Otidji na njihove teme pa prelistaj malo sta se o njima pise ili pisalo. Ovo moje pisanje nije o Avdiji ili nekom drugom igracu, ja dobro znam njihove kvalitete nego o nacinu kako se o ovom momku pise. Uredu je nekog kritikovat zbog nacina igre ali ovo je davno postalo nesto vise od toga.Batko je napisao/la:Ni blizu! Bičo i Hajrovic su velika pojačanja, mladi i talentirani i već sada zapaženi igrači i u klubu i u repki dok je Avdija najlošiji igrac u repki nije standardan ni u klubu niti je sta pokazao u reprezentaciji i očekivati da će on postati heroj nacije u Litvaniji ne može biti ni približno realno!!!!dubioza je napisao/la:Isto kao sto je bilo realno da Bicakcic i Hajrovic donesu pobijedu u Slovackoj
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Republika Zenica
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Serete vala i oko avdije! Sto stvarno nevolim kad navijaci ovako omalozavaju nekog zmaja, mjesto da covjeka podrze.
Bilo je ovako i sa Hajrovicom pa covjek sad odjedanput heroj. Sta je se samo pisalo o Begovicu a sad je glavna karika ekipe. Avdija mozda nema toliko kvaliteta da postane glavni igrac, ali sigurno nezasluzuje omalozavanje pojedinih anonimosa koji u svom zivotu nikad nisu stavili nos u profesionalni fudbal.
Bilo je ovako i sa Hajrovicom pa covjek sad odjedanput heroj. Sta je se samo pisalo o Begovicu a sad je glavna karika ekipe. Avdija mozda nema toliko kvaliteta da postane glavni igrac, ali sigurno nezasluzuje omalozavanje pojedinih anonimosa koji u svom zivotu nikad nisu stavili nos u profesionalni fudbal.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno je zalosno da on igra , pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca
Stvarno Papetu sve mogu halaliti ali njega ne mogu i stvarno tvrdoglav je s njim jos kad bude igrao i snjim u Brazilu

Stvarno Papetu sve mogu halaliti ali njega ne mogu i stvarno tvrdoglav je s njim jos kad bude igrao i snjim u Brazilu

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
^^^^^^^^^^^ Lijevom rukomKobe Bryant je napisao/la:Stvarno je zalosno da on igra , pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca![]()
Stvarno Papetu sve mogu halaliti ali njega ne mogu i stvarno tvrdoglav je s njim jos kad bude igrao i snjim u Brazilu![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
ljudi moji, stvarno pretjerujete ili pretjerujemo u tom omalovazavanju avdije, pustite covjeka vise na miru, cinjenica je da avdija ostavlja srce na terenu, a njegov kvalitet je takav kakav je..nas cilj je Brazil, i trebamo se svi ujediniti ka tom cilju, dosli smo blizu i hajmo jos ovih 5-6 dana pruziti tu podrsku i onda zajedno proslaviti to svjetsko prvenstvo...
Volim te Bosno!!!
Sta bi onda rekao za susicevu izjavu da imamo dovoljno napadaca i zbog toga nece da zove Mahmutovica, i da ti igra visca koji je dao 8 golova u 70 utakmica a Mahmutovic samo ove sezone u 9 utakmica dao 10 golova ?Kobe Bryant je napisao/la:Stvarno je zalosno da on igra , pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca![]()
Stvarno Papetu sve mogu halaliti ali njega ne mogu i stvarno tvrdoglav je s njim jos kad bude igrao i snjim u Brazilu![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: dubioza, dana/u 10 okt 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Zenica
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jes bas pametno mjenjat jednog igraca kroz igrace slicne ili losije klase. Bas si strucanKobe Bryant je napisao/la:Stvarno je zalosno da on igra ,pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca![]()
![]()
![]()
![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kazem SVE mu halalim jer ni Cocalic ni Mahmutovic nebi nesta puno pojacali jer bi bili svakako rezerve , ali mu Avdiju NE MOGU halaliti jer je fakat los , kunem se da ima boljih desnih bekova u ovoj nasoj amaterskoj ligi eto toliko je los Avdijadubioza je napisao/la:Sta bi onda rekao za susicevu izjavu da imamo dovoljno napadaca, i da ti igra visca koji je dao 8 golova u 70 utakmica a Mahmutovic samo ove sezone u 9 utakmica dao 10 golova ?Kobe Bryant je napisao/la:Stvarno je zalosno da on igra , pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca![]()
![]()
![]()
![]()

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Dosadili ste bogu i narodu sa tim Mahmutovicima, Cocalicima i slicnim! Kao da su to igraci sa kojim bi dosad bili svjetski prvaci.dubioza je napisao/la:Sta bi onda rekao za susicevu izjavu da imamo dovoljno napadaca i zbog toga nece da zove Mahmutovica, i da ti igra visca koji je dao 8 golova u 70 utakmica a Mahmutovic samo ove sezone u 9 utakmica dao 10 golova ?
