FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moze smajl postaviti taktiku da se uzmu bodovi .... kad je manchini osvojio englesku ligu osvojiti ce i smajl ovu nasu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ja se izvinjvam što upadam ovako na vašu temu, al taj vaš Samjl me podsjeća na našeg bivšeg trenera, ima tome 2 godine ako ne više, Senada Smajića, koji u pola tekme dolazi do nas traži pivu i razmišlja koga da stavi u ekipu.. Najveći uspjeh u njegovoj karijeri je što se borio s Jedinstvom da izbori opstanak u ligi.. Nakon posla u Jedinstvu okrenuo se malom nogometu 
Ovo s pivom je samo u gostima, da ne shvatite pogrešno, a kući kad igramo remi ili izgubimo sjedi sam na klupi pola sata da svi s stadiona odu da ga ne vide

Ovo s pivom je samo u gostima, da ne shvatite pogrešno, a kući kad igramo remi ili izgubimo sjedi sam na klupi pola sata da svi s stadiona odu da ga ne vide

-
- Interni moderator
- Kontakt:
e vidis tu je problem...ovaj ne pije i nema se cemu okrenutJedinstvo37 je napisao/la:Ja se izvinjvam što upadam ovako na vašu temu, al taj vaš Samjl me podsjeća na našeg bivšeg trenera, ima tome 2 godine ako ne više, Senada Smajića, koji u pola tekme dolazi do nas traži pivu i razmišlja koga da stavi u ekipu.. Najveći uspjeh u njegovoj karijeri je što se borio s Jedinstvom da izbori opstanak u ligi.. Nakon posla u Jedinstvu okrenuo se malom nogometu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nema potrebe da se izvinjavas, ovdje svako ima pravo reci sta misli. Ovo je zaista sramota od pojedinih likova ovdje koji se predstavlaju navijacima Slobode, ismijavati covjeka je zaista nesto najgore, ali valjda uzivaju u tome i jos misle da su frajeri....ako su frajeri zasto ne odu lijepo na stadion i objasne gosp. Smailu Karicu kako treba voditi ekipu i kako da se obuce, da li casual style, sportski, veci broj, manji broj, koje patike ili cipele....Sloboda se nalazi na trecem mjestu, sa dosta novih igraca, koji se trebaju uigrati, fizicki su sigurno najspremnija fudbalska ekipa u BiH, to odgovorno tvrdim, a to mi je potvrdio i prijatelj koji zivi vani i profesionalno se bavio nogometom (sada je trener jedne amaterske ekipe), a u dogledno vrijeme uz par novih igraca to ce biti pravi tim... i mnogo veci timovi od Slobode imaju krizu rezultata, vidimo sta se desava u susjedstvu sa Zvezdom, da sad ne nabrajam....odgovorno tvrdim da ce gosp. Smail Karic napraviti rezultat, a to sam vidio na ovoj zadnjoj utakmici... ne zelim sad obrazlagati, o tom potom...sportski pozzz BihacuJedinstvo37 je napisao/la:Ja se izvinjvam što upadam ovako na vašu temu, al taj vaš Samjl me podsjeća na našeg bivšeg trenera, ima tome 2 godine ako ne više, Senada Smajića, koji u pola tekme dolazi do nas traži pivu i razmišlja koga da stavi u ekipu.. Najveći uspjeh u njegovoj karijeri je što se borio s Jedinstvom da izbori opstanak u ligi.. Nakon posla u Jedinstvu okrenuo se malom nogometu
🔴⚫️
Potpisujem ! Zar je moguce da ima navijaca Slobode koji su stvarno obolili ili je nesto drugo u pitanju, diraju bezveze covjeka, kao prvo Azmir ga placa i daje mu platu i sve ostalo, on ga jedino moze smjenit ako zeli ali vi ne mozete da shvatite da Azmir vjeruje covjeku.Skver je napisao/la: Nema potrebe da se izvinjavas, ovdje svako ima pravo reci sta misli. Ovo je zaista sramota od pojedinih likova ovdje koji se predstavlaju navijacima Slobode, ismijavati covjeka je zaista nesto najgore, ali valjda uzivaju u tome i jos misle da su frajeri....ako su frajeri zasto ne odu lijepo na stadion i objasne gosp. Smailu Karicu kako treba voditi ekipu i kako da se obuce, da li casual style, sportski, veci broj, manji broj, koje patike ili cipele....Sloboda se nalazi na trecem mjestu, sa dosta novih igraca, koji se trebaju uigrati, fizicki su sigurno najspremnija fudbalska ekipa u BiH, to odgovorno tvrdim, a to mi je potvrdio i prijatelj koji zivi vani i profesionalno se bavio nogometom (sada je trener jedne amaterske ekipe), a u dogledno vrijeme uz par novih igraca to ce biti pravi tim... i mnogo veci timovi od Slobode imaju krizu rezultata, vidimo sta se desava u susjedstvu sa Zvezdom, da sad ne nabrajam....odgovorno tvrdim da ce gosp. Smail Karic napraviti rezultat, a to sam vidio na ovoj zadnjoj utakmici... ne zelim sad obrazlagati, o tom potom...sportski pozzz Bihacu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

