NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2013, 04:10

Offense strasan a odbrana ko jaja...da je ovaj offense bio nekad uhh
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 okt 2013, 07:40

Na kraju ipak pobjeda Bearsa...
Ali ovdje su definitivno najaci navijaci Bearsa. Ukoliko prime TD to sve treba raspustiti i traziti nova rijesenja, a ukoliko u svakom napadu ne postignu minimalno 8 poena onda treba sve igrace poslati u PM. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 okt 2013, 08:27

par impresija

stadion nakaza, legenda zvana soldier field je oskrnavljena do maksimuma sa ovim letećim tanjirom
tekma grozna, giantsi grozni, bearsi sa konzervativnim play calling-om dobili bez problema, ali to sigurno neće biti dovoljno protiv nekog boljeg tima. uostalom vidjelo se to protiv saintsa.
navijači katastrofa, atmosfera ko u pozorištu. čak ni na third down nije bilo neke buke
iznenadilo me da je bilo tako malo navijača giantsa, valjda jer je četvrtak
piva je bila ok, vrijeme još bolje

elem sve u svemu bilo bi bolje da sam otišao kod webera na steak nego na ovu tekmu

ali dobro je ovako, sad barem znam da se slijedeći put ne izradim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2013, 12:17

amerosm je napisao/la:Na kraju ipak pobjeda Bearsa...
Ali ovdje su definitivno najaci navijaci Bearsa. Ukoliko prime TD to sve treba raspustiti i traziti nova rijesenja, a ukoliko u svakom napadu ne postignu minimalno 8 poena onda treba sve igrace poslati u PM. :lol: :lol:

pa jarane prvo sto ne mogu biti zadivoljan sa ove zadnje 3-4 utakmice..jer uglavnom smo znali krenut lose pa onda kao nesto poceti i igrati..sinoc smo krenuli dobro pa onda stali kad imamo kao prednost ..ne mogu biti zadvoljan jer smo uzeli 3 lopte a nismo izgubili ni jednu i imli dobar dio utakmice period gdje je Cutler imao rejting od 150 ..odbrana nam je slabija strana i na stranu to sto mi uzimamo lopte pravimo TD, ali nikad nam niko nije ovoliko trcao, lagano uzimao 80 yardi i pravio TD i mi na ovo nismo naviki za razliku od vas gdje je offense uvjek bio bolji a odbrana slabija strana..da imamo odbranu kao nekad sa ovim offensom bili bi strasni to su cinjenice :)

ali eto sve u svemu ovo je vec 5 TD odbrane Bearsa :)...pa ja mislim da nekoliko ekipa u NFL nema ni ofanzivno ovoliko ahahahahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2013, 12:21

jestamaji je napisao/la:par impresija

stadion nakaza, legenda zvana soldier field je oskrnavljena do maksimuma sa ovim letećim tanjirom
tekma grozna, giantsi grozni, bearsi sa konzervativnim play calling-om dobili bez problema, ali to sigurno neće biti dovoljno protiv nekog boljeg tima. uostalom vidjelo se to protiv saintsa.
navijači katastrofa, atmosfera ko u pozorištu. čak ni na third down nije bilo neke buke
iznenadilo me da je bilo tako malo navijača giantsa, valjda jer je četvrtak
piva je bila ok, vrijeme još bolje

elem sve u svemu bilo bi bolje da sam otišao kod webera na steak nego na ovu tekmu

ali dobro je ovako, sad barem znam da se slijedeći put ne izradim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Saintsi su bolji, a mi smo uz to puno dozvolili sa nase strane ..mi smo u utakmici imali 450 yardi, a kod njih Brees nije imao preko 300 yardi sto mu se ne desava cesto mozda jednom u par godina :)..i opet smo zijanili tekmu sto znaci da uglavnom je zbog odbrane, jer i Cutler je odigrao bez greske bez izgubljene lopte evo dvije zadnje tekme ...Gsto se cudis sto vam je malo navijaca pa igrate protiv ekipe koji su ovu vam igru i ponudili :)..ovdje ni navijaci Bearsa ne mogu dobit ulaznicu a ne navijaci Gaintsa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2013, 15:57

3 pozitive sinoc: Cutler (kako se igra kad se produzenje ugovora blizi), OL (u cuvanju Cutlera, ne toliko u pravljenju running igre) i Marshall.

