Pa sigurno cemo imat i bijeli dres, ovaj je gostujuci, vjerovatno ce domaci bit bijeli u sredini a ovo sa strane moguce da bude neka svijetlo plava-Consigliere je napisao/la:Kakve su ovo boje?Nidje veze s nama...
Ovo je nasa kombinacija, i trebali bi novi biti slicni
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Sta je ovo,3 glave ima.BolanBolan je napisao/la:
Ovako bi svi znali s kim imaju posla!
Kakva je ovo azdaja??
Zmaj ako moze neki mali motiv normalnom zmaja ili umjesto toga ljiljan kakav i to je to,a moze i bez toga,ali onda je previse salblonski,trebali bi imati neki svoj motiv koji nas opisuje.
K'o Hrvati,kako napravise one kockice,nako nema niko u univerzumu.
Tapatalk.
Keep walking.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja djecurlije i momcirluka
Pa kakve veze ima onaj gore dres sa nasim. Na dres ima konstante i uvjek ce imati i to je plavo-bijela i ostat ce. Pa vi ubacujte crne, zute i koje god boje hocete ali plavo-bijelo ce ostati do sudnjeg dana ako bog da.

Pa kakve veze ima onaj gore dres sa nasim. Na dres ima konstante i uvjek ce imati i to je plavo-bijela i ostat ce. Pa vi ubacujte crne, zute i koje god boje hocete ali plavo-bijelo ce ostati do sudnjeg dana ako bog da.
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
E moja nesreco, cuj kockice, de boga ti pogledaj zastavu hrvatske i reci jel ti boga ti ista jasnije, et de ako boga znas !Cautinho je napisao/la: Sta je ovo,3 glave ima.
Kakva je ovo azdaja??
Zmaj ako moze neki mali motiv normalnom zmaja ili umjesto toga ljiljan kakav i to je to,a moze i bez toga,ali onda je previse salblonski,trebali bi imati neki svoj motiv koji nas opisuje.
K'o Hrvati,kako napravise one kockice,nako nema niko u univerzumu.
Tapatalk.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- BolanBolan
- Kontakt:
Ja fakat ne vjerujem da će biti uopšte ovakav kao u Porta. Svjetsko je, tu se veliki takmiče ko će napraviti bolji dres, sigurno će eto Nike (ako i budu oni) uzeti praviti po šablonu od tamo "nekog" Porta za našu reprezentaciju. Ja navijam da bude Puma, pa kud puklo da puklo! 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
"Ma dres ce biti od Nike, nismo mi dzabe igrali sa USA prijateljsku" - tako kaze jedan jaran moj
Mada bi ja vise volio Adidas, al' hajd. Ako bude ikakav zmaj na dresu, ja ga necu nikad ni kupiti, pa makar nosio ova dva od Legea sto imam dok se ne raspadnu.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- BolanBolan
- Kontakt:
Sa Argentinom onda zbog Adidasa? 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ma moze bilo sta samo nemoj nikakvih troglavih (bošnjačka, srpska i hrvatska glava) zmajeva 

samo za one zaboravne da je bih igrala i u ovakvim bojama

kad cujem kad smo mi to zuto imali na dresu...hoce da me prifati

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ovo je nesto najruznije u historiji fudbala ....hz1987 je napisao/la:samo za one zaboravne da je bih igrala i u ovakvim bojama
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Isto Ukrajina ili Švedska u rezervnoj garnituri. Nabijem ja i Nike i Adidas i bilo koga, ko nam uvali ovo žutilo na dresove!
Samo plavo-bijela kombinacija i ništa više, kakva žuta i ta s.ranja, tačno isto Ukrajina jbt.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Consigliere
- Kontakt:
Grozno!
Bijeli dres, tamno plavi sorc.
A za rezervne varijante moze sve bijelo, ili sve plavo. Nista zuta.

Bijeli dres, tamno plavi sorc.
A za rezervne varijante moze sve bijelo, ili sve plavo. Nista zuta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolja je garnitura meni bila protiv Portugala, kad smo imali imena na dresovima. Slicna ovoj:

- BolanBolan
- Kontakt:
Može li četveroglavi pa da imamo i ostale?mone je napisao/la:ma moze bilo sta samo nemoj nikakvih troglavih (bošnjačka, srpska i hrvatska glava) zmajeva

Ipak 5, zaboravio si Sejdić / Finci.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Ovaj je stvarno lijep dres.
Bijeli jos ljepsi.

Barem ce se Legea oprostiti sa stilom. ( ako ne izbace neko njesra do ljeta )

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Jedina lijepa koju je LEGEA izbacila po meni, i jedina koja uistinu odgovara potrebama ozbiljne repke.Goalgetter je napisao/la:Najbolja je garnitura meni bila protiv Portugala, kad smo imali imena na dresovima. Slicna ovoj:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.