Mahmutovicu 28 godina, dosad cisti prosjek u cisto prosjecnoj ligi u cisto prosjecnoj ekipi. Po 10tak golova po sezoni dane. Sad jedno 5, 6 utakmica odigro malo bolje i proradio i odma u repku. Pa to nema nigdje. Ako se neko povrijedi, mjenjamo sistem sa samo jednim napadacem. Za SP ce se najvjerovatnije zvati jos neko (Muslimovic, ili radije neko mladji, perspektivniji)!
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- fudbalerXL
- Kontakt:
ALI čovječe Cocalić, Mahmutović, Hadžić itd. bi bile rezerve ( to se svi slažemo ). ALI tada bi bar imali rezerve, koje su uigrane sa svojom repkom. A sada nemamo ni rezervi kako treba. Dali možeš zamislit šta bi se desilo, da se neko povrjedi prije prvenstva ili dobije crveni karton ili prodžemo u drugi kruga pa se neko povrjedi/dobije karton. E tada če nam krvavo biti potrebne te rezerve. Sad jasnije a njih nema pa nema.Kobe Bryant je napisao/la:Kazem SVE mu halalim jer ni Cocalic ni Mahmutovic nebi nesta puno pojacali jer bi bili svakako rezerve , ali mu Avdiju NE MOGU halaliti jer je fakat los , kunem se da ima boljih desnih bekova u ovoj nasoj amaterskoj ligi eto toliko je los Avdijadubioza je napisao/la:Sta bi onda rekao za susicevu izjavu da imamo dovoljno napadaca, i da ti igra visca koji je dao 8 golova u 70 utakmica a Mahmutovic samo ove sezone u 9 utakmica dao 10 golova ?Kobe Bryant je napisao/la:Stvarno je zalosno da on igra , pa u nasoj ligi ima daleko boljih igraca![]()
![]()
![]()
![]()
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kad bi moja baba imala muda....fudbalerXL je napisao/la: ALI čovječe Cocalić, Mahmutović, Hadžić itd. bi bile rezerve ( to se svi slažemo ). ALI tada bi bar imali rezerve, koje su uigrane sa svojom repkom. A sada nemamo ni rezervi kako treba. Dali možeš zamislit šta bi se desilo, da se neko povrjedi prije prvenstva ili dobije crveni karton ili prodžemo u drugi kruga pa se neko povrjedi/dobije karton. E tada če nam krvavo biti potrebne te rezerve. Sad jasnije a njih nema pa nema.
Nista ti navedeni igraci nebi donjeli bogzna u sirini, a mozda bi donjeli neki nemir u ekipi. Nesvacate sta znaci imati dobru atmosferi u i oko ekipe!? Nekad igraci nisu toliko ni vazni, kad sve oko i u ekipi se slaze (sto je slucaj kod nas)!
