Kako Pasha bez ambicija?? Ako Bosna moze svoje sampionske ambicije graditi na Lericu zasto mi povratak u drustvo najboljih ne mozemo na Opacku?Pasha je napisao/la:sljedeća sezona bez ikakvih ambicija.
Okk Celik Zenica
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Okk Celik Zenica
Nema vise :P
pa fino Sarajlić kaže, sljedeće godine ne mislimo se boriti za viši rang. a Ivan samo trenira sa ekipom, do novog angažmana...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Bash fino sve ambiciozniji covjek do covjeka vodi klub.Jos malo pa cemo uputit molbu da nam dozvole da se takmicimo u invalidskoj kosarciPasha je napisao/la:pa fino Sarajlić kaže, sljedeće godine ne mislimo se boriti za viši rang. a Ivan samo trenira sa ekipom, do novog angažmana...

i da. Haris Jahić je glavni trener. mada je priča Sarajlićeva više zbog toga što je svjestan da se Sloboda pojačava, a kod nas će biti uspjeh ako obnove ugovore sa Pezerom i Jezilđićem. 

Ma vala brate bolje da se ugasimo nek da nas vode ovakvi ljudi.Pasha je napisao/la:i da. Haris Jahić je glavni trener. mada je priča Sarajlićeva više zbog toga što je svjestan da se Sloboda pojačava, a kod nas će biti uspjeh ako obnove ugovore sa Pezerom i Jezilđićem.
Jao sta nam uradise od kluba jao jao
sjecate se utakmica na Bilmišću i one atnosfere jaoooo
Od slavnog kluba ostalo je samo ime

Od slavnog kluba ostalo je samo ime
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Do cega je doslo u tri p.m. da Celik i Sloboda igraju po drugim ligama i pokusavaju da nadju svoje mjesto medju velikanima iz Bilece, Mrkonjic grada, Vogosce i drugih pripizdina... 

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
-
- Kontakt:
tigar je napisao/la:Do cega je doslo u tri p.m. da Celik i Sloboda igraju po drugim ligama i pokusavaju da nadju svoje mjesto medju velikanima iz Bilece, Mrkonjic grada, Vogosce i drugih pripizdina...
Sarajevo-Bosna....veliki dugovi,veliki klub nikad manji
Zenica-Celik...2.liga
Tuzla-Sloboda...17.liga
Mostar-Zrinjski...2.liga.veliku dugovi
Banja Luka-Borac,jedva ostao u ligi,ogromni dugovi.
5 najvecih gradova BiH u ovom su stanju.Do govori kakva je ovo drzava:SELJACKA
U nedjelju 14.10.2012. godine odigrana je utakmica 1.kola "A1 Lige" BiH u kojem je OKK "Čelik" Zenica na gostujućem terenu u Cazinu savladao domaći tim KK "Limometal" sa konačnim rezultatom 77 : 98 (20:23, 25:23, 21:37, 11:15)
Sudije susreta: Nikšić N., Ferizović S., Šerer D.
OKK"Čelik": Andželić 15, Merdanović A. 10, Merdanović E. 12, Mehtić 14, Dedic cap 13, Begagić 16, Curanović 2, Dizdar, Durmić, Ibrahimkadić, Suljić 16. Trener Jahić
U sljedećem kolu koji je na rsporedu 20.10.2012. godine OKK"Čelik" u Areni Zenica dočekuje KK"Bošnjak" Hadžići
OKK"Čelik": Andželić 15, Merdanović A. 10, Merdanović E. 12, Mehtić 14, Dedic cap 13, Begagić 16, Curanović 2, Dizdar, Durmić, Ibrahimkadić, Suljić 16. Trener Jahić
U sljedećem kolu koji je na rsporedu 20.10.2012. godine OKK"Čelik" u Areni Zenica dočekuje KK"Bošnjak" Hadžići
Strasna ekipa kad su strasni Begagic i Andzelic nosioci igre...hahaha....boze dragi, na sta je celik spao !!Pasha je napisao/la:U nedjelju 14.10.2012. godine odigrana je utakmica 1.kola "A1 Lige" BiH u kojem je OKK "Čelik" Zenica na gostujućem terenu u Cazinu savladao domaći tim KK "Limometal" sa konačnim rezultatom 77 : 98 (20:23, 25:23, 21:37, 11:15)
danas poraz u Srebreniku 71:64. preloše su izgleda odigrali zadnji period koji smo izgubili 24:14. sad smo mogli biti jedina ekipa bez poraza, poslije jučerašnjeg iznenađujućeg poraza KK Spars Sarajevo od Bošnjaka iz Hadžića...
Malo vijesti vezanih za OKK Celik:
Ognjen Kuzmic, bivsi igrac Celika, potpisao za Golden State Warriorse
Kornelije Jezildzic, odradio pripreme sa ekipom i igrao u pripremnim utakmicama, prekinuo karijeru, da bi odradio pripravnicki
Arijan Radan, plejmejker, koji je proslu sezonu igrao u Celiku, nakon odradjenih priprema sa Bosnom, ponovo u Celiku
Aldin Klinac, centar, nekadasnji igrac Bosne, proslu sezonu igrao u Sloveniji, na probi
ZKK Celik porazen u finalu memorijalnog turnira "Amna Fazlic" od Play offa, uz sjajnu igru Zvjezdane Gagic, koja je postigla 34 poena
Ognjen Kuzmic, bivsi igrac Celika, potpisao za Golden State Warriorse

Kornelije Jezildzic, odradio pripreme sa ekipom i igrao u pripremnim utakmicama, prekinuo karijeru, da bi odradio pripravnicki

Arijan Radan, plejmejker, koji je proslu sezonu igrao u Celiku, nakon odradjenih priprema sa Bosnom, ponovo u Celiku

Aldin Klinac, centar, nekadasnji igrac Bosne, proslu sezonu igrao u Sloveniji, na probi

ZKK Celik porazen u finalu memorijalnog turnira "Amna Fazlic" od Play offa, uz sjajnu igru Zvjezdane Gagic, koja je postigla 34 poena

Ivanu Opačku skidam kapu za sve što je uradio u svojoj karijeri i što je ostao dosljedan sebe. Nikad nije poput ostalih ''zeničkih miševa'' (Mense Bajramovića, Kene Bajramovića, Avdibegovića, braće Kahrimanovića) i poltrona otišao u Bosnu nego se uvijek se vraćao u svoj Čelik u kojoj god ligi on igrao! Ivane svaka ti čast! Čak i kad ga je ona stoka od selektora Marković ucjenjivao da pređe u Bosnu ili neće ići na europsko prvenstvo on je otišao u Široki Brijeg i nije igrao za repku.
Ovakav Ivan Opačak mogao bih sada igrati u bilo kojem klubu u Bih ali on je opet došao u Čelik dok ne nađe ino angažman.
Ovakav Ivan Opačak mogao bih sada igrati u bilo kojem klubu u Bih ali on je opet došao u Čelik dok ne nađe ino angažman.
slabo sam upoznat sa trenutnom situacijom u okk celik a vidim u klubu ne nastoje ni azurirat web stranicu. kao i u fudbalu, azuriraju stranicu samo u periodu dobri rezultata. predpostavljam da smo jos u A1 ligi? kako smo zavrsili zadnju sezonu? praveli se neki veci planovi? ako zenica ne moze imat bar standardnog premijerligasa u kosarci onda neznam...kad se sjetim samo bilimisca

@zlajson
vidiš, baš večeras komentarišem sa kolegom na kafi o Ivanu i njegovom odnosu spram Čelika, naspram recimo Zube. kod Ivana se baš vidi da je zeničko dijete i da mu je Čelik, što se kaže i u duši i u srcu. doduše treba i Zubu razumjeti, ud'o se čovjek u Sarajevo. al' jbm. kad je već uzeo te neke pare, mogao je kupiti negdje drugdje stan, a ne u Vogošći. naravno da me se pogrešno ne shvati, ne dajem nikakvo opravdanje Zubi, za sve od odlaska iz Čelika pa na ovamo. on i neki rođo mu Menso su zaj. Čelik ko malo ko. više i od ljudi sa strane, al' njima na obraz.
@Keno
da, i dalje smo u A1 ligi. prije prošle sezone su nam nudili da se vratimo u Premijer ligu(tad smo ispali), al' naši iz prvenstveno finasijskih razloga su to odbili. mada je izgovor bio da se priprema mlada ekipa za budućnost. nažalost, budućnost nije sjajna, kad Ivan koji je trenutno sa ekipom čini više od pola ekipe. čovjek sam hladno razbije premijerligaša Kakanj u pripremnoj(zabio 37 koševa). što opet govori i da su premijerligaške ekipe, bar više od pola njih, živi qrac. Ivan je kao što rekoh tu, pomaže sigurno Hodžiću u radu sa ekipom, ako ništa kroz pristup. ova "djeca" kad vide njega koji je prošao sve u karijeri kako se bori za najdraže boje. moraju ako imaju i malo obraza davati još više od sebe. dok on bude tu, vjerovatno ćemo derati konkurenciju. sad je i Sloboda prebaćena u Premijer ligu, ali kad/ako ode(vjerovatno će naći angažman, ima on još mnogo za ponuditi) bit će problema. para nema, a mladi nisu dovoljno kvalitetni.
vidiš, baš večeras komentarišem sa kolegom na kafi o Ivanu i njegovom odnosu spram Čelika, naspram recimo Zube. kod Ivana se baš vidi da je zeničko dijete i da mu je Čelik, što se kaže i u duši i u srcu. doduše treba i Zubu razumjeti, ud'o se čovjek u Sarajevo. al' jbm. kad je već uzeo te neke pare, mogao je kupiti negdje drugdje stan, a ne u Vogošći. naravno da me se pogrešno ne shvati, ne dajem nikakvo opravdanje Zubi, za sve od odlaska iz Čelika pa na ovamo. on i neki rođo mu Menso su zaj. Čelik ko malo ko. više i od ljudi sa strane, al' njima na obraz.
@Keno
da, i dalje smo u A1 ligi. prije prošle sezone su nam nudili da se vratimo u Premijer ligu(tad smo ispali), al' naši iz prvenstveno finasijskih razloga su to odbili. mada je izgovor bio da se priprema mlada ekipa za budućnost. nažalost, budućnost nije sjajna, kad Ivan koji je trenutno sa ekipom čini više od pola ekipe. čovjek sam hladno razbije premijerligaša Kakanj u pripremnoj(zabio 37 koševa). što opet govori i da su premijerligaške ekipe, bar više od pola njih, živi qrac. Ivan je kao što rekoh tu, pomaže sigurno Hodžiću u radu sa ekipom, ako ništa kroz pristup. ova "djeca" kad vide njega koji je prošao sve u karijeri kako se bori za najdraže boje. moraju ako imaju i malo obraza davati još više od sebe. dok on bude tu, vjerovatno ćemo derati konkurenciju. sad je i Sloboda prebaćena u Premijer ligu, ali kad/ako ode(vjerovatno će naći angažman, ima on još mnogo za ponuditi) bit će problema. para nema, a mladi nisu dovoljno kvalitetni.
hvala pasha na odgovoru
Radan i Klinac potpisali na godinu, sa Dinom Hodzicem pregovaraju
opacak ostaje dok ne pronadje inozemni angazman 

- nesvrstani
- Kontakt:
dino hodzic na treningu u tuzlinacho je napisao/la:Radan i Klinac potpisali na godinu, sa Dinom Hodzicem pregovarajuopacak ostaje dok ne pronadje inozemni angazman

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
kako sam procitao izjavu trenera i sportskog direktora Nedzada Hodzica, tako i prenosimnesvrstani je napisao/la:dino hodzic na treningu u tuzlinacho je napisao/la:Radan i Klinac potpisali na godinu, sa Dinom Hodzicem pregovarajuopacak ostaje dok ne pronadje inozemni angazman

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.