znam da je Real u minusu, da je veliki kredit Perez uzeo da bi ove godine doveo ove igrače...
Za tvoju info, jedini klub koji nema većinskog vlasnika u EPL-u je Arsenal, od velike četvorke... Tako da, i da mislim da se Real može kupit i kupit će ga samo ako Pereza zasvrbi đep...
Za tvoju info, jedini klub koji nema većinskog vlasnika u EPL-u je Arsenal, od velike četvorke... Tako da, i da mislim da se Real može kupit i kupit će ga samo ako Pereza zasvrbi đep...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
teško da će cvjećko nas prodat,a i ne bih volio inače arsenal je klub sa najboljim finansijskim stanjem za one koji ne znajuGunnerS je napisao/la:Da, mislim i znam da je Real u minusu, da je veliki kredit Perez uzeo da bi ove godine doveo ove igrače...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- -Barcelona-
- Kontakt:
stvarno si me pipita razocarao,mislio sam da imas barem 17-18 godina,al ponasas se kao da imas 12,stvarno si dosadio s tim slikama o penalima i sad jos stavio i gol pedra u 90min,bas djetinjasto..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- vajza_fcbm
- Kontakt:
real ce biti prvak spanije ali nista nema od cl , jer to cemo mi uzeti (bayern)
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
jos jedan prorokvajza_fcbm je napisao/la:real ce biti prvak spanije ali nista nema od cl , jer to cemo mi uzeti (bayern)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Namik Šepić, rodjen 17.06.1991. godine u Bihacu, trenutno zivim u Cazinu, pohadjam ekonomsku skolu bez nekog uspjeha u ove cetiri godine-Barcelona- je napisao/la:stvarno si me pipita razocarao,mislio sam da imas barem 17-18 godina,al ponasas se kao da imas 12,stvarno si dosadio s tim slikama o penalima i sad jos stavio i gol pedra u 90min,bas djetinjasto..........
To je malo provokacije, jer vidim da ste se krenuli medjusobno svadjati, a i odgovor na ono stalno zajebavanje
Sto se tice tog Seika i tih sranja, zabijte sebi to u supaak gadovi arapski
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
I da vas pitam, kako ce Perez prodati Real Madrid?
smjesni ste stvarno
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
vidovita dzemilavajza_fcbm je napisao/la:real ce biti prvak spanije ali nista nema od cl , jer to cemo mi uzeti (bayern)
Real nije na prodaju
kralj legenda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
fenomenalnotax je napisao/la:kralj legenda
[youtube][/youtube]
P.S 200-ti post ljubilarnio moram na svetoj temi
najbolji ikad bar za MENEtax je napisao/la:kralj legenda
[youtube][/youtube]
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.