Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Manuelu ne gine ekspresan otkaz ako nastavi u ovom ritmu.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Dobra utakmica.Los pocetak i tragikomicna reakcija Lescotta mislim da Hart nije mogao nista kod gola.Velika je sreca sto je City brzo izjednacio inace bi bilo tesko.Gol Aguera majstorski i u najbolje moguce vrijeme.Ali s obzirom da drugo poluvrijeme nema Kompanyja ne vjerujem u pobjedu dok ne bude 2 razlike.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Poluvrijeme, City zasluzeno vodi 2:1. Everton, odnosno Lukaku opasan iz kontri! Nista jos nije gotovo, pogotovo ako se sjetimo Cardifa i A. Ville.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Opet u domacoj utakmici u prvenstvu nije bilo problema velikih.Nakon ovog slijedi gostovanje West Hamu i to je velika prilika za prvu gostujucu pobjedu.Kompany je izgubljen za tu utakmicu najvjerovatnije...Uprkos dobroj formi Arsenala ja i dalje smatram da je vaznija prednost nad Unitedom nego zaostatak za Arsenalom.Jer mislim da ce Arsenal uskoro stici umor a ne bi me iznenadila ni povreda nekog od kljucnih igraca.Liverpool igra dobro i mislim da bi mogli do top 4 a za titulu nemaju jos kapacitet.Chelsea mi nekako nit smrdi nit mirise ali on moze sigurno uvezati nekoliko pobjeda za redom.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Huh...
Sreca dobismo ovo bez vecih problema,a Everton je uz Sunđerland najcrnjiji klubovi za City.Lukaku je igračina,bolji od svih trenutnih napadaca u CH,a mozda i TOP 5 u cijeloj ligi.
Sad dolazi pauza za reprezentacije,onda WH,vrlo tesko gostovanje.
Ovdje bi nam pobjeda puno znacila,a najbolje bi nam u ovom trenutku bilo da se udje u seriju.U ovom trenutku vidim dobru sansu da se malo ode dublje u vrh.
Kompany valjda nije nista strasno,Demichelis se brzo vraća,pa su onda svi fit.
Tapatalk.
Sreca dobismo ovo bez vecih problema,a Everton je uz Sunđerland najcrnjiji klubovi za City.Lukaku je igračina,bolji od svih trenutnih napadaca u CH,a mozda i TOP 5 u cijeloj ligi.
Sad dolazi pauza za reprezentacije,onda WH,vrlo tesko gostovanje.
Ovdje bi nam pobjeda puno znacila,a najbolje bi nam u ovom trenutku bilo da se udje u seriju.U ovom trenutku vidim dobru sansu da se malo ode dublje u vrh.
Kompany valjda nije nista strasno,Demichelis se brzo vraća,pa su onda svi fit.
Tapatalk.
Keep walking.
Džeko i društvo plaćaju ulaznice svojim navijačima
Ulaznice za susrete klubova u Premieshipu su među najskupljim u Evropi, pa su se mnogobrojni navijači u posljednje vrijeme mnogo bunili zbog toga.
Kako bi im izašli u susret čelnici Premiershipa su odlučili da subvencionišu troškove gostujućim navijačima, no Manchester City je otišao i korak dalje.
Naime, odlučeno je da Džeko i društvo s terena, te kompletan stručni štab, sa po 1.000 funti doprinose da navijači Građana ulaznice na gostovanju plaćaju u pola cijene.
"Mislim da su naši navijači najbolji u ligi i bez obzira na lošije rezultate oni su uvijek uz nas. Nadam se da će im ova inicijativa pokazati koliko ih cijenimo", izjavio je Vincent Kompany.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... ima/115477" onclick="window.open(this.href);return false;
OVO JE ZA SVAKU POHVALU!
Ulaznice za susrete klubova u Premieshipu su među najskupljim u Evropi, pa su se mnogobrojni navijači u posljednje vrijeme mnogo bunili zbog toga.
Kako bi im izašli u susret čelnici Premiershipa su odlučili da subvencionišu troškove gostujućim navijačima, no Manchester City je otišao i korak dalje.
