Nike ili Adidas, svejedno. Bolje sablonski dresovi + super kvalitetna i raznovrsna oprema od njih, nego sablonski dresovi i **** od Legea.
I naravno da je Grckoj adidas pravio specijalne dresove, sa njima su prvaci europe bili.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
100 % se slažem. Bolje Adidas bila koji. Pa čak i Grci su dobili bjelo, plave vreče ove godine od nike-a.Consigliere je napisao/la:Ako bude Adidas: sablonski ali i klasicni, megakvaliteni dresovi. Tri plave linije na ramenima![]()
Ako bude Nike: mozemo odlicno proci, kao Holandija ili Portugal recimo, ali posto mi nismo taj nivo pririteta dobicemo bijele vrece sa njihovim znakom.
Ostali: veze nemam sta ocekivati
Posto mi nismo taj nivo prioriteta,zavrsili bismo kao United prosle sezoneConsigliere je napisao/la: Ako bude Nike: mozemo odlicno proci, kao Holandija ili Portugal recimo, ali posto mi nismo taj nivo pririteta dobicemo bijele vrece sa njihovim znakom.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!! ( JE TO )BolanBolan je napisao/la:
Zato oni imaju za nas.neurofunk je napisao/la:Šta vam je ljudi nemamo mi para za Adidas ili NIke
Ne znaju svi za toneurofunk je napisao/la:Šta vam je ljudi nemamo mi para za Adidas ili NIke
Zeleni su.schweinsteiger je napisao/la:Ne znaju svi za toneurofunk je napisao/la:Šta vam je ljudi nemamo mi para za Adidas ili NIke
Sarajlijc@ je napisao/la:Nek nam HAAD pravi dresove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.