Dosta i negative. Uglavnom u odbrani. 3 INt, super, ali sve ostalo je bilo katastrofa. Odbrana je kao rascerupana kokos. Imam u dosta slucaja osjecaj da svi gledaju da naprave INT. ili idu da naprave fumble, a niko ne pazi da svog covjeka zaustavi prvo.
Toliko promasenih teklova. Toliko loseg coverage u secondaryiju.
DL pass rush nam je ne postojeci. Pa Manning je imao sinoc vremena da knjigu napise, jer pritisak je dosao samo 2-3 puta u cijeloj utakmici.
Peppers ove godine ne prepoznatljiv. Ne moze covjek 1 v 1 meda ni protiv koga.

Igrali protiv najgore ekipe u ligi, i dobili ih jedva. NYG, do nas nisu imali running game, a protiv nas se natrcali fino (2 run TD). Prije nas u skoro godinu dana nisu imali 90+ drive, a protiv nas dodjose do istog. 27:21 a imao si 3 INT. a da ti nisi napravio niti jedan turnover. I na kraju utakmice si strepio za pobjedu. Sreca pa se lopta odbi onom od ruke.

Giantsi, kao i prije njih Pittsburgh, uzasni prije nas, a protiv nas izgledali kao solidna ekipa, sto u stvari niti jedni niti drugi nisu.

Pobjeda, super. Ali u opste nisam zadovoljan igrom, osim ofanzivnim dijelom u prvom poluvremenu, u drugom su i oni zakazali totalno. Da je bio bilo ko drugi osim NYG i Elija sinoc, mi bi izgubili.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 okt 2013, 16:11

Da slažem se, vidljivo je da imate problema sa tim pass rushom (prvi sack nekad u 3 ili 4/4) i run odbranom, jer vam je Jacobs pravio ogromne probleme :roll:

U napadu je to bilo solidno (mada su na kraju morali bolje iskoristiti vrijeme i ne dopustiti Giantsima da budu u životu prije tog zadnjeg drivea), na trenutke čak i odlično, Marshall je djelovao baš nezaustavljivo, šta god je otišlo prema njemu pokupio je 8-)

Forte u nastavku bolji, ali nije to još onaj pravi Forte, dok Jeffrey izrasta u pravu napast i uz Marshalla i Benneta čini zanimljiv trio u napadu, možda još jednu ili dvije opcije ne bi bilo loše imati pri ruci :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2013, 16:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:Da slažem se, vidljivo je da imate problema sa tim pass rushom (prvi sack nekad u 3 ili 4/4) i run odbranom, jer vam je Jacobs pravio ogromne probleme :roll:

U napadu je to bilo solidno (mada su na kraju morali bolje iskoristiti vrijeme i ne dopustiti Giantsima da budu u životu prije tog zadnjeg drivea), na trenutke čak i odlično, Marshall je djelovao baš nezaustavljivo, šta god je otišlo prema njemu pokupio je 8-)

Forte u nastavku bolji, ali nije to još onaj pravi Forte, dok Jeffrey izrasta u pravu napast i uz Marshalla i Benneta čini zanimljiv trio u napadu, možda još jednu ili dvije opcije ne bi bilo loše imati pri ruci :?
PAss rush nam je totalno ne efektivan. I takav je citavu sezonu. I prije povreda nisu meda mogli nikom.

Napad je u prvom odlicno odradio, u drugom prilicno lose. Ne okrivljujem igrace nego los play calling. Jