BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma cure nego sta....kad se fino obuku...
Pravo ono bosanski "kome BA..."zizu1991 je napisao/la:Formacija 3 - 4 - 3 sa Avdom kao RWF. Ovo je taktička varka našeg selektora, jer zna se šta većinu utakmice igra Avdo, neovisno o protivniku. A sada malo o prilagođavanju :
[youtube][/youtube]

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Kako moze biti MIsimovic spremniji od HAjrovica e moj Pape..
-
- Kontakt:
daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE
Kako trolla lik. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Cuj Đeko. Aj pogacho... 

Jedina stvar koju Pape dobro radi pred svaku utakmicu (osim one sa Slovačkom kod nas) je što smiruje situaciju i ne pravi euforiju, ma kakav god da je protivnik, bio to evo kao što vidimo Lihtenštajn ili Njemačka.
U svemu ostalom je taraba frajer.
Za onu Slovačku mu nikad oprostiti neću jer je katastrofalno postavio odlučujuće mečeve, u našoj blizoj historiji nismo imali vaznije meceve od onih jer smo odlucivali sami o sebi, a prije smo vazda zavisili od drugih, i imao je veliku sreću što smo tamo pobjedili.
Nakon SP-a volio bih da ode iz reprezentacije jer je tvrdoglav ko mazga i samo fura po svom, al dobro, sad za sad mu se može, a u buducnosti mu se ne bi smjelo dozvoliti ovakvo vođenje repke.
Za onu Slovačku mu nikad oprostiti neću jer je katastrofalno postavio odlučujuće mečeve, u našoj blizoj historiji nismo imali vaznije meceve od onih jer smo odlucivali sami o sebi, a prije smo vazda zavisili od drugih, i imao je veliku sreću što smo tamo pobjedili.
Nakon SP-a volio bih da ode iz reprezentacije jer je tvrdoglav ko mazga i samo fura po svom, al dobro, sad za sad mu se može, a u buducnosti mu se ne bi smjelo dozvoliti ovakvo vođenje repke.
samo da negledam svrsajevica i ja zadovoljan 

-
- Kontakt:
Opcija c ti je najbolja. Nema nista bolje nego sa puncem gledati!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE

Imam los osjecaj da ce biti 1-1 veceras 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trk u kladionicu, to se ne propuštaPauk je napisao/la:Imam los osjecaj da ce biti 1-1 veceras
Ekipa FACEa je krenula u Kaunas Pozdrav od Senada i Marjana!
[quote="Virtu4l"]
[quote="Virtu4l"]

Ma pregazit cemo ih veceras,a onda za par dana i Litvaniju i to je to.
Ako Bog da na SP-u će se vidjeti kakav je zapravo trener, ako ne dođe kući sa minalno 3 osvojena boda (što je minimalna cifra s obzirom na kvalitet reprezentacije) džaba mu onda sve ovo postignuto, samo će potvrditi ono što dobar dio raje zna a to je da je on kao trener jedan prosjek kojemu se skup kvalitetnih i talentovanih momaka potrefio u pravo vrijemePIKE je napisao/la:Jedina stvar koju Pape dobro radi pred svaku utakmicu (osim one sa Slovačkom kod nas) je što smiruje situaciju i ne pravi euforiju, ma kakav god da je protivnik, bio to evo kao što vidimo Lihtenštajn ili Njemačka.

gost je napisao/la:Trk u kladionicu, to se ne propuštaPauk je napisao/la:Imam los osjecaj da ce biti 1-1 veceras

Joj ovog vremena, ako nastavi ovako, morat' ću kući gledat'.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako hoces da vidis utakmicu kako treba gledaj sam,a ako ti je do atmosfere odluci sam sa kim da gledasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE
Mehmed Mesa Bazdarevic
-
- Kontakt:
JerryLouis je napisao/la:Opcija c ti je najbolja. Nema nista bolje nego sa puncem gledati!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba momci, jos uvijek sam u dilemi......da li utakmicu da gledam
a) kod komsije
b) kod starog
c) kod punca
d) s drustvom u kaficu
??
POMOZITEEEEEEEE![]()
to iz iskustva pricas? Hahahahaha
Veceras akobogda odigrati hladno i po meni 2-0 sasvim ok rezultat,ovi sto se boje Lihtenstajna
pa boze dragi gdje oni zive
i onda u Litvaniji odigrati na kvalitet i iskustvo dovoljno 0-1 ,pa neka onda ovaj grcki moron od selektora razmislja o barazu

Mehmed Mesa Bazdarevic
Veceras je zagrijavanje pred litvaniju ne sikirajte se dzaba natrpat cemo ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.