Pa naravno da ne bi,to ne dolazi u obzir,mozda da bolje radi kao konobar ili bankar,razmisli bi ljudi,ovako nista.Head je napisao/la:Avdija ne bi igr'o ni za Lihtenstajn da se gledaju igracki kvaliteti.
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Mi se ove budale nećemo nikada riješit'.
Avdija Vršajević šalalalala yebe gogu sekulić šalalalalalala
DRUG NEBI TI PUNCA
ne razumijem pojedine nazovimo ih navijace,pa Vrsajevic igra na desnom boku samo zato sto je Mujdza povrjedjen,boljeg za tu poziciju desnog beka nazalost nemamo...jedina iole ozbiljna alternativa je Kvrzic... ne vidim zasto neki krive selektora,ne moze on sad izmisliti nekog igraca u rangu Mensura Mujdze,imas to sto imas i nastojis se skrpiti kako najbolje mozes... na Vrsajevicu je da ukazano povjerenje opravda,vjerujem da ce to i uciniti,naravno ukoliko on bude starter a ne neko drugi... svaki nas Zmaj zasluzuje postovanje,a kritike moraju biti dobronamjerne za svakog naseg igraca,bez seljackog vrijedjana i podcjenjivanja!
Oni bi zarotirali pet igrača samo da Avdija ne nastupi.bosnas_ je napisao/la:ne razumijem pojedine nazovimo ih navijace,pa Vrsajevic igra na desnom boku samo zato sto je Mujdza povrjedjen,boljeg za tu poziciju desnog beka nazalost nemamo...jedina iole ozbiljna alternativa je Kvrzic... ne vidim zasto neki krive selektora,ne moze on sad izmisliti nekog igraca u rangu Mensura Mujdze,imas to sto imas i nastojis se skrpiti kako najbolje mozes... na Vrsajevicu je da ukazano povjerenje opravda,vjerujem da ce to i uciniti,naravno ukoliko on bude starter a ne neko drugi... svaki nas Zmaj zasluzuje postovanje,a kritike moraju biti dobronamjerne za svakog naseg igraca,bez seljackog vrijedjana i podcjenjivanja!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako nam je godinama Dzemo Berberovic bio desni bek No. 1 onda vala moze i Avdija da bude back up. Samo belaj je sto ovaj Menso ima staklene noge, pa se Avdija naigra ko Dzemo 

Može li neko napisati šta se to toliko zamjera Vršajeviću? Ja što sam gledao njegove nastupe, sasvim je korektno odradio svoje zadatke. Nije D.Alves al nije ni imao nekih grešaka. Momak je odradio sasvim solidno staž u mladoj repki, igra standardno u solidnom klubu, vjerovatno je odnosom prema obavezama kupio povjerenje selektora i saigrača i ulogu rezerve obavlja sasvim korektno. Drugog desnog beka nemamo. Imamo igrače koji silom prilika mogu odigrati tu ali im to nije prirodna pozicija.
Uvijek kruticari nadju poneku zrtvu,dok vecinom ti isti velicaju do boga ove prevrtanere u repci.obagol je napisao/la:Može li neko napisati šta se to toliko zamjera Vršajeviću? Ja što sam gledao njegove nastupe, sasvim je korektno odradio svoje zadatke. Nije D.Alves al nije ni imao nekih grešaka. Momak je odradio sasvim solidno staž u mladoj repki, igra standardno u solidnom klubu, vjerovatno je odnosom prema obavezama kupio povjerenje selektora i saigrača i ulogu rezerve obavlja sasvim korektno. Drugog desnog beka nemamo. Imamo igrače koji silom prilika mogu odigrati tu ali im to nije prirodna pozicija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Avdija heroj a ne zločinac ! 