Da imamo nekog tipa Ibrahimovic, Boateng ili Kedira da se stalno negira od strane Papeta, onda bi stvarno moro objasniti zasto izostavlja tako kvalitetne igrace. Ove anonimose moze a nemora zvati, do njega je. Neovisimo od njih. I da se neko povrijedi, na stoper poziciji imamo alternativu. Za napad i nemamo, ali bi onda promjenili sistem igre. Na Hadjicevoj poziciji ce bilo koji od nasih veznih bolje odigrati (Uvjeren sam cak da je i ovaj iz Rijeke bolji od njega).
- fudbalerXL
- Kontakt:
Mahmutović ima 27 godina ( kao Džeko ) a ne 28. Čovjek je prvi strjelac ove sezone cjele lige i postigao je u 9 utakmica 10 golova !!!! 2 najbolji strjelac lige ( koja je bolja od 1 HNL ) je postigao samo 6 golova. Znači čovjek če vjerovatno biti na kraju 1 strjelac lige. A ja imam 2 pitanja:MaksuzBaksuz je napisao/la:Dosadili ste bogu i narodu sa tim Mahmutovicima, Cocalicima i slicnim! Kao da su to igraci sa kojim bi dosad bili svjetski prvaci.dubioza je napisao/la:Sta bi onda rekao za susicevu izjavu da imamo dovoljno napadaca i zbog toga nece da zove Mahmutovica, i da ti igra visca koji je dao 8 golova u 70 utakmica a Mahmutovic samo ove sezone u 9 utakmica dao 10 golova ?
Mahmutovicu 28 godina, dosad cisti prosjek u cisto prosjecnoj ligi u cisto prosjecnoj ekipi. Po 10tak golova po sezoni dane. Sad jedno 5, 6 utakmica odigro malo bolje i proradio i odma u repku. Pa to nema nigdje. Ako se neko povrijedi, mjenjamo sistem sa samo jednim napadacem. Za SP ce se najvjerovatnije zvati jos neko (Muslimovic, ili radije neko mladji, perspektivniji)!
- u kojoj ligi je Džeko počinjao. U kojoj ligi igra jedna Victoria Plzen.
- zar mu nije bolje sad uigravat ekipu sa Mahmutovićem, koji če zato možda još napredovat, nego se krpat ko što ti kažeš sa Muslimovićem iz kine u Brazilu koji nije igro 2 godine za repku i koji je puno stariji ???? VAN PAMETI, da nije u 15 utakmica bar probao Mahmutovića i da se smije novinarima za Avdiju. ( mislim da Mahmutoviću nebi bilo ispod časti i da je presjedio svih 10 utakmica za repku, dapače ).
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako god , Pape meni kao ljubitelju i dozivotnom navijacu FK Sarajevo znaci puno , ali prvi cu ga popljuvati , ako mu Vrsajevic bude igrao protiv Litvanije , ustvari to nije igrac ni za 22 , da se hoce prodat u Cesku ligu pa da smo mirni
Presmjeno je jer ni u ovom sadasnjem jadnom Hajduku nije standardan

- fudbalerXL
- Kontakt:
Ali Avdija se neče prodat u Češku ligu. Zar nisi čuo šta je Pape rekao o kvalitetu češke lige ??Kobe Bryant je napisao/la:Kako god , Pape meni kao ljubitelju i dozivotnom navijacu FK Sarajevo znaci puno , ali prvi cu ga popljuvati , ako mu Vrsajevic bude igrao protiv Litvanije , ustvari to nije igrac ni za 22 , da se hoce prodat u Cesku ligu pa da smo mirni![]()
Znači samo lige petice ili hajduk.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Dobro ima 27, i to nije neka perspektiva (Dzeko je puno mlad napustio tu ligo, sto nije slucaj sa pomenutim..taj argument odpada), sto neznaci da ce mozda proraditi i odigrati jos koju sezonu zivota. To stoji u zvjezdama. Ako nastavi ovako onda moze se i misliti o njemu ali dosad nije pokazo amo bas nesto posebno dabi se pod imperativom morao zvati. Mahmutovic da je dosad igro na boljem nivou prodo bi se davno dalje a ne osto gdje jeste. Muslimovic je bio stalno uz ekipu i sigurno bi se lakse uklopio, ali nisam ni za to da se on zove na SP. Ostarijo je i nema nam dati vise nesto bogzna. Radije bi nekog mladog, perspektivnog, brzonogog (drugacijeg tipa od Dzeke i Vede ili Mahmutovica) napadaca poveo u Brazil.fudbalerXL je napisao/la:Mahmutović ima 27 godina ( kao Džeko ) a ne 28. Čovjek je prvi strjelac ove sezone cjele lige i postigao je u 9 utakmica 10 golova !!!! 2 najbolji strjelac lige ( koja je bolja od 1 HNL ) je postigao samo 6 golova. Znači čovjek če vjerovatno biti na kraju 1 strjelac lige. A ja imam 2 pitanja:
