Ma i utakmica je 0katalinski je napisao/la:SLOGA DOBOJ-PROLETER TESLIC za vikend , JEDINA UTAKMICA VRIJEDNA PAZNJE U 1 ligi RS,ma treba ju staviti na BHT 1 umjesto neke Premierligaske utakmice![]()
postavio sam na temi stadioni. nisu do kraja stavili stolice.po'marke je napisao/la:danas odo gledat slogu poslije duzeg vremena, valjda cemo prvi put ove sezone da pobjedimo u doboju!
Ja znam da ima u Slobodi MG Aleksandar Malbasic ali on je krilni igracNeRi_K je napisao/la:Može li mi neko od ovih upućenijih u ovu ligu odgovoriti, ima li u nekom klubu igrač prezimena Malbašić, a da igra poziciju lijevog boka? Ako ima, moze nesto vise o njemu i hvala unaprije
Da upravo vam je taj stigao to svi znamo, ja sam ga gledao malo vise kod nas u Koazari po meni i nije neki kvalitet jest mozda za atletikuKalounho je napisao/la:Ja znam da ima u Slobodi MG Aleksandar Malbasic ali on je krilni igracNeRi_K je napisao/la:Može li mi neko od ovih upućenijih u ovu ligu odgovoriti, ima li u nekom klubu igrač prezimena Malbašić, a da igra poziciju lijevog boka? Ako ima, moze nesto vise o njemu i hvala unaprijedosao je iz Kozare ove sezone u Slobodu,ima 21 godinu,sasvim dobar igrac za nase uslove.
Jbt ako je vama Malbasic "suvi prosjek" kakve vi igrace imate lik rastura u Bihackom Jedinstvu koji je prvi u 1 ligi FBiH...Avalanche je napisao/la:Da upravo vam je taj stigao to svi znamo, ja sam ga gledao malo vise kod nas u Koazari po meni i nije neki kvalitet jest mozda za atletikuKalounho je napisao/la:Ja znam da ima u Slobodi MG Aleksandar Malbasic ali on je krilni igracNeRi_K je napisao/la:Može li mi neko od ovih upućenijih u ovu ligu odgovoriti, ima li u nekom klubu igrač prezimena Malbašić, a da igra poziciju lijevog boka? Ako ima, moze nesto vise o njemu i hvala unaprijedosao je iz Kozare ove sezone u Slobodu,ima 21 godinu,sasvim dobar igrac za nase uslove.
salu na stranu stvarno brz igrac koji se uvijek trudni maksimalno i izgara na terenu, uglavnom suvi prosek nista posebno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.