Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Previse bi bilo ocekivati da Edin stigne legende kao Deon McCaulaya, Peter Byersa i Blas Pereza, gigante cija imena svako zna sto dokazuje kakva si igracina ako si u drustvu sa ovim imenima... I sta sad ako se Edin natrpa golova protiv Pisljevstejna i bude prvi strijelac kvalifikacija? Jedini ljudi koji pamte prve strijelce kvalifikacija su ljudi koji su iz iste zemlje iz koje je taj prvi strijelac. Ostalim ljudima kada spomenes ime Edin Dzeko ovih dana samo ga znaju kao igraca kojem karijera propada jer ga je Negredo zasarafio na klupu Citija. Bio bi fin uspjeh, ali ni blizu uspjeha kada bi trenutno blisto Premiershipom.Dado je napisao/la:Dzeko sa 4 gola u dvije utakmice bi mogao biti najbolji strijelac kompletnih kvalifikacija. Evo lista (podebljani su vec zavrsili kvalifikacije)
Deon McCaulay - Belize - 11
Lionel Messi - Agentina - 10
Peter Byers - Antigua - 10
Blas Pérez - Panama - 10
Luis Suárez - Urugay - 10
Gonzalo Higuaín - Argentina - 9
Edin Džeko - BiH 8
Robin van Persie - Netherlands - 8
Clint Dempsey - USA - 8
Boli me briga hocel nam Asmir Begovic dat obadva gola u dvije 1-0 pobjede, samo da dobijemo 6 bodova i konacno zavrsimo ovu patnju.
Cijele kvalifikacije prvi na tabeli,i ovaj pise o patnjiZgemboAdislic je napisao/la:Previse bi bilo ocekivati da Edin stigne legende kao Deon McCaulaya, Peter Byersa i Blas Pereza, gigante cija imena svako zna sto dokazuje kakva si igracina ako si u drustvu sa ovim imenima... I sta sad ako se Edin natrpa golova protiv Pisljevstejna i bude prvi strijelac kvalifikacija? Jedini ljudi koji pamte prve strijelce kvalifikacija su ljudi koji su iz iste zemlje iz koje je taj prvi strijelac. Ostalim ljudima kada spomenes ime Edin Dzeko ovih dana samo ga znaju kao igraca kojem karijera propada jer ga je Negredo zasarafio na klupu Citija.Dado je napisao/la:Dzeko sa 4 gola u dvije utakmice bi mogao biti najbolji strijelac kompletnih kvalifikacija. Evo lista (podebljani su vec zavrsili kvalifikacije)
Blas Pérez - Panama - 10
Edin Džeko - BiH 8
Clint Dempsey - USA - 8
Boli me briga hocel nam Asmir Begovic dat obadva gola u dvije 1-0 pobjede, samo da dobijemo 6 bodova i konacno zavrsimo ovu patnju.
Kamo srece da smo se i prije tako ''patili''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije bolest sve sto boli.ZgemboAdislic je napisao/la:Previse bi bilo ocekivati da Edin stigne legende kao Deon McCaulaya, Peter Byersa i Blas Pereza, gigante cija imena svako zna sto dokazuje kakva si igracina ako si u drustvu sa ovim imenima... I sta sad ako se Edin natrpa golova protiv Pisljevstejna i bude prvi strijelac kvalifikacija? Jedini ljudi koji pamte prve strijelce kvalifikacija su ljudi koji su iz iste zemlje iz koje je taj prvi strijelac. Ostalim ljudima kada spomenes ime Edin Dzeko ovih dana samo ga znaju kao igraca kojem karijera propada jer ga je Negredo zasarafio na klupu Citija. Bio bi fin uspjeh, ali ni blizu uspjeha kada bi trenutno blisto Premiershipom.Dado je napisao/la:Dzeko sa 4 gola u dvije utakmice bi mogao biti najbolji strijelac kompletnih kvalifikacija. Evo lista (podebljani su vec zavrsili kvalifikacije)
Blas Pérez - Panama - 10
Edin Džeko - BiH 8
Clint Dempsey - USA - 8
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Haj' ne filozofirajte.
Trenutno Negredo u puno boljoj formi, po meni bez dvojbe Džeko na klupu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Normalno da je u boljoj formi kad 5 od 6 u napadu pričaju Španjolski. I još čovjek je imao sezonu života prošle godine ali individualno je slabiji od Džeke. Jedinu mu je prednost ( osim da je Španjolac, plus doveo ga trener opet iz te iste Španije , jeb* m* svoju ) da puno više trči i pomaže odbrani što nažalost ovi englezi potenciraju. I da je malo jači na lopti i igri kratkih pasova. Ali neće ni njemu biti lako u City-u kad ga obrambeni prokuže. Čovjek ima svoje minuse, koji nisu baš mali. Mada je mene strah da če ga njegov trener maksimalno forsirat što je jasno vidljivo iz vodjenja ekipe do sad. Načina izmjena itd. Džeki jeste dao JEDNU veliku šansu ali protiv najteže ekipe plus sa igračima i postavkom igre koja zna da Džeki ne leži. Mogu ti i objasnit ako želiš.Babayaro je napisao/la:Haj' ne filozofirajte.
**** mu Alvharo Nehredo majku !!!! ( treneru )
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 10 okt 2013, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Po tebiBabayaro je napisao/la:Haj' ne filozofirajte.
Sine, konsoliduj misli pa se javi.Fordinjo je napisao/la:Po tebiBabayaro je napisao/la:Haj' ne filozofirajte.
Trenutno Negredo u puno boljoj formi, po meni bez dvojbe Džeko na klupu.![]()
![]()
![]()
![]()
A ko si ti ? Trener , Selektor , Peta kolona ili nesto trece
Ja ne kažem da je Negredo bolji od Edina.fudbalerXL je napisao/la:Normalno da je u boljoj formi kad 5 od 6 u napadu pričaju Španjolski. I još čovjek je imao sezonu života prošle godine ali individualno je slabiji od Džeke. Jedinu mu je prednost ( osim da je Španjolac, plus doveo ga trener opet iz te iste Španije , jeb* m* svoju ) da puno više trči i pomaže odbrani što nažalost ovi englezi potenciraju. I da je malo jači na lopti i igri kratkih pasova. Ali neće ni njemu biti lako u City-u kad ga obrambeni prokuže. Čovjek ima svoje minuse, koji nisu baš mali. Mada je mene strah da če ga njegov trener maksimalno forsirat što je jasno vidljivo iz vodjenja ekipe do sad. Načina izmjena itd. Džeki jeste dao JEDNU veliku šansu ali protiv najteže ekipe plus sa igračima i postavkom igre koja zna da Džeki ne leži. Mogu ti i objasnit ako želiš.Babayaro je napisao/la:Haj' ne filozofirajte.
**** mu Alvharo Nehredo majku !!!! ( treneru )
Treba biti realan i reći da Džeko kad hoće igra na svjetskom nivou, samo što to najčešće nije slučaj. Sada Negredo čupa svim silama da dokaže da treba da bude ispred Edina, a realno Edin mu u tome pomaže sa nezalaganjem i blijedim izdanjima...
večeras tri gola Edine, ništa manje ne očekujem 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- DonCorleone
- Kontakt:
Joj koje ludiloooofixator je napisao/la:[youtube][/youtube]
veselica op op op op
džeko reko
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
ooooooo....Pape i Dzeko.....Pape je reko.....Dzeko ledja pazi.....Dzeko samo gazi.....oooooooooooooooo...Idemo u Brazil
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Which of these players will finish top scorer in Brazil 2014 European Zone qualifiers?
Results
1) Robin van Persie (NED)
34.38%
2) Edin Dzeko (BIH)
22.32%
3) Other player
21.88%
4) Mesut Ozil (GER)
18.53%
5) Vedad Ibisevic (BIH)
2.01%
http://www.fifa.com/newscentre/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte na oficijalnoj fifa stranici.
Inace da Dzeko zabije hat-trick neki bi mu nesto zamjerili. Slusam price Vedo je igrao bolje od Dzeke, Dzeko osim ona dva gola nista, slabo se krece ovo ono.....uffffff
Dzeko samo naprijed, ti si nasa LEGENDA.
Results
1) Robin van Persie (NED)
34.38%
2) Edin Dzeko (BIH)
22.32%
3) Other player
21.88%
4) Mesut Ozil (GER)
18.53%
5) Vedad Ibisevic (BIH)
2.01%
http://www.fifa.com/newscentre/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte na oficijalnoj fifa stranici.
Inace da Dzeko zabije hat-trick neki bi mu nesto zamjerili. Slusam price Vedo je igrao bolje od Dzeke, Dzeko osim ona dva gola nista, slabo se krece ovo ono.....uffffff
Dzeko samo naprijed, ti si nasa LEGENDA.
57 utakmica za repku, 33 gola. Odlicna statistika. Ima li neki drugi aktivni igrac u Evropi bolju statistiku?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
David Villa, 92 utakmice i 56 golova.Cartman je napisao/la:57 utakmica za repku, 33 gola. Odlicna statistika. Ima li neki drugi aktivni igrac u Evropi bolju statistiku?
Osim njega, ne mislim da ima iko bolji od Dzeke.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Mislim da Ibra i RVP imaju pun virac golova za svoje repke!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Kizo886, rukometubih23, Scholl, Soli, TefalTava i 51 gost.