- u kojoj ligi je Džeko počinjao
- zar mu nije bolje sad uigravat ekipu sa Mahmutovićem, koji če zato možda još napredovat, nego se krpat ko što ti kažeš sa Muslimovićem iz kine u Brazilu koji nije igro 2 godine za repku i koji je puno stariji ???? VAN PAMETI, da nije u 15 utakmica bar probao Mahmutovića i da se smije novinarima za Avdiju. ( mislim da Mahmutoviću nebi bilo ispod časti i da je presjedio svih 10 utakmica za repku, dapače ).
HNL ili Ceska liga to je to u pet deka, tako da i to nije neki argument kad se porede igraci. Gleda se vise sta taj igrac moze donjeti ekipi i kako joj moze pomoci da napreduje dalje. U tom slucaju neki igrac slabijeg kvaliteta moze doprinjeti puno vise nego neko ko je mozda puno bolji individualno gledano ali ekipa nebi imala korisiti. **** vidilo se naprimjer kod Cita da individualni kvalitet nedonosi uvjek uspjeh.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Kako god , Pape meni kao ljubitelju i dozivotnom navijacu FK Sarajevo znaci puno , ali prvi cu ga popljuvati , ako mu Vrsajevic bude igrao protiv Litvanije , ustvari to nije igrac ni za 22 , da se hoce prodat u Cesku ligu pa da smo mirni![]()
Pocni pljuvati, jer ce Avdija 100% igrati u jednu od te dvije utakmice.
Po mom protiv Sovacke odigro je konkretno. Malo je visio u defenzivi, ali tu je vise bilo problem sto je moro sam drzati tu desnu stranu. Zato je iscrpljen morao i izaci poslje 60 minuta. Meni je drazi neki igrac koji ore 60 minuta po terenu nego neki sminker koji se seta i probaci triput suparniku loptu kroz noge i dobije aplaus od publike. Nije Avdija neki kvalitet, ali momentalno nemamo bolje alternative pogotovo kad mi moramo napadati (drugo je da se moramo braniti). Te price da ima boljih u nasoj ligi mogu se macku od rep objesiti a i reko sam zasto mjenjati levata jos gorim levatima.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Avdija neče igrat jednu, on če igrat 100 % obadvije utakmice osim ako ga povrjeda ne zaustavi.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako god , Pape meni kao ljubitelju i dozivotnom navijacu FK Sarajevo znaci puno , ali prvi cu ga popljuvati , ako mu Vrsajevic bude igrao protiv Litvanije , ustvari to nije igrac ni za 22 , da se hoce prodat u Cesku ligu pa da smo mirni![]()
Pocni pljuvati, jer ce Avdija 100% igrati u jednu od te dvije utakmice.
Po mom protiv Sovacke odigro je konkretno. Malo je visio u defenzivi, ali tu je vise bilo problem sto je moro sam drzati tu desnu stranu. Zato je iscrpljen morao i izaci poslje 60 minuta. Meni je drazi neki igrac koji ore 60 minuta po terenu nego neki sminker koji se seta i probaci triput suparniku loptu kroz noge i dobije aplaus od publike. Nije Avdija neki kvalitet, ali momentalno nemamo bolje alternative pogotovo kad mi moramo napadati (drugo je da se moramo braniti). Te price da ima boljih u nasoj ligi mogu se macku od rep objesiti a i reko sam zasto mjenjati levata jos gorim levatima.
