FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pile87
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2013, 20:08

RedBlue je napisao/la:Po milioniti put, nisu nikakve cigle nego slivnici koji se nalaze na atletskoj stazi i dan danas i svaku utakmicu, ne znam da li imate to u Sarajevu uopšte. :cool:

Sa pravnog aspekta, nije bitno da li je uletio 1 ili 101, prekid je izazvan, tribina nije ispražnjena za 15 min od početka prekida i tačka. Sve ostalo su nebitne stvari.
Nemamo kod nas sve bez slivnika :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 10 okt 2013, 20:19

pile87 je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:Po milioniti put, nisu nikakve cigle nego slivnici koji se nalaze na atletskoj stazi i dan danas i svaku utakmicu, ne znam da li imate to u Sarajevu uopšte. :cool:

Sa pravnog aspekta, nije bitno da li je uletio 1 ili 101, prekid je izazvan, tribina nije ispražnjena za 15 min od početka prekida i tačka. Sve ostalo su nebitne stvari.
Nemamo kod nas sve bez slivnika :mrgreen:
Imate slivnike u Banjaluc.pa boli vas kita, to kraljevi, a s cim ih jedete ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 10 okt 2013, 20:36

RiverPlate je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:vi niste bili u stanju zadržati ni četvoricu navijača........ jedan se probio.... narkos pretrčao 150m niko da ga uhvati..... toliko o organizaciji

službena lica rekla da nema uslova za nastavak...... organizacija loša

šta da je uletilo kasnije 100 navijača sa zapada, pa bilo bi mrtvih glava na terenu i na tribinama.

ne možete ni četvoricu zadržati... bruka.... biće teško, biće 0:3
Kralju meni apsolutno ne interesuje kakva će konačna odluka biti jer me ta dva kluba ne intersuju, razumiješ!Kakve sad hipoteze postavljaš da je uletilo 100 navijača sa zapada, kakve su to gluposti, šta da je u Manjači uletili 400 sa zapada sa blokovima i ciglama kao oni sa istoka?Pišeš hipotetičke nebuloze ŠBB-KBB!Čuj ne mogu četvoricu zadržati, pa jedan se probio do gola na jugu savladan u ruku 4 sekunde i u naredne 4 primio 16 udaraca, tako da je neutralisan za osam sekundi, ostala trojica nisu do centra došli, a šta je kod vas bilo, došli do ograde i gađaju kamenjem i ciglama i bakljama!Vidjelo se iz aviona da je to dogovoreno sa policijom ili barem obezbjeđenjem jer nema teoretske šanse da policija ono nije vidjela, samim tim i obezbjeđenje, hajde unijeti baklje to svako dijete može, ali blokove, cigle i kamenje nema šanse!
tebi sve treba nacrtati....aaaa .tribina zapadna je daleko od juga koliko i istok u banjaluci od sjevera.

moglo je da krene 100 navijača za zapad ili istoka.... kao u banjaluci i ne bi ih onakvom kilavom organizacijom zaustavili...

bilo bi mrtvih.... a krenuli bi kasnije kad bi vam utrpali golčinu....

službena lica su to vidjela i prekinula meč..... organizacija slaba..... nema uslova za nastavak. biće teško, biće 0:3

Akbaba1987
Kontakt:

Post Postao/la Akbaba1987 » 10 okt 2013, 21:11

Jedemo krmetinu i pijemo rakiju ;) Aj bolan bezze se svi raspravljate, biće kako banda odluči. Izađite svi malo u grad
u trebe. Neka smo svi živi i zdravi! I mi SRBI i BOŠNJACI i HRVATI!
Volim Borac !

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 10 okt 2013, 21:59

A Ostali?
NAPRIJED NARODE!

Akbaba1987
Kontakt:

Post Postao/la Akbaba1987 » 10 okt 2013, 22:28

Zeman je napisao/la:A Ostali?
I ostali naravno! Ali mi smo "najkritičniji" ostali su dobri!
Volim Borac !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 okt 2013, 11:35

Znači ti izjednačavaš sa jedne strane blokove, kamenje i baklje 50 ljudi koji je uletilo a nigdje murije, i ti se isti lijepo vrate na tribinu, od njih 50 jedan uhapšen, čak su i oni sa istoka pretrčavali teren i otišli na zapad kao gospoda, sa 4 lika od koji jedan pretrči teren i baca baklju misleći da je Herkules pa će je baciti 50 metara :lol: :lol: da bi pogodio nekog od navijača Borca, a isti taj je savladan u roku od 4 sekunde, kao i ostala trojica, ja ne pravdam nikoga najmanje pitare, ali brate budimo realni niko nije ugrožen bio od navijača Borca,još one izjave predstavnika Borca da se orilo ubi Srbina :lol: :lol: , a svi gledali tekmu povik se takav nije čuo, to ipak mi Manijaci pjevamo :mrgreen: dok je kod nas mogla mrtva glava pasti od veličine kamenja i blokova od onih sa Manjače!Vidjet ćemo hoće li ljudi u Borcu biti dosljedni svojim riječima pa istupiti iz lige kako su rekli, a pošto im je ovo 10 istupanje iz lige vjerovatno neće, jer preko lige manjeg bh. entiteta nema Evrope!
Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
...Život za Široki...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 okt 2013, 12:25

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
Mi da smo planirano htjeli uletiti, na terenu bi bilo 300 ljudi a ne 2 covjeka. Ovako je 5 momaka samoinicijativno preskocilo ogradu pa sta bude. Ostalo je sve poznato.
Znaci nije isto.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 okt 2013, 12:29

Akbaba1987 je napisao/la:Jedemo krmetinu i pijemo rakiju ;) Aj bolan bezze se svi raspravljate, biće kako banda odluči. Izađite svi malo u grad
u trebe. Neka smo svi živi i zdravi! I mi SRBI i BOŠNJACI i HRVATI!
slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 okt 2013, 12:43

Bratski pozdrav za BL iz Zenice !

Aj Borac !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 okt 2013, 12:47

volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit :lol: :lol:

oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija koji im redovno skidaju gaće,a protiv nas ginu...

iz istog razloga sam volio i slobodu,i želim im što brži povratak u ligu.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 okt 2013, 12:51

Armageddon2012 je napisao/la:volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit :lol: :lol:

oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija...

Zato jer smo drugaciji od njih,zato oni nas ne vole.A ni mi njih. :D Samo fer,sportski i korektno,uvijek bilo i biti ce !
Borcu liga,Celiku kup i svi sretni !

I ja se nadam da ce se Sloboda sto prije vratiti. :)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2013, 13:04

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit :lol: :lol:

oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija...

Zato jer smo drugaciji od njih,zato oni nas ne vole.A ni mi njih. :D Samo fer,sportski i korektno,uvijek bilo i biti ce !

U pravu si da smo drugaciji i hvala Bogu na tome ;) ..
BUDI ŽELJO !!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 okt 2013, 13:18

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Znači ti izjednačavaš sa jedne strane blokove, kamenje i baklje 50 ljudi koji je uletilo a nigdje murije, i ti se isti lijepo vrate na tribinu, od njih 50 jedan uhapšen, čak su i oni sa istoka pretrčavali teren i otišli na zapad kao gospoda, sa 4 lika od koji jedan pretrči teren i baca baklju misleći da je Herkules pa će je baciti 50 metara :lol: :lol: da bi pogodio nekog od navijača Borca, a isti taj je savladan u roku od 4 sekunde, kao i ostala trojica, ja ne pravdam nikoga najmanje pitare, ali brate budimo realni niko nije ugrožen bio od navijača Borca,još one izjave predstavnika Borca da se orilo ubi Srbina :lol: :lol: , a svi gledali tekmu povik se takav nije čuo, to ipak mi Manijaci pjevamo :mrgreen: dok je kod nas mogla mrtva glava pasti od veličine kamenja i blokova od onih sa Manjače!Vidjet ćemo hoće li ljudi u Borcu biti dosljedni svojim riječima pa istupiti iz lige kako su rekli, a pošto im je ovo 10 istupanje iz lige vjerovatno neće, jer preko lige manjeg bh. entiteta nema Evrope!
Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
;)
Grbavica naš je Hram!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 okt 2013, 13:21

AgresivnoDjubre je napisao/la:

...i tako dok vas smrt ne rastavi...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 okt 2013, 14:00

Uvjek se velikani mrze, u italiji juve najomraženiji klub među pristalicama drugih, u spaniji real, u njemačkoj bajern, tako da ta vaša mržnja imponuje :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 okt 2013, 14:13

Hordas Doboj je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
Mi da smo planirano htjeli uletiti, na terenu bi bilo 300 ljudi a ne 2 covjeka. Ovako je 5 momaka samoinicijativno preskocilo ogradu pa sta bude. Ostalo je sve poznato.
Znaci nije isto.
I ta ''2 covjeka'' nisu sama od sebe uletjela, a nije kao da ih osjetno vise ne bi pratilo da osiguranje nije bilo na nivou i nije kao da to vec nisu napravili. No eto, tebi nije isto, OK.
...Život za Široki...

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 16 okt 2013, 15:52

ode Avduka u brazil.mozda i grahovac ode :D
& & ?
FC LIVERPOOL

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 okt 2013, 16:00

FCS je napisao/la:Uvjek se velikani mrze, u italiji juve najomraženiji klub među pristalicama drugih, u spaniji real, u njemačkoj bajern, tako da ta vaša mržnja imponuje :D :D
necu vise citati forum,kako ovi pisu zavolicu divove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 16 okt 2013, 16:01

maraBL je napisao/la:ode Avduka u brazil.mozda i grahovac ode :D
Dobice on kesa na smrt sada... Zna li ko podatak koliko bi Borac trebao dobiti novca ako ode Avduka u Brazil?
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.