Svi smo mi Avdija 

Avdija je jedini covjek kojeg se i Chuck Norris boji!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ajde ne seri* više. Da je Pape pogrješio sa pračenjem premalo igrača to jest. Ali sad šta je tuje. Nije ni Avdija toliko loš za Lihtenstein i Litvu. A poslje vidjet čemo. Možda su ga pojedini čak i motivisali pa če proigrat i postat naš Brazzo Salihamidžić 2.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 09 okt 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Lažeš da si ovo napisao.fanatic je napisao/la:Ako nam je godinama Dzemo Berberovic bio desni bek No. 1 onda vala moze i Avdija da bude back up. Samo belaj je sto ovaj Menso ima staklene noge, pa se Avdija naigra ko Dzemo
Džemo Berberović heroj, a ne zločinac !Kardelj je napisao/la:Lažeš da si ovo napisao.fanatic je napisao/la:Ako nam je godinama Dzemo Berberovic bio desni bek No. 1 onda vala moze i Avdija da bude back up. Samo belaj je sto ovaj Menso ima staklene noge, pa se Avdija naigra ko Dzemo

To je poenta svega. Forumaši bi stavili nekoga ko po prirodi nije desni bek i onda oslabili neku drugu poziciju, pa bi onda zakrpili još jednu rupu, i tako dalje... samo da Avdija nije u sastavu. Ne znam zašto je on toliko sporan, igrao je solidno i sigurno da može odgovoriti zahtjevima u ove dvije tekme.obagol je napisao/la:Drugog desnog beka nemamo. Imamo igrače koji silom prilika mogu odigrati tu ali im to nije prirodna pozicija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dodjose nova vremena
izgubi se negdje Avdija...
zaboravismo svi na njega...
imamo dovoljno bekova...
Jednog je dana...
11estog oktobra...
zlatna kopačka bekovska...
zasjala na njegovim nogama...
Tog dana Avdija...
navice kopaceke i istrca...
puno Bilino navija...
iz svih grla skandira...
Ti si naš ponos Avdija...
Ti si naš ponos ko zastava...
našla se i slika njegova u sred...
UEFinih novina
izgubi se negdje Avdija...
zaboravismo svi na njega...
imamo dovoljno bekova...
Jednog je dana...
11estog oktobra...
zlatna kopačka bekovska...
zasjala na njegovim nogama...
Tog dana Avdija...
navice kopaceke i istrca...
puno Bilino navija...
iz svih grla skandira...
Ti si naš ponos Avdija...
Ti si naš ponos ko zastava...
našla se i slika njegova u sred...
UEFinih novina

::::SAMO ČELIK::::
kad će Avdija ovako? Maletić je za Avdiju stroj
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije bas tako. Avdija protiv recimo amera. Stoji sam, ni blizo protivnicki igrac i on dodaje loptu nekom ameru tamo. Tako par puta, ne znam jel trema ili sta.harishp je napisao/la:Uvijek kruticari nadju poneku zrtvu,dok vecinom ti isti velicaju do boga ove prevrtanere u repci.obagol je napisao/la:Može li neko napisati šta se to toliko zamjera Vršajeviću? Ja što sam gledao njegove nastupe, sasvim je korektno odradio svoje zadatke. Nije D.Alves al nije ni imao nekih grešaka. Momak je odradio sasvim solidno staž u mladoj repki, igra standardno u solidnom klubu, vjerovatno je odnosom prema obavezama kupio povjerenje selektora i saigrača i ulogu rezerve obavlja sasvim korektno. Drugog desnog beka nemamo. Imamo igrače koji silom prilika mogu odigrati tu ali im to nije prirodna pozicija.
Uglavnom Avdija je tu dok se ne vrate Mujdza i Ogi. Mogao bi se ovaj Dilaver isprobati, al eto i njega vecinom na klupi ove sezone.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Avdija Vrsajevic
PIKE je napisao/la:Avdija heroj a ne zločinac !

A komentara ovdje,tačno da čovjek plače.
Tapatalk.
Keep walking.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Jedan od njih delija to je moj komšija Avdijaaaa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]