Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Doveli smo kapitena Zenita Anatolya koji je bio najbolji uz Arshavina u Zenitu. U nas je još na prilagođavanju. Također je i kapiten Ukraijne. Cool, zar ne. 
Mnogo to znači prijatelju. Pogledaj ko je sve prije osvajao i koji su igrači iz tog vremena danas zvijezde. Mislim na sva takmičenja u mlađim kategorijama.ljubav je napisao/la:To ne mora nista da znaci.
Pobijedili su Englesku u finalu, al' im je tim sacinjavalo mnogo starijih igraca koji ne bi smjeli imati pravo
nastupa, al' je FIFA idiotska organizacija.
De ba budi realan pa Tymoschuka nije niko ziv trazio.Neutral je napisao/la:Doveli smo kapitena Zenita Anatolya koji je bio najbolji uz Arshavina u Zenitu. U nas je još na prilagođavanju. Također je i kapiten Ukraijne. Cool, zar ne.
@Zdena04
Cinjenica je da niti jedan njemacki klub ne moze prismrditi velikim evropskim ekipama, cak ni kada
ove igraju sa juniorima.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ko je Arshavina ???
Pomalo ba. Ribery, Robben, šta je s njima, Robben skuplje plaćen nego Arshavin, a i Ribery koga želi pola Europe.
Pomalo ba. Ribery, Robben, šta je s njima, Robben skuplje plaćen nego Arshavin, a i Ribery koga želi pola Europe.
bas bi Robben dosao u bayern da ga nisu tjerali iz RealaNeutral je napisao/la:Ko je Arshavina ???
bas bi arshavin dosao u arsenal da ga je barca trazilaMElloo je napisao/la:bas bi Robben dosao u bayern da ga nisu tjerali iz RealaNeutral je napisao/la:Ko je Arshavina ???
Pomalo ba. Ribery, Robben, šta je s njima, Robben skuplje plaćen nego Arshavin, a i Ribery koga želi pola Europe.![]()
![]()
Ye, tako su tjerali i Makelela, pa su tragali godinama za igrača njegovih kvaliteta.
Izmedu ostalog Barca.Neutral je napisao/la:Ko je Arshavina ???
Robbena otjerali, al' eto nek je zvijezda ima l' jos ko?
Mozda Pizzaro?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
@Ljubav
Moguće je ali u tu skupinu "velikih evropskih ekipa" onda sigurno ne možemo uvrstiti Arsenal. Barca, Real, Manchester, Chelsea, Milan, Inter da ali Arsenal se tu nikako ne uklapa (po čemu bi?).
Moguće je ali u tu skupinu "velikih evropskih ekipa" onda sigurno ne možemo uvrstiti Arsenal. Barca, Real, Manchester, Chelsea, Milan, Inter da ali Arsenal se tu nikako ne uklapa (po čemu bi?).
to je bila najveca pogreska F.Perezera kao sto u je greska prodaja RobbenaNeutral je napisao/la:Ye, tako su tjerali i Makelela, pa su tragali godinama za igrača njegovih kvaliteta.
barca jest zainteresovana bila, ali nikad ga nisu trazili.ljubav je napisao/la:Izmedu ostalog Barca.Neutral je napisao/la:Ko je Arshavina ???
Mozda Pizzaro?
Arsenal tamani te svabske klubove kao bubasvabe.Zdena04 je napisao/la: Moguće je ali u tu skupinu "velikih evropskih ekipa" onda sigurno ne možemo uvrstiti Arsenal. Barca, Real, Manchester, Chelsea, Milan, Inter da ali Arsenal se tu nikako ne uklapa (po čemu bi?).
Kad su vidjeli ko ce ga dovesti, odmah odustali.Wolverine je napisao/la:barca jest zainteresovana bila, ali nikad ga nisu trazili.
Eto vam Hleb, ha ja.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav je napisao/la:Izmedu ostalog Barca.Neutral je napisao/la:Ko je Arshavina ???
Mozda Pizzaro?
Da je Pizarro loš bio ne bi ga htio Chelsea. Nemam više vremena za neke rasprave, samo znam da Bayern više troši od Arsenala. I ona glavna stvar, Bayern je uspješniji na svim frontovima od Arsenala, i treba Arsenal još mnogo toga da osvoji da bi Bayernu bio neki protivnik. Posljedni dvoboj Gunnersa i Bayerna , kako je ono završio, još da Frings nije ono promašio
Ja poštujem Gunnerse, uživam u njihovom fudbalu, ali to nije dovoljno. Titule su one stvari koji se pamte, a ne igra.
