BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
@dreamer
Nece, barem ne ovaj kvalifikaciini ciklus a ta dalje pretpostavljam da hoce u narednom.
P.S.
na mobu sam pa nemam edit opciju tako da sam morao dodatni post napisat, nadam se da MOD nece zamjeriti, nije do mene.
Nece, barem ne ovaj kvalifikaciini ciklus a ta dalje pretpostavljam da hoce u narednom.
P.S.
na mobu sam pa nemam edit opciju tako da sam morao dodatni post napisat, nadam se da MOD nece zamjeriti, nije do mene.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
A taj tvoj/moj idol sa avata 1000% podrzava njegovu odlukugringobih je napisao/la:Pa tvoj idol bira mjesto priprema_dreamer_ je napisao/la:Hoce li se nasi za ovu utakmicu pripremati u Zenici? Onakav kompleks dzaba zjapi prazan...

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Joj koji si ti lik, kakav bolan idol? Nemoj da ti sad iskopam makar 10 postova gdje sam opleo Papeta, i to po razlicitim osnovama.gringobih je napisao/la:Pa tvoj idol bira mjesto priprema_dreamer_ je napisao/la:Hoce li se nasi za ovu utakmicu pripremati u Zenici? Onakav kompleks dzaba zjapi prazan...
Vidis, za razliku od tebe ja nemam nista licno protiv Papeta i kritikujem ga samo za ona djela koja mi se nisu svidjela, ali se isto tako ne libim cestitati mu za sve pozitivne stvari koje je uradio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
-
- Kontakt:
jos jedno pitanje raja: da li je moguce, da bude neki 20000 nasih navijaca u litvaniji, da se izdernecimo posteno tamo?
Ko ti brani druze???gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
da gledas navece dnevnik vidio bi da ljudi svaki dan protestvuju,fabrike se gase..Jednom je i OSim rekao kokuzi smo ali plivacemo do Brazila..MAlo ti je neozbiljno ovo pitanje,uglavnom na strani za rep. navija dijaspora tako da izdernecit ce te se u svakom lsucaju il 1000 il 20000gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jos jedno pitanje raja: da li je moguce, da bude neki 20000 nasih navijaca u litvaniji, da se izdernecimo posteno tamo?
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jos jedno pitanje raja: da li je moguce, da bude neki 20000 nasih navijaca u litvaniji, da se izdernecimo posteno tamo?
moguce,ali nemoguce da svi unidju u stadion

-
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:Ko ti brani druze???gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!![]()
![]()
pa u kladionicu nemozes vise od 1000€ ulozit

Kako ne moze? Mislim ne moze direktno, moze indiretkno.. odigras 200 puta po 1000€ i eto..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:TMovac je napisao/la:Ko ti brani druze???gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!![]()
![]()
pa u kladionicu nemozes vise od 1000€ ulozit![]()
....
"]
Ne znam kako je kod nas,al sjećam se da je jedan lik prije par godina stavio 300 000 funti na englesku protiv Brazila,Englezi cak i poveli bili,a onda Ronaldinho zabi golcinu sa pola terena iz slobodnjaka.Inace tu tekmu je dobio Brazil 2:1.Tako da legendo pravac engleska uplati lovu i obogati segringonjaOnajDrugi je napisao/la:Kako ne moze? Mislim ne moze direktno, moze indiretkno.. odigras 200 puta po 1000€ i eto..TMovac je napisao/la:Ko ti brani druze???gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!![]()
![]()
pa u kladionicu nemozes vise od 1000€ ulozit![]()
....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
E jesi i ti neozbiljan. Vidiš da je ovo zadnji voz da se utali koja para ispod stola na račun smještaja reprezentacije i ti takva pitanja postavljaš. Od sljedećih kvala se priprema u Zenici, a do tada razni "hotelijeri" moraju ubrati koju marku. Mora se ispoštovati dogovor o rasporedu plijena dogovoren pred ove kvalifikacije na sjelu uz janjetinu._dreamer_ je napisao/la:Hoce li se nasi za ovu utakmicu pripremati u Zenici? Onakav kompleks dzaba zjapi prazan...

