Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ev sa fba
Startna petorka Brooklyna: Livingston, Johnson, Pierce, Garnett, Lopez. Trener je izjavio da će ova petorka igrati samo 12 minuta u ovom meču
Startna petorka Brooklyna: Livingston, Johnson, Pierce, Garnett, Lopez. Trener je izjavio da će ova petorka igrati samo 12 minuta u ovom meču
Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Mirzatele ce se prvi sjetiti Kiddove porodice,samo mi javite kvotu da znam kol'ko cu uplatit'.CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
mirzatele 2,50
JTS 3,80
Metanor 4,30
unofficialpage 5,65
LenBias 7,00
ArthurBishop 8,15
hamzaTM87 11,00
nele-BHGF 17,05
legenda reala 27,90
ostali 5,00
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Ko je ovaj levat pored moje Sarah?
KK_Bosna je napisao/la:CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
mirzatele 2,50
JTS 3,80
Metanor 4,30
unofficialpage 5,65
LenBias 7,00
ArthurBishop 8,15
hamzaTM87 11,00
nele-BHGF 17,05
legenda reala 27,90
ostali 5,00
Daj mi njega na cenera
Daj boze da tako bude , al opet ulazi REDZO pa tek onda MirzaVGS je napisao/la:Ev sa fba
PS : Sara se podmladila
kvota za neleta je pala sa 17,05 na 8,70nele-BHF je napisao/la:
Imam dojavu na Metanor-a
hahaha
hahaha
"koji je ono čovjek s bijelom kapicom što priča sa Perom Lozacem"nele-BHF je napisao/la:
šoja brate valjda ce kraci bit boravak u banovicima,ipak je oktobar,nije sezona 
a ti mila ljubavi ako zelis da ti bude napetije,mozemo zajedno gledati utakmice,a ako okasnimo na drugo poluvrijeme...halalite
a ti mila ljubavi ako zelis da ti bude napetije,mozemo zajedno gledati utakmice,a ako okasnimo na drugo poluvrijeme...halalite
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 09 okt 2013, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
iskreno ne znam čime sam zaslužio da budem drugi 'favorit' za Banoviće, prošle sezone sam samo jednom bio tamo 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
krece ludiloooo
Nele mi je sumnjiv, u njega su prelazi iz 2 u 1
(iz slabije u jacu psovku) 
Kindže, kindže...
- ArthurBishop
- Kontakt:
Gdje ću na košarkaškog genija udariti? Pa makar to i zbog Mirze bilo, nema šanse. Kad sam branio onu dvojicu, jer je zaista Mirza bio loš većinom prošle sezone, što ne bi i genija u vidu Dječaka.KK_Bosna je napisao/la:CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
mirzatele 2,50
JTS 3,80
Metanor 4,30
unofficialpage 5,65
LenBias 7,00
ArthurBishop 8,15
hamzaTM87 11,00
nele-BHGF 17,05
legenda reala 27,90
ostali 5,00
Željezničar za život cijeli!
@JTS: pojacao si se ove sezone
@arthur: navlakusa zbog fine kvote
@arthur: navlakusa zbog fine kvote
prije je sjedio tamo u svlacionici,nisi ga mog'o ni sa lupom vidjet..sad mi se malo pomako..napreduje
JTS je napisao/la:iskreno ne znam čime sam zaslužio da budem drugi 'favorit' za Banoviće, prošle sezone sam samo jednom bio tamo
Dok su ostali odmarali,ti si smisljao uvrede,bookmakeri te skontali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.