Da malo skrenem sa teme, ne moze se od ovih "Engleza" zivjeti
Po izboru Fife za najljepsi pogodak u 2009.g., Grafite-ov gol postignut Bayernu
petom, zauzeo trece mjesto. Prva dva mjesta zauzeli Ronaldo i Iniesta.
Bayer Leverkusen bi mogao naci zamjenu za Kroosa, u Mariu Djurovskom (24, Vojvodina, sin cuvenog Milka Djurovskog). Transfer bi se mogao ostvariti vec u Januaru, a kostao bi nekih 1,3 miliona.
Po izboru Fife za najljepsi pogodak u 2009.g., Grafite-ov gol postignut Bayernu
Bayer Leverkusen bi mogao naci zamjenu za Kroosa, u Mariu Djurovskom (24, Vojvodina, sin cuvenog Milka Djurovskog). Transfer bi se mogao ostvariti vec u Januaru, a kostao bi nekih 1,3 miliona.
Vom Jäger zum Gejagten
Neka oni nama vrate Kroosa. Nadam se da će nastaviti u ovakvom kontinuitetu da igra i drugi dio sezone u Bayeru. I da će se ako Bog da vratiti bolji nego ikad u Munchen.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Kroos je nas. Za njega ne brini. Na ljeto se vraca 100%.Neutral je napisao/la:Neka oni nama vrate Kroosa. Nadam se da će nastaviti u ovakvom kontinuitetu da igra i drugi dio sezone u Bayeru. I da će se ako Bog da vratiti bolji nego ikad u Munchen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto se tice ovog prepucavanja, vise necu obracati paznju, ja sam svoje rekao u dosta postova. Vama ako se ne svidja Bundeslige nemorate provocirati, imate svoje teme pa tamo pisite.
U danasnjem izdanju Bilda je izaslo deset najboljih transfera u ljenotm prelaznom roku koji su ove polusezone bili puni pogodatk, pa krenimo redom:
10. Erin Derdiyok - placen je po cijeni od 3,8 miliona eura i postigao je sest golova
9 . Andreas Ivanschitz - placen 1,5 miliona i ima indeks korisnosti 12 (6 golova i 6 asistencija)
8. Sami Hyypiä - izgleda da je on to nesto sto je nedostajalo Leverkusenu, dosao je u klub kao slobodan igrac, odnosno bez ostecenja
7. Ze Roberto - dosao isto bez odstete, i do povrede je postigao pet golova i imao pet asistencija
6. Claudio Pizzaro - dosao za 2 miliona eura, i dosad je postigao sest golova
5. Marco Reus - doveden za milion eura, u svakom pogledu medju je glavnim karikama u jesenjem dijelu sezone u dresu Gladbacha
4. Lucas Barrios - doveden je za 4,2 miliona eura, i nakon pocetne adaptacije je pokazao da je odlican igrac i strijelac
3. Lukas Schmitz - doveden je kao amater iz druge ekipe Bochuma i od sest kola je standardan clan prve postave "kraljevko plavih". Transfer kojeg je samo u stanju napraviti Felix Magath.
2. Eljero Elia - doveden za 9 miliona eura, i slobodno mogu reci pored Ribery-a, najbolji igrac u Bundesligi, dosad ima indeks korisnosti 12 (5 golova i 7 asistencija)
1. Ivica Olic - dosao je kao slobodan igrac iz HSV-a, i postigao je sest golova i asistirao kod dva gola
Ovo je sto misle novinari Bilda. Izgleda da su bili pod necim jakim dok su pisali ovih deset najboljih igraca. Pa kad se svi faktori uzmu u obzir bolja su za mene tri igraca od Olica, ali eto nek bude da je on najbolje pojacanje, i ako je jedan Ivanschitz dao vise ekipi nego Olic. Ali Ivanschitz igra u jednom Mainzu, a Olic u jednom Bayernu.
U danasnjem izdanju Bilda je izaslo deset najboljih transfera u ljenotm prelaznom roku koji su ove polusezone bili puni pogodatk, pa krenimo redom:
10. Erin Derdiyok - placen je po cijeni od 3,8 miliona eura i postigao je sest golova
9 . Andreas Ivanschitz - placen 1,5 miliona i ima indeks korisnosti 12 (6 golova i 6 asistencija)
8. Sami Hyypiä - izgleda da je on to nesto sto je nedostajalo Leverkusenu, dosao je u klub kao slobodan igrac, odnosno bez ostecenja
7. Ze Roberto - dosao isto bez odstete, i do povrede je postigao pet golova i imao pet asistencija
6. Claudio Pizzaro - dosao za 2 miliona eura, i dosad je postigao sest golova
5. Marco Reus - doveden za milion eura, u svakom pogledu medju je glavnim karikama u jesenjem dijelu sezone u dresu Gladbacha
4. Lucas Barrios - doveden je za 4,2 miliona eura, i nakon pocetne adaptacije je pokazao da je odlican igrac i strijelac
3. Lukas Schmitz - doveden je kao amater iz druge ekipe Bochuma i od sest kola je standardan clan prve postave "kraljevko plavih". Transfer kojeg je samo u stanju napraviti Felix Magath.
2. Eljero Elia - doveden za 9 miliona eura, i slobodno mogu reci pored Ribery-a, najbolji igrac u Bundesligi, dosad ima indeks korisnosti 12 (5 golova i 7 asistencija)
1. Ivica Olic - dosao je kao slobodan igrac iz HSV-a, i postigao je sest golova i asistirao kod dva gola
Ovo je sto misle novinari Bilda. Izgleda da su bili pod necim jakim dok su pisali ovih deset najboljih igraca. Pa kad se svi faktori uzmu u obzir bolja su za mene tri igraca od Olica, ali eto nek bude da je on najbolje pojacanje, i ako je jedan Ivanschitz dao vise ekipi nego Olic. Ali Ivanschitz igra u jednom Mainzu, a Olic u jednom Bayernu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ivanschitz je igračina, na početku karijere je trebao u United. Bio je veliki talenat, najednom je nestao, igrao u Grčkoj, grijao klupu. Mislim da mu je pravi potez bio što je prešao u Mainz. Pokazao se kao izuzetno pojačanje.
Olića su uzeli zbog sjajnih igrara u posljednje vrijeme, ali mislim da je presudilo iako nema veze sa ligom , ona utakmica u Torinu.
Elia je eksplozivni igrač, sjajan tehničar, odličan izbor čelnika HSV-a.
Barrios nakon adaptacije, počeo zabijati kao što je u prijašnjem klubu to radio.
Općenito, Bundesliga mi se ove sezone dosta više dopada. Šteta što su Vukovi ispali u uvjetno rečeno "lahkoj" grupi. Kada kažem lahkoj ne mislim na United, već na one Ruse, te Turke . Mogli su, odnosno morali su to proći.
Sve u svemu, Bundesliga daje mislim 3 predstavnika u Euroligi, te 2 u završnici Ligi prvaka. Dosta bolje za koficjent naspram Talijana.
Olića su uzeli zbog sjajnih igrara u posljednje vrijeme, ali mislim da je presudilo iako nema veze sa ligom , ona utakmica u Torinu.
Elia je eksplozivni igrač, sjajan tehničar, odličan izbor čelnika HSV-a.
Barrios nakon adaptacije, počeo zabijati kao što je u prijašnjem klubu to radio.
Općenito, Bundesliga mi se ove sezone dosta više dopada. Šteta što su Vukovi ispali u uvjetno rečeno "lahkoj" grupi. Kada kažem lahkoj ne mislim na United, već na one Ruse, te Turke . Mogli su, odnosno morali su to proći.
Sve u svemu, Bundesliga daje mislim 3 predstavnika u Euroligi, te 2 u završnici Ligi prvaka. Dosta bolje za koficjent naspram Talijana.
- vajza_fcbm
- Kontakt:
ma boli nas briga eto nama kroosa opet , ali taj momak iz novog sada kazu da je dobar tehnicargeronimo je napisao/la:Da malo skrenem sa teme, ne moze se od ovih "Engleza" zivjeti![]()
Po izboru Fife za najljepsi pogodak u 2009.g., Grafite-ov gol postignut Bayernupetom, zauzeo trece mjesto. Prva dva mjesta zauzeli Ronaldo i Iniesta.
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
neki spominju bild, jesu li to one novine što ih švabe čitaju na moru, tako su male da samo jedne zauzmu pola plaže, dva švabe i dva bilda i ne treba ti viće suncobran
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 2 gosta.