Ja od neleta očekujem za YEStv linkove ove godineParanojaa je napisao/la:Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Biće biće. Moramo to ispratiti.Chapman je napisao/la:Ja od neleta očekujem za YEStv linkove ove godineParanojaa je napisao/la:Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Bice linkova al ce biti i komentara: ''Kidd je kao igrac bio strasan, ali kao trener katastrofa ccc''
hahahha
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah

hahahha
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah
Znaci spremno sve za pocetak tekme jedva cekam da vidim Mirzu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dok je Kidd igrao,znam da je dao par finih izjava o Mirzi,imam neki osjećaj da će imat veću priliku da se dokaže ove sezone,ako se ne uspije dokazat,nije Kidd kriv..
Nad tobom sunce najljepše sja
-
lucif3R666
- Kontakt:
prigoni je kidd pohvalio teletovicapinoglavi je napisao/la:Dok je Kidd igrao,znam da je dao par finih izjava o Mirzi,imam neki osjećaj da će imat veću priliku da se dokaže ove sezone,ako se ne uspije dokazat,nije Kidd kriv..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Tekma je sutra, zar ne?
Hahaha, a ne smiješ to nikako reći ovdje! Pa za Sarah ubijam! xDVGS je napisao/la:Bice linkova al ce biti i komentara: ''Kidd je kao igrac bio strasan, ali kao trener katastrofa ccc''
hahahha![]()
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah![]()
Najlakše je reć' za 4 sata.samson je napisao/la:Tekma je sutra, zar ne?
Ah, stranica gdje inace gledam je malo promijenila nacin prikazivanja datuma i satnica. Sada, nakon 00 h odmah mijenjaju datum. Tekma je danas. Hvala u svakom slucaju ..Chapman je napisao/la:Najlakše je reć' za 4 sata.samson je napisao/la:Tekma je sutra, zar ne?
hahaha halali brt hahanele-BHF je napisao/la:Hahaha, a ne smiješ to nikako reći ovdje! Pa za Sarah ubijam! xDVGS je napisao/la:Bice linkova al ce biti i komentara: ''Kidd je kao igrac bio strasan, ali kao trener katastrofa ccc''
hahahha![]()
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah![]()
Mirzi vcrs nekih 15 minuta i ja zadovoljan.
Sad laganica cekamo tekmu i da ga vidimo pored aut linije
Vozdra raja,
da se ja vama malo pridruzim !
Kad je tacno tekma, gdje su linkovi ?
Da akobogda isto nocas vicemo : sa parkingaaaaaaaaaaaaaaa

da se ja vama malo pridruzim !
Kad je tacno tekma, gdje su linkovi ?
Da akobogda isto nocas vicemo : sa parkingaaaaaaaaaaaaaaa
jesu spremne kospe i pivo hladno? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nele, dziza, storm.... & CO - pozdrav !
Pozelio sam u kasne sate "haberiti" sa vama
Moze li neko u medjuvremenu (posto sam uzeo "godisnji" od NBA-a), da mi kaze, da li je Redzo ostao u Nets-ima?
Moze li neko u medjuvremenu (posto sam uzeo "godisnji" od NBA-a), da mi kaze, da li je Redzo ostao u Nets-ima?
Kindže, kindže...
Adibhf88 je napisao/la:nele, dziza, storm.... & CO - pozdrav !
Redzo je imao ponudu gornjeg Vakufa, ali je ipak osto u Netsima...
-
lucif3R666
- Kontakt:
redzo ikona brooklyna naravno da je ostaoAdibhf88 je napisao/la:nele, dziza, storm.... & CO - pozdrav !
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Selam Adi, tu je ekipa.
Odbrojavamo. :ugeek:
Odbrojavamo. :ugeek:
joj spava mi se, al necu zaspat a da ne pogledam mirzu nema tih para, odo film kakav gledat do tekme, cujemo se kasnije indijanci 
ajde mirzaaaaa, jos malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.