Ne pita se nista PepaBlaszczykowski je napisao/la:Spekulira se da Pep nije zagrijan za Lewu i da bi transfer u Buyern mogao propasti.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pa može pep da se ne pita i da ga uprava dovede,ali zato se on pita kada pravi sastav koji ce da igra,prema tome lewa bi mogao da gleda utakmice iz svecane ložegerdmuller je napisao/la:Ne pita se nista PepaBlaszczykowski je napisao/la:Spekulira se da Pep nije zagrijan za Lewu i da bi transfer u Buyern mogao propasti.
A neka ova vijest me je bas razveselila,hoce da ide u klub iz snova,eto Bayern mu od jednom klub iz snova,a dok je bio klocina najveci nikad ih nije spomeno.
Mislim da je klauzula 25 mil.Blaszczykowski je napisao/la:benteke mi djeluje kao najbolja zamjena. problem je samo u tome što igra u premu, pa vjerovatno ima neku nebuloznu napumpanu cijenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
No sikiriki, rumenom kriminalcu nije nikad ni bio cilj da jaca ekipu, taj dio prepusta podredjenima. On se uvjek petlja i javi kad treba konkurenciju slabitsamir1909 je napisao/la:Pa može pep da se ne pita i da ga uprava dovede,ali zato se on pita kada pravi sastav koji ce da igra,prema tome lewa bi mogao da gleda utakmice iz svecane lože![]()
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Dok vam je Uli spašavao klub onda je bio ok.Lokos19 je napisao/la:No sikiriki, rumenom kriminalcu nije nikad ni bio cilj da jaca ekipu, taj dio prepusta podredjenima. On se uvjek petlja i javi kad treba konkurenciju slabitsamir1909 je napisao/la:Pa može pep da se ne pita i da ga uprava dovede,ali zato se on pita kada pravi sastav koji ce da igra,prema tome lewa bi mogao da gleda utakmice iz svecane lože![]()
Tako da je njemu svejedno za sportsku sudbinu levata ...
Sto posto ponovljena laz postaje istinaSaurman je napisao/la:Dok vam je Uli spašavao klub onda je bio ok.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
jadan ti je onaj koga uli spašava.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Blaszczykowski je napisao/la:jadan ti je onaj koga uli spašava.
BVB
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Kako ne pojacava ?Lokos19 je napisao/la:No sikiriki, rumenom kriminalcu nije nikad ni bio cilj da jaca ekipu, taj dio prepusta podredjenima. On se uvjek petlja i javi kad treba konkurenciju slabitsamir1909 je napisao/la:Pa može pep da se ne pita i da ga uprava dovede,ali zato se on pita kada pravi sastav koji ce da igra,prema tome lewa bi mogao da gleda utakmice iz svecane lože![]()
Tako da je njemu svejedno za sportsku sudbinu levata ...
Bit cemo jaci za klasu !
Kad? Kako?PEP je napisao/la:BVBBlaszczykowski je napisao/la:jadan ti je onaj koga uli spašava.
HAHAHA dobarHzBvB je napisao/la:Kako ne pojacava ?
Bit cemo jaci za klasu !
slazem se
- gerdmuller
- Kontakt:
Vjeruj,ni meni se bas pretjerano ne sviđa dolazak Lewe.Ne zato sto ga ne smatram odlicnim igracem vec sto vas direktno oslabljujemo.A recimo nisam fan Neuera ni Gotzea.Jednostavno ne volim taj karakter.A evo citam i za Draxlera.Nadam se da nece doci.samir1909 je napisao/la:Pa može pep da se ne pita i da ga uprava dovede,ali zato se on pita kada pravi sastav koji ce da igra,prema tome lewa bi mogao da gleda utakmice iz svecane ložegerdmuller je napisao/la:Ne pita se nista PepaBlaszczykowski je napisao/la:Spekulira se da Pep nije zagrijan za Lewu i da bi transfer u Buyern mogao propasti.![]()
A neka ova vijest me je bas razveselila,hoce da ide u klub iz snova,eto Bayern mu od jednom klub iz snova,a dok je bio klocina najveci nikad ih nije spomeno.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Vrati se unazad nekoliko stranica pa ćeš vidjeti kad i kako.Lokos19 je napisao/la:Kad? Kako?PEP je napisao/la:BVBBlaszczykowski je napisao/la:jadan ti je onaj koga uli spašava.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako ti vise ne dosadi?Saurman je napisao/la:Vrati se unazad nekoliko stranica pa ćeš vidjeti kad i kako.Lokos19 je napisao/la:Kad? Kako?PEP je napisao/la:BVB
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ako mislis na onu pozajmicu od 2 miliona koja je uredno vracena zajedno sa kamatom par mjeseci kasnije onda se grdno varas. Te pare su koristene da bi se isplatile plate na vrijeme. Klub nebi propao da su iste kasnile koji mjesec. I na kraju krajeva ta 2 miliona poredjena sa bidzeom od 50,60 miliona i dugovima od 200 su presmijesna da bi ista mogli spasit.To sto vi kenjate bez da znate pozadinu nije moj problem. Ti dokazi ono sto tvrdis, inace LAZES.Saurman je napisao/la:Vrati se unazad nekoliko stranica pa ćeš vidjeti kad i kako.