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- storm_raider
- Kontakt:
Sve razotkrivaci malverzacija i utemeljitelji istrazivackog novinarstva, a sjede kuci i pisu po forumima. Stvarno je steta sto zivite u pogresnom vremenu pa je vas talenat neshvacen. Kada bolje promislim, bas nekako i idete uz ovo vrijeme.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja sam cuo da on kad sjedne i pocne da jede sudzuke, made in iz Tirane mozde dud iz korjena izvaliti i 30 metara iz nosa bacit...naravno mislim na Januzaja Junuzovica:)DonCorleone je napisao/la:Jeli ti ne razumijes da se on zapravo zove Junuzovic, jer Januzaj=Junuzovic a prvo ime mu je Adnan. Po imenu moze parirati i IzetbegovicuBIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne kontam te brate..prvo se cudis sto stalno kruzi prica da ako neki igrac (il starci mu) imaju korijene iz neke ex yu drzave onda taj igrac moze igrati za bilo koju ex yu drzavu, a prije toga kazes da, iako hajrovic nema bas nikakve veze sa hrvatima, teoretski bi mogao igrati za njih ?dadnan je napisao/la:Roditelji su mu Bosnjaci iz Crne Gore. Sta je tu sad cudno?
Mogo je igrat i za Crnu Goru da su ga zvali i Makedoniju i Hrvatsku, za bilo koga. Jest da apsolutno nikakve veze nema sa hrvatima ali teoretski da su obje strane imale volju mogao bi.
Ne znam zasto se za svakog igraca koji se spominje mora uvijek kruziti ista prica da cim su ti roditelji iz jedne ex-yu drzave, mozes automatski igrat za koju zelis?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave 

-
- Kontakt:
Evo,ja sam se malo zabavio i napisao mali tekst za 15.Oktobar,dan na kojim cemo se aBd plasirati prvi put na Svjetsko prvenstvo:
15.Oktobar je taj dan,
kada proslavimo svi ponosno i zajedno,
to ce biti nas prvi plasman,
prvi put sve zavrsava pravedno.
Na tribine se ori mocno "Volim te Bosno",
na tribinama vidja se nase Zlatne ljiljane,
na terenu nasi Zmajevi dokazuju ponovo ko smo,
Bravo Pape,Edine,Borise,Zvjezdane,...
To su sve ljudi razlicite vjere,
ali smo jedan jedini narod,
nase jedne jedine Bosne i Hercegovine,
sve ce steci napokon svoj pozitivan ishod,
jer smo to zasluzili,
borili smo se za nasu drzavu,
tekle su u proslosti suze i krvi,
pokazali smo borbenost i vjernost prema nasu domovinu!
Branili smo je i uvijek cemo je braniti,
od Kulin Bana,Husein Gradascevica pa do vremena Alije Izetbegovica,
nikoga se nebojimo,
Bosanci smo svi,od Banja Luke,Mostara pa sve do Sarajeva,
to moramo da shvatimo!
Nasa napacena zemlja je svetinja,
ko je ne voli neka je ne dira,
nezavisna je i oduvijek je postojila,
nasa jedna jedina!
Slavit ce se beztrajno,
u inat svim dusmanima,
bit ce nezaboravno,
nasa draga Bosna i Hercegovina je ujedinjena!
Bogu se zahvalujemo,
jer nas je pogledao,
nagradio je nas sve,
jer nikada nismo odustali i branili smo nase boje i gradove kada je bilo najteze...
Nadam se da je u redu
15.Oktobar je taj dan,
jer smo to zasluzili,
nikoga se nebojimo,
to moramo da shvatimo!
nasa jedna jedina!
Slavit ce se beztrajno,
u inat svim dusmanima,
bit ce nezaboravno,
Bogu se zahvalujemo,
jer nas je pogledao,
nagradio je nas sve,
jer nikada nismo odustali i branili smo nase boje i gradove kada je bilo najteze...
Nadam se da je u redu

Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 08 okt 2013, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nistaDado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave

Šalji u Veselu SveskuTheSpecialOne je napisao/la:Evo,ja sam se malo zabavio i napisao mali tekst za 15.Oktobar,dan na kojim cemo se aBd plasirati prvi put na Svjetsko prvenstvo:
15.Oktobar je taj dan,
jer smo to zasluzili,
nikoga se nebojimo,
to moramo da shvatimo!
nasa jedna jedina!
Slavit ce se beztrajno,
u inat svim dusmanima,
bit ce nezaboravno,
Bogu se zahvalujemo,
jer nas je pogledao,
nagradio je nas sve,
Nadam se da je u redu

Ali moze UEFA i FIFA.To se ne smije desiti.Monaco je za istu stvar popusio kaznu (raja uletila nakon utakmice u teren da proslave ulazak u prvu ligu sa igracima).oduzeli su im 2 boda i dobili zabranu 1 utakmicu pred praznim tribinama.A ovi bi jedva docekali da nas posalju u baraz.Goalgetter je napisao/la:Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nistaDado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.