Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Bundesliga najmlađa od svih top liga sa prosjekom godina od 26.25,dok Seria A ima prosjek od 27.79,Premiership 27.15,a Primera 26.71!
izvor:statisticka agencija Opta i Bild...
izvor:statisticka agencija Opta i Bild...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zar neko jos gleda ovo nesto sto nazivaju Bundesligom?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Posjećeniji stadioni nego u Engleskoj. Ustvari, imaju najviši prosjek već godinama po gledanosti.ljubav je napisao/la:Zar neko jos gleda ovo nesto sto nazivaju Bundesligom?
al timovi su im katastrofa

Okej, vidjeti ćemo to još ako Bog da.
Jedan tim, ali vrijedan
Jedan tim, ali vrijedan
Neutral je napisao/la:Posjećeniji stadioni nego u Engleskoj. Ustvari, imaju najviši prosjek već godinama po gledanosti.ljubav je napisao/la:Zar neko jos gleda ovo nesto sto nazivaju Bundesligom?
, a para nema, a para nema.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
A eto U Primeri igraju savseni klubovi..MElloo je napisao/la:al timovi su im katastrofa![]()
Pa ko pored Barce i Reala i jos par nekih.. se moze nazvati klubom?...
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Sevilla bar igra u LPLily je napisao/la:A eto U Primeri igraju savseni klubovi..MElloo je napisao/la:al timovi su im katastrofa![]()
Pa ko pored Barce i Reala i jos par nekih.. se moze nazvati klubom?...
Kako to da nema para, a uvijek top 5 po zaradi u Europi. Ono smiješno su televizijska prava gdje su u Engleskoj dosta veći.
Zna se što se kupuju klubovi u Engleskoj, radi profita.
Rekla sam pored Barce, Reala i jos par klubova.. a ostatak?? 5 klubova ne cini pravu ligu..MElloo je napisao/la:Sevilla bar igra u LPLily je napisao/la:A eto U Primeri igraju savseni klubovi..MElloo je napisao/la:al timovi su im katastrofa![]()
Pa ko pored Barce i Reala i jos par nekih.. se moze nazvati klubom?...![]()
![]()
![]()
i bolja je od Lyona i Viola
Valencia
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ko u njemackoj moze dovesti neku zvijezdu tipa Fabregasa, Torresa, Drogbe, G. Nevilla i sl?Neutral je napisao/la:Kako to da nema para, a uvijek top 5 po zaradi u Europi. Ono smiješno su televizijska prava gdje su u Engleskoj dosta veći.![]()
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
geri nevila... aoooooj majko draga. ja zvijezde i ku*ca. nemoze ih ni arsenal dovest prijatelju.ljubav je napisao/la:Ko u njemackoj moze dovesti neku zvijezdu tipa Fabregasa, Torresa, Drogbe, G. Nevilla i sl?Neutral je napisao/la:Kako to da nema para, a uvijek top 5 po zaradi u Europi. Ono smiješno su televizijska prava gdje su u Engleskoj dosta veći.![]()
to jest mogu ih dovesti samo tri tima, a to su chelsea, city, pa mozda i united.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 27 dec 2009, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
mogao bayern ali nemoze vise....
ljubav je napisao/la:Ko u njemackoj moze dovesti neku zvijezdu tipa Fabregasa, Torresa, Drogbe, G. Nevilla i sl?Neutral je napisao/la:Kako to da nema para, a uvijek top 5 po zaradi u Europi. Ono smiješno su televizijska prava gdje su u Engleskoj dosta veći.![]()
Fc Bayern Munchen.
Wolverine je napisao/la:
geri nevila... aoooooj majko draga. ja zvijezde i ku*ca. nemoze ih ni arsenal dovest prijatelju.
to jest mogu ih dovesti samo tri tima, a to su chelsea, city, pa mozda i united.
G.Neville je jedan od najboljih desnih bekova svih vremena.
Arsenal moze, ali nece.
Bitna razlika.
Eto, htjeli su Arshavina i doveli su ga.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Nema potrebe za kupovinom takvih igrača kad će za nekoliko godina imati odlične igrače iz svoje bašte. Njemačka je svjetski (evropski) prvak u svim mlađim kategorijam a ti igrači svi igraju u Njemačkoj.ljubav je napisao/la:Ko u njemackoj moze dovesti neku zvijezdu tipa Fabregasa, Torresa, Drogbe, G. Nevilla i sl?Neutral je napisao/la:Kako to da nema para, a uvijek top 5 po zaradi u Europi. Ono smiješno su televizijska prava gdje su u Engleskoj dosta veći.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo mi reci sta je Robben???MElloo je napisao/la:mogao bayern ali nemoze vise....
To ko lafo nije neka zvijezda.
Sto se tice para, Bundesliga je puna istih, samo sto su Svabe skrte..........
A gledanost, to necu ni da komentarisem. Nekoliko stranica prije ima dokaz koliko navijaca dolazi na stadione.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mislis da bajern nije mogao dovesti arshavina? mogli su, ali imaju riberija. boljeg nogometasa nego rusa, kojeg su eto doveli.ljubav je napisao/la:Wolverine je napisao/la:
geri nevila... aoooooj majko draga. ja zvijezde i ku*ca. nemoze ih ni arsenal dovest prijatelju.
G.Neville je jedan od najboljih desnih bekova svih vremena.
Arsenal moze, ali nece.
Bitna razlika.
Eto, htjeli su Arshavina i doveli su ga.
To ne mora nista da znaci.
Pobijedili su Englesku u finalu, al' im je tim sacinjavalo mnogo starijih igraca koji ne bi smjeli imati pravo
nastupa, al' je FIFA idiotska organizacija.
@Wolverine
Ja, a Arshavin bi otisao igrati u Bayern kojeg je razmontirao sa Zenitom i koji je prosjecan klub za Kup UEFA pored
najmocnijeg kluba u historiji sporta.
Pobijedili su Englesku u finalu, al' im je tim sacinjavalo mnogo starijih igraca koji ne bi smjeli imati pravo
nastupa, al' je FIFA idiotska organizacija.
@Wolverine
Ja, a Arshavin bi otisao igrati u Bayern kojeg je razmontirao sa Zenitom i koji je prosjecan klub za Kup UEFA pored
najmocnijeg kluba u historiji sporta.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- bistrikboy
- Kontakt:
Znao sam da necete izdrzat' 24 sata a da ne zaspammate ovu temu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.