naleti na fejsu

@Skver, @fukara87
priznajte, koliko vam Smajil plaća da ga branite

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Neki dan mi Smajil platio kafu i reko mi da vam prenesem da ga puno ne uzimate u svoja usta jer ce vas sve iznenadit nakon prve gostujuce pobjede. Samo budite stripljivi momci.JTS je napisao/la:@Skver, @fukara87
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Da Smajl zna fizicki spremiti ekipu to mu se mora priznati, to i Lukavcani mogu potvrditi jer im je spremio ekipu vjerovatno najspremni prosle godine. Druga stvar sto ga ja kritikujem jeste da igramo ruzan i takticki dosta defanzivan nogomet i da jos nemamo uigranu akciju al eto drzimo prikljucak za vrho. Treca stvar da sad idu najlaksa gosotvanja i da mora uzeti bodove, i on ako do kraja ne dozivi poraz, on ce na polusezoni biti heroj i svi ce Smajla onda hvaliti. A ako nas uvede u Pl sa ovom taktikom, koja trenutno izgleda ko nista sa nicim, onda bi trebali fino mi ovdje koji pisemo na forumu, skupit para kupiti kakv poklon i iznit se da ismijanvanje na formu i javno covjeku reci da je majstor svog zanata ako sa ovom taktikom nas uvede u Pl
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako vas uvede ovaj isti u PL i sa tom taktikom, evo od mene imate isto para pa da mu kupimo kakav poklonTRUST je napisao/la:i. A ako nas uvede u Pl sa ovom taktikom, koja trenutno izgleda ko nista sa nicim, onda bi trebali fino mi ovdje koji pisemo na forumu, skupit para kupiti kakv poklon i iznit se da ismijanvanje na formu i javno covjeku reci da je majstor svog zanata ako sa ovom taktikom nas uvede u Pl

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
lak si kurvofukara87 je napisao/la:Neki dan mi Smajil platio kafu i reko mi da vam prenesem da ga puno ne uzimate u svoja usta jer ce vas sve iznenadit nakon prve gostujuce pobjede. Samo budite stripljivi momci.JTS je napisao/la:@Skver, @fukara87

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Društvo,
Azmiru je prenesena većina stvari!
I dobre i loše Smjilove strane...kojih je i sam svjestan,za obje strane!
Čovjek koji je menađer firme koja ima nekoliko stotina redovnih radnika i povremenih suradnika i annual profit that is nevjerovatan za naše podneblje...valjda će donijeti najbolju odluku jer kako stvari stoje još nije donio pogrešnu u svom životu!
Čovjek koji je menađer firme koja ima nekoliko stotina redovnih radnika i povremenih suradnika i annual profit that is nevjerovatan za naše podneblje...valjda će donijeti najbolju odluku jer kako stvari stoje još nije donio pogrešnu u svom životu!

tuzlanska Sloboda
JTS je napisao/la:lak si kurvofukara87 je napisao/la:Neki dan mi Smajil platio kafu i reko mi da vam prenesem da ga puno ne uzimate u svoja usta jer ce vas sve iznenadit nakon prve gostujuce pobjede. Samo budite stripljivi momci.JTS je napisao/la:@Skver, @fukara87
@fukara87;
jel ti Smajke reko da se za šlag moraš malo više potrudit?

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba! Samo podrska za Azmira! Mi trebamo dati podrsku, a on neka radi kao sto je poceo.zlajci je napisao/la:Društvo,
Druga je stvar sto smo mi nestrpljivi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da do kraja polu sezone mozemo donijet sve bodove sa gostovanja sloboda do groba
-
- Kontakt:
Meni uopšte nije bitno kako ko izgleda ,kako se ko zove.Ono što je za mene bitno da naša Sloboda treba da igra u Premijer ligi,ali sa ovim igračima( za koje lično nemam ama baš nikakve zamjerke, jer su oni najmanje krivi za ono što nam prikazuju),mi nismo dostojni toga.Ko je vršio izbor ovih igrača, koji jesu pripremljeni fizički,ali šta im vrijedi kad osnovne stvari o fudbalu, njih većina ne zna .Mi imamo i neke kako gledam nabildane igrače,a već se pokazuje šta im ta nabildanost donosi-jer ne rade na razvoju kompletnog tijela,i onda povrede su neizbježne.Karić ,Bego,Haso Huso.... nije bitno - treba da drži treninge koji će igračima biti interesantni,a ne da svaki od igrača zna šta će danas raditi,To su mi baš neki od igrača rekli.Mi na polusezoni,moramo već dovesti par kvalitenih igrača,koje treba uigrati za Premijer ligu.Naš predsjednik to može ,i sa onim što je danas napravio od Slobode ,ja mislim da će nam se rado priključiti mnogi igrači.
Četiri igrača u opasnosti od suspenzije

Samir Efendić, Damir Mehidić, Enes Brčkalić i Adnan Salihović imaju po dva zarađena žuta kartona i u slučaju da u Sanskom Mostu dobiju treći, propustiće domaći susret protiv kakanjskog Rudara.
Naši fudbaleri koji imaju jedan žuti karton su: Omar Pršeš, Mirhad Mehanović, Kenan Čejvanović, Mirnes Selamović, Edin Ribić, Adnan Mujkić i Mirza Musić.
Do sada je jedino Muamer Nezić odradio suspenziju nakon zarađena tri žuta kartona.
fksloboda.ba

Samir Efendić, Damir Mehidić, Enes Brčkalić i Adnan Salihović imaju po dva zarađena žuta kartona i u slučaju da u Sanskom Mostu dobiju treći, propustiće domaći susret protiv kakanjskog Rudara.
Naši fudbaleri koji imaju jedan žuti karton su: Omar Pršeš, Mirhad Mehanović, Kenan Čejvanović, Mirnes Selamović, Edin Ribić, Adnan Mujkić i Mirza Musić.
Do sada je jedino Muamer Nezić odradio suspenziju nakon zarađena tri žuta kartona.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
genije kojeg ovdje neki brane je doveo 2 GOLMANA....ZNACI DVA GOLMANA....DVA ZNACI... i sta je genije skonto na kraju...da brani riba koji je treci golman
..da nije tragicno bilo bi presmijesno....ko koga ovdje j.e.b.e
....imamo jednog napadaca...genije je skonto da drugom napadacu dadne otkaz jer je nesportski postupio...OTKAZ
....I STA CEMO KAD SE TAJ JEDAN sad povrijedi ili nije u formi ili nam trebaju dva napadaca u jednoj tekmi da okrenes rezultat..sezona je duga i liga je seljacka...moras imat fin roster igraca da sve izguras...jel moja tektka dzehva dovodila pojacanja il genije..jel moja tetka dzehva trenira ekipu za koju i slijepac vidi da nezna 3 dodavanja sastavit a o nekoj taktici,formacijama je smijesno i pricat...eto ce nas genije uvest u rang vise...jednom sam napisao...nadam se da sam se grdno z.a.j.e.b.a.o u vezi genija i da cemo uzet ovu ligu a ja pojest sva g.o.v.n.a koja sam posrao po geniju...al nazalost,dabogda 

ma takvi kao ti i pojedini na ovom forumu koji samo pljuju slobodu i nisu potrebni ni ovdje a ni klubu, mene je sramota zbog tebe koju ti mrznju ovdje prosipas. Moj ti je savjet idi nadji sebi sta pojebi mozda ce ti biti lakse da izlijecis te neke svoje komplekse. Ja da sam mjesto tebe ne bi nikad ni rekao da sam navijac Slobode a kamo li nesto drugo. I vec smo skontali da si ti ovdje "veliki" strucnjak evo ja predlazem da napravimo jednu peticiju da tebe stavimo na mjesto trenera i da ti vodis klubstaragarda je napisao/la:genije kojeg ovdje neki brane je doveo 2 GOLMANA....ZNACI DVA GOLMANA....DVA ZNACI... i sta je genije skonto na kraju...da brani riba koji je treci golman![]()
![]()
![]()
....imamo jednog napadaca...genije je skonto da drugom napadacu dadne otkaz jer je nesportski postupio...OTKAZ
![]()
![]()
....I STA CEMO KAD SE TAJ JEDAN sad povrijedi ili nije u formi ili nam trebaju dva napadaca u jednoj tekmi da okrenes rezultat..sezona je duga i liga je seljacka...moras imat fin roster igraca da sve izguras...jel moja tektka dzehva dovodila pojacanja il genije..jel moja tetka dzehva trenira ekipu za koju i slijepac vidi da nezna 3 dodavanja sastavit a o nekoj taktici,formacijama je smijesno i pricat...eto ce nas genije uvest u rang vise...jednom sam napisao...nadam se da sam se grdno z.a.j.e.b.a.o u vezi genija i da cemo uzet ovu ligu a ja pojest sva g.o.v.n.a koja sam posrao po geniju...al nazalost,dabogda

-
- Interni moderator
- Kontakt:
e moj omladinac...SARS je napisao/la:ma takvi kao ti i pojedini na ovom forumu koji samo pljuju slobodu i nisu potrebni ni ovdje a ni klubu, mene je sramota zbog tebe koju ti mrznju ovdje prosipas. Moj ti je savjet idi nadji sebi sta pojebi mozda ce ti biti lakse da izlijecis te neke svoje komplekse. Ja da sam mjesto tebe ne bi nikad ni rekao da sam navijac Slobode a kamo li nesto drugo. I vec smo skontali da si ti ovdje "veliki" strucnjak evo ja predlazem da napravimo jednu peticiju da tebe stavimo na mjesto trenera i da ti vodis klubstaragarda je napisao/la:genije kojeg ovdje neki brane je doveo 2 GOLMANA....ZNACI DVA GOLMANA....DVA ZNACI... i sta je genije skonto na kraju...da brani riba koji je treci golman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.