Na zapadu nista novo...
Jajare vise vode racuna o BvB-u nego li svojim krmadima...a chimprta braco moja mila!
Jajare vise vode racuna o BvB-u nego li svojim krmadima...a chimprta braco moja mila!
Onaj Lukaku je zvijer od igrača. Kako sinoć sam razvali susjede...
Nevjerovatan napadač.
Uh kad bi njega kako mogli dovest' ili mu zemu Bentekea...
Belgija ima fantastičnu repku i tamo bi trebali početi slati naše skaute... 
Zbog mnogih povreda, naših igrača sinoć i nije bilo puno zastupljeno. Mkhitaryan, Kuba, Lewat te Sokratis su igrali. Grk je spreman što je dobra vijest.
Pričalo se o interesu ManUtd-a u Subotića. Ja se ne protivim njegovoj prodaji na ljeto, ali samo ukoliko dođe ponuda 20-25 mil eura.
Ako neko treba da ide na ljeto od naših provotimaca, onda nek' to bude on (ne Gundo).
Onda dovesti Gintera ili Rudigera, s tim da je Rudiger moj wunschspieler za odbranu, jer je fantastičan mladi igrač koji igra podjednako dobro i štopera i desnog beka. Šteta što smo ga ispustili kad je igrao za BVB U17 i U19.
Uh kad bi njega kako mogli dovest' ili mu zemu Bentekea...
Zbog mnogih povreda, naših igrača sinoć i nije bilo puno zastupljeno. Mkhitaryan, Kuba, Lewat te Sokratis su igrali. Grk je spreman što je dobra vijest.
Pričalo se o interesu ManUtd-a u Subotića. Ja se ne protivim njegovoj prodaji na ljeto, ali samo ukoliko dođe ponuda 20-25 mil eura.
Onda dovesti Gintera ili Rudigera, s tim da je Rudiger moj wunschspieler za odbranu, jer je fantastičan mladi igrač koji igra podjednako dobro i štopera i desnog beka. Šteta što smo ga ispustili kad je igrao za BVB U17 i U19.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nemoj zahebavat da želiš Rudigera......Semir bvb je napisao/la: Onda dovesti Gintera ili Rudigera, s tim da je Rudiger moj wunschspieler za odbranu, jer je fantastičan mladi igrač koji igra podjednako dobro i štopera i desnog beka. Šteta što smo ga ispustili kad je igrao za BVB U17 i U19.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mene uvijek impresionira s kojom lakoćom igra i kako se dobro postavlja... Siguran sam da bi Klopp od njega napravio zvijer od štopera... 
Nije lako Rudigeru igrati u onom truhlom Stuttgartu, a u boljoj ekipi bi još više pokazao šta zna...
Na 7:35 postiže gol za BVB protiv Scheissea 04...
[youtube][/youtube]
Nije lako Rudigeru igrati u onom truhlom Stuttgartu, a u boljoj ekipi bi još više pokazao šta zna...
Na 7:35 postiže gol za BVB protiv Scheissea 04...
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- majestic24
- Kontakt:
Ako ode Lewa,mozete jeftino dovesti Lorentea iz Juventusa. Conte ga nezeli i gotovo ga nekoristi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.