Za sad je sve ok, mislim da nemamo problema sa kartonima a ni ozljedama, ima jos do nedelje nadam se da ce svi igraci biti zdravi do tad.LG97DM je napisao/la:Kakvi ste s ekipom? Ima li ozljeđenih, kartoniranih?! Hoće li vas doći imalo u Gabelu, mislim na navijače?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 10 okt 2013, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ok onda, nadamo se pristojnom ponašanju i navijanju vaših navijača. Kod nas je svatko dobrodošao.LloriS je napisao/la:Za sad je sve ok, mislim da nemamo problema sa kartonima a ni ozljedama, ima jos do nedelje nadam se da ce svi igraci biti zdravi do tad, navijaci se organizuju i sigurno dolaze, sad koliko ce ih biti vidjecemo ipak nije malo preci 800km, uglavnom SN dolazi sigurno kao i na svako gostovanje do sad
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Nadam se i ja, bice to ok sveLG97DM je napisao/la:Ok onda, nadamo se pristojnom ponašanju i navijanju vaših navijača. Kod nas je svatko dobrodošao.LloriS je napisao/la:Za sad je sve ok, mislim da nemamo problema sa kartonima a ni ozljedama, ima jos do nedelje nadam se da ce svi igraci biti zdravi do tad, navijaci se organizuju i sigurno dolaze, sad koliko ce ih biti vidjecemo ipak nije malo preci 800km, uglavnom SN dolazi sigurno kao i na svako gostovanje do sad

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
Stigla potvrda na mail za Safeta Nadarevića iz FIFE i NS BiH ! Nadar je i sužbeno registrovan u NK Jedinstvo Bihać. Sad je na ljudima iz Kantonalnog saveza da potvrde transfer...
Ne zna se za navijače ništa. Teško da će doći jer je skupo. Previše kilometara, ništa od toga. Bili su nešto razmišljali, ali odustali.
I eto, nakon dugo vremena SN neće na gostovanje.
Safet Nadarević i zvanično registrovan za NK Jedinstvo sa pravom nastupa u Gabeli. 

-
- Kontakt:
Ne širi dezinformacije!NKJ je napisao/la:Ne zna se za navijače ništa. Teško da će doći jer je skupo. Previše kilometara, ništa od toga. Bili su nešto razmišljali, ali odustali.
Dajte ljudi ne pisite nista vezano za navijace, pa jeste li normalni?Takve stvari se ne iznose na ovakav nacin.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Pa upravo to i govorim, ali izgleda da sam ovdje ja glup što kažem da navijači ne idu.
Nažalost ovdje pojedinci ne kuže navijački fazon
Znaci u nedjelju smo jači za Safeta Nadarevića, iduće kolo 100% i za Ahmada Sarbinija.
Novi predsjednik uspjeva vratiti imidž ovome posrnulom klubu, tako da nam se čak nude i velika igračka imena

Znaci u nedjelju smo jači za Safeta Nadarevića, iduće kolo 100% i za Ahmada Sarbinija.
Novi predsjednik uspjeva vratiti imidž ovome posrnulom klubu, tako da nam se čak nude i velika igračka imena

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma znam razumijemo se, ali izgleda nekim treba crtati, jos samo nisu poceli pisati imena ko ide gdje se staje kojom rutom se ideNKJ je napisao/la:Pa upravo to i govorim, ali izgleda da sam ovdje ja glup što kažem da navijači ne idu.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- anonymous001
- Kontakt:
sad gledam ko ce da nam sudi protiv GOŠK-a ...
nisam nacionalista ali mislim da je pomalo smiješno da nama sude Hrvati a GOŠK je Hrvatski klub.... sramota i ne nadam se bodovima iz Gabele a volio bih da nisam upravu!
nisam nacionalista ali mislim da je pomalo smiješno da nama sude Hrvati a GOŠK je Hrvatski klub.... sramota i ne nadam se bodovima iz Gabele a volio bih da nisam upravu!
Ma daj....anonymous001 je napisao/la:sad gledam ko ce da nam sudi protiv GOŠK-a ...

anonymous001 je napisao/la:sad gledam ko ce da nam sudi protiv GOŠK-a ...

anonymous001 je napisao/la:sad gledam ko ce da nam sudi protiv GOŠK-a ...
Sta covjek napisa i osta ziv

- anonymous001
- Kontakt:
pa sta vam nije jasno?
Hrvat sudi utakmicu GOŠK-Jedinstvo ... gubimo!
Muamer Burekovic iz Zenice,ako se ne varam. Bosnjak druze, Bosnjak.anonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?
- anonymous001
- Kontakt:
auu... i ja se zeznuo i to muski haha.FKKrajina je napisao/la:Muamer Burekovic iz Zenice,ako se ne varam. Bosnjak druze, bosnjak.anonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?
izvinjavam se... meni se ucinilo da je onaj Kožul glavni sudac

Znači bošnjak sudi gošku...gošk gubianonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?

- anonymous001
- Kontakt:
ma dobro pogriješio sam ja jbg..studeni je napisao/la:Znači bošnjak sudi gošku...gošk gubianonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?
samo nije javna tajna da nas onaj Kožul ne voli ... ja sam se zeznuo i misli da je on glavni sudac! moze se igrati posteno u Gabeli to znam i siguran sam ko zasluzi da ce odnijeti bodove!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.