Naime, odlučeno je da Džeko i društvo s terena, te kompletan stručni štab, sa po 1.000 funti doprinose da navijači Građana ulaznice na gostovanju plaćaju u pola cijene.
"Mislim da su naši navijači najbolji u ligi i bez obzira na lošije rezultate oni su uvijek uz nas. Nadam se da će im ova inicijativa pokazati koliko ih cijenimo", izjavio je Vincent Kompany.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... ima/115477" onclick="window.open(this.href);return false;
OVO JE ZA SVAKU POHVALU!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Sto je zamrla tema,tacno 7 dana od zadnjeg posta.
U subotu se ide u goste West Hamu,mislim da nema smisla govoriti koliko ce to biti teska utakmica.
Demichelis bi po pravilu trebao biti spreman za WH zbog toga sto je proslo mjesec dana od njegove povrede,ali jos cemo vidjeti.
Jovetic je zabio za Crnu Goru sad u kvalifikacijama,nadam se da ce i on ubuduce dobiti vise prilika za igru.
Negredo rešeta mreže za Španiju...
Dosta Sitijevih igrača dobro odigralo za reprezentaciju i većina ih ide na SP.
U subotu se ide u goste West Hamu,mislim da nema smisla govoriti koliko ce to biti teska utakmica.
Demichelis bi po pravilu trebao biti spreman za WH zbog toga sto je proslo mjesec dana od njegove povrede,ali jos cemo vidjeti.
Jovetic je zabio za Crnu Goru sad u kvalifikacijama,nadam se da ce i on ubuduce dobiti vise prilika za igru.
Negredo rešeta mreže za Španiju...
Dosta Sitijevih igrača dobro odigralo za reprezentaciju i većina ih ide na SP.
Keep walking.
Hart, Richards, Garcia, Nastasic, Clichy, Nasri, Fernandinho, Toure (C), Silva, Aguero Negredo.
Ponovo mora Garcia igrati stopera i ocekujem ponovo probleme u odbrani.S obzirom da su United Arsenal i Chelsea pred pobjedama ovo danas se mora dobit jer se ne smije zaostajati mnogo na vrhu.A i red je vise da krene i na tim gostovanjima koja su ove godine blago receno bila ocajna...
Ponovo mora Garcia igrati stopera i ocekujem ponovo probleme u odbrani.S obzirom da su United Arsenal i Chelsea pred pobjedama ovo danas se mora dobit jer se ne smije zaostajati mnogo na vrhu.A i red je vise da krene i na tim gostovanjima koja su ove godine blago receno bila ocajna...
- Cautinho
- Kontakt:
Ispravka,United nije dobio.
Ne razumijem Garciu na stoperu,gdje je Lescott.
Demichelis je igrao 45 minuta za EDS,i Pelle kaze da nije do kraja spreman.
Nadam se brzom golu WHU je zayebana momcad,a i igramo u gostima.
Ne razumijem Garciu na stoperu,gdje je Lescott.
Demichelis je igrao 45 minuta za EDS,i Pelle kaze da nije do kraja spreman.
Nadam se brzom golu WHU je zayebana momcad,a i igramo u gostima.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
3-1 protiv WHU.
Napokon bodovi sa gostovanja s dosta dobrom igrom prikazani.
Sad idemo CSKA u Rusiju,to ce biti tekma u 18:00.
Onda dolazi Chelsea.
Napokon bodovi sa gostovanja s dosta dobrom igrom prikazani.
Sad idemo CSKA u Rusiju,to ce biti tekma u 18:00.
Onda dolazi Chelsea.
Keep walking.
Veceras vazan mec sa CSKA u Ligi Prvaka.Raduje povratak u formu Silve i to se odmah osjetilo u mecu sa cekicarima.Uslovi na stadinu CSKA su veoma teski tako da ocekujem jako tesku utakmicu.Pobjeda bi sirom otvorila vrata drugog kruga mada ni nerijesen rezultat ne bi bio los.Kad je vec dosla pobjeda na gostovanju red je da se nastavi taj niz.
- Cautinho
- Kontakt:
75' minut vs CSKA.
City vodi sa 2-1,oba goal dao Aguero,a Tosic dao zs CSKA.
Težak teren uz nepovoljne vremenske uvjete,ali se ipak vodi,i 3 boda ovdje bi nam puno značilo.
Nadam se da će mirno privesti utakmicu kraju.
City vodi sa 2-1,oba goal dao Aguero,a Tosic dao zs CSKA.
Težak teren uz nepovoljne vremenske uvjete,ali se ipak vodi,i 3 boda ovdje bi nam puno značilo.
Nadam se da će mirno privesti utakmicu kraju.
Keep walking.
Sutra jedna velika utakmica u PL protivnik Mourinhov Chelsea.Za vrijeme Mancinija a posebno zadnje meceve uvijek je City igrao bolje ali samo kada je bio domacin.Sutra nema Kompanyja ali vjerovatno da ce Demichelis igrati u odbrani sa Nastasicem.Sutra ocekujem da ce negredo odmarati a da od prve minute vidimo Edina koji je nekako pao u drugi plan.Silva i Aguero ako budu na nivou prethodnih utakmica mozda i dodje do pobjede ali sve cemo da vidimo sutra od 17.00. h.
- Cautinho
- Kontakt:
Jedva cekam.
Tradicionalno,City uvijek bude za nijansu bolji u derbijima i nerijetko pobjedi,pa se nadam da ce tako biti i sutra.
Tradicionalno,City uvijek bude za nijansu bolji u derbijima i nerijetko pobjedi,pa se nadam da ce tako biti i sutra.
Keep walking.
Kakav glupan je ovaj Pellegrini , ne znam šta je mislio da postigne stavljanjem kepeca samog u vrh napada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Cautinho
- Kontakt:
Chelsea bio bolji u prvih pola sata,zabili gol,ali City do kraja poluvremena isto imao odlicnih napada,ali bez rezultata.
Demichelis je prespor za Chelseajeve igrače,ali razumljivo kad mu je ovo prva tekma u dresu Citiya,a ionako igra protiv jednog Chelseaja na njihovom terenu.
Demichelis je prespor za Chelseajeve igrače,ali razumljivo kad mu je ovo prva tekma u dresu Citiya,a ionako igra protiv jednog Chelseaja na njihovom terenu.
Keep walking.
Demikelis nije igrao ozbiljan fudbal godinu dana, al' prica spanski. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Moze on sam.Treba mu ubaciti jos Negreda,posto se njih dvojica ,,razumiju,, na terenu.A Dzeko ne trci,mutan je, on samo moze 2 nositi na ledjima.Ipak je Pelegrini strucnjak zna on sta radi,kao i nasi forumasi,a i rezultati su tu. Demikelis je pun pogodak,treba ti neko iskusan za ovakve tekme i neko ko dugo nije igrao.FaraonTM je napisao/la:Kakav glupan je ovaj Pellegrini , ne znam šta je mislio da postigne stavljanjem kepeca samog u vrh napada.
Odlika velikih ekipa je da se prilagodis igri protivnika,tako da shvatam Pelea,bitno je ne primiti peticu u ovoj tekmi....
Eto žačepi me SerhioDenizmare je napisao/la:Moze on sam.Treba mu ubaciti jos Negreda,posto se njih dvojica ,,razumiju,, na terenu.A Dzeko ne trci,mutan je, on samo moze 2 nositi na ledjima.Ipak je Pelegrini strucnjak zna on sta radi,kao i nasi forumasi,a i rezultati su tu. Demikelis je pun pogodak,treba ti neko iskusan za ovakve tekme i neko ko dugo nije igrao.FaraonTM je napisao/la:Kakav glupan je ovaj Pellegrini , ne znam šta je mislio da postigne stavljanjem kepeca samog u vrh napada.
Odlika velikih ekipa je da se prilagodis igri protivnika,tako da shvatam Pelea,bitno je ne primiti peticu u ovoj tekmi....
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.