Čak i ako dosad Mahmutović nije zaslužio poziv ( što je moguče ), zaslužio ga je u ovom ciklusu 5 do 12. Čovjek je suvereno 1 strjelac Česke lige u najboljim fudbalskim godinama a Bosna vapi za 3 napadačem !! Bolje da ga sad isproba i ubaci protiv Lichtensteina u drugom poluvremenu da da 2,3 gola neko da ga isprobava u Brazilu. Slažem se da bi bilo bolje malog brzog trečeg napadača ali takovg nemamo. Bolje Mahmutović nego ništa. Jedino ako ti ne misliš da je Višča bolji napadč od Mahmutovića ??
I ne treči napadač koji je zadovoljan sa tim da sjedi na klupi nebi narušio atmosferu u repki. Atmosferu bi narušio neki igrač koji bi želio da igra umjesto ove 2 , a takav Mahmutovič nije.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Mislio sam da ce Avdija odigrati min. 1, a inace 2fudbalerXL je napisao/la:Avdija neče igrat jednu, on če igrat 100 % obadvije utakmice osim ako ga povrjeda ne zaustavi.
Čak i ako dosad Mahmutović nije zaslužio poziv ( što je moguče ), zaslužio ga je u ovom ciklusu 5 do 12. Čovjek je suvereno 1 strjelac Česke lige u najboljim fudbalskim godinama a Bosna vapi za 3 napadačem !! Bolje da ga sad isproba i ubaci protiv Lichtensteina u drugom poluvremenu da da 2,3 gola neko da ga isprobava u Brazilu. Slažem se da bi bilo bolje malog brzog trečeg napadača ali takovg nemamo. Bolje Mahmutović nego ništa. Jedino ako ti ne misliš da je Višča bolji napad o Mahmutovića ??
I ne treči napadač koji je zadovoljan sa tim da sjedi na klupi nebi narušio atmosferu u repki. Atmosferu bi narušio neki igrač koji bi želio da igra umjesto ove 2 , a takav Mahmutovič nije.

Nezasluzuje se valjda tako lahko poziv. Isto tako se tesko ispada iz ekipe. To brzo mjenjanje rade samo ekipe koje nisu nasle formu i koje nemaju rezultate. Pa cak ni Njemci nerotiraju neke igrace (Podolski bio u groznoj formi, pa igro) iako ih imaju za prodaju!
Gdje bi ti ba bacio u jednu od najvaznijih utamica nekog neisporbanog Mahmutovica da ti igra poluvrjeme, osim ako bi kojim slucajem vec stojalo 4 : 0 ili slicno u poluvrjemenu. Nedo bog stoji jos 0 : 0 pa nebi vala izbacio Vedu za Mahmutovica. Odkud ti i to da bi ovaj dao toliko golova (to ti nostredamus). Odkud ti to da ce Mahmutovic biti zadovoljan sjedeti na klupi i nedobiti mozda ni minute igre, poznajes ga licno?
Do Brazila je jos dogo, neidemo sutra. Bice dovoljno utamica da se isproba jos koji igrac. Rekoh, ako Mahmutovic nastavi ovim putem vrijedi ga isprobati.
Viscu nemozes porediti sa Mahmutovicem. Drugi tip igraca, vise nesto kao krilni napadac. Puno trci, brz, 23 godine. Mahmutovic po stili lice na Edina ili Vedu, tako da nam nebi donio neku variaciju u igri.
- fudbalerXL
- Kontakt:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Mislio sam da ce Avdija odigrati min. 1, a inace 2fudbalerXL je napisao/la:Avdija neče igrat jednu, on če igrat 100 % obadvije utakmice osim ako ga povrjeda ne zaustavi.
Čak i ako dosad Mahmutović nije zaslužio poziv ( što je moguče ), zaslužio ga je u ovom ciklusu 5 do 12. Čovjek je suvereno 1 strjelac Česke lige u najboljim fudbalskim godinama a Bosna vapi za 3 napadačem !! Bolje da ga sad isproba i ubaci protiv Lichtensteina u drugom poluvremenu da da 2,3 gola neko da ga isprobava u Brazilu. Slažem se da bi bilo bolje malog brzog trečeg napadača ali takovg nemamo. Bolje Mahmutović nego ništa. Jedino ako ti ne misliš da je Višča bolji napad o Mahmutovića ??
Nezasluzuje se valjda tako lahko poziv. Isto tako se tesko ispada iz ekipe. To brzo mjenjanje rade samo ekipe koje nisu nasle formu i koje nemaju rezultate. Pa cak ni Njemci nerotiraju neke igrace (Podolski bio u groznoj formi, pa igro) iako ih imaju za prodaju!
I dali ti znaš kako bi izgledala igra Bosne sa 1 napadačem + Viščom. Koliko ja znam sve i jednu utakmicu su odgrali sa 2 napadače, čak i kod Grčke u gostima. Znači sa Mahmutovićem bi osto isti sistem, sa Višćom bi igrali novi dotad neisprobani sistem prvi put na Svjetsokm Prvenstvu ???? ( šta je po tebi logičnije ? )
Gdje bi ti ba bacio u jednu od najvaznijih utamica nekog neisporbanog Mahmutovica da ti igra poluvrjeme, osim ako bi kojim slucajem vec stojalo 4 : 0 ili slicno u poluvrjemenu. Nedo bog stoji jos 0 : 0 pa nebi vala izbacio Vedu za Mahmutovica. Odkud ti i to da bi ovaj dao toliko golova (to ti nostredamus). Odkud ti to da ce Mahmutovic biti zadovoljan sjedeti na klupi i nedobiti mozda ni minute igre, poznajes ga licno?
Do Brazila je jos dogo, neidemo sutra. Bice dovoljno utamica da se isproba jos koji igrac. Rekoh, ako Mahmutovic nastavi ovim putem vrijedi ga isprobati.
Viscu nemozes porediti sa Mahmutovicem. Drugi tip igraca, vise nesto kao krilni napadac. Puno trci, brz, 23 godine. Mahmutovic po stili lice na Edina ili Vedu, tako da nam nebi donio neku variaciju u igri.
Vidi sve ovo što si rekao je tako i to ja sve znam od tipa napadača i sve ostalo.
Naravno da sam mislio da se ubaci u drugom poluvremenu kad Bosna več vodi 3:0, 4:0. TO je jasno.
Poziv se zaslužuje lako ako je to na deficitarnoj poziciji.
I Hadžić se nemože poredit sa tim iz Rijeke ili drugim ofanzivnim veznim, zato što Hadžić u Šturmu igra baš ono što nam treba defanzivnog veznog.
Mahmutovića neznam lično ali mislim da bi čovjek več bio prezadovoljan pozivom ali ako bi narušavo šta onda by, by. Niti gledam Češku ligu ali mislim da je 10 golova u prvih 9 kola odličan rezultat. I opet bolje da sad vide dali narušava nego da ga u Brazilu isporbavaju. Dotad bi se on več možda mogao uigrat sa repkom. A taj tvoj mali brzi koji če se nač prije Brazila tek tako niodkud, neznam šta bi na to rekao. Baš če neko tada bjesnuti.
Mahmutović nebi donio VARIACIJU u igri u odnosu na Višču to stoji ali bi donio backup/rezervni plan. Ako koji od prve 2 nedo bog izostane. Punoo više bi volio Mahmutovića u napadu negu Višću po krilu i igru sa jednim napadačem.
Sa Mahmutovićem u napadu ostaje isti sistem igre koji se je igrao u SVIM utakmicama. Čak i kod Grčke u gostima sa 2 napadača. Bolje da se zamjeni Mahmutovic sa 1 od napadača ako nedaj bože do toga dodje i sistem ostane nepomjenjen. Nego da se po prvi put u Brazilu igra NOVI sistem sa 1 napadačem plus viščom na krilu.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 10 okt 2013, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Goalgetter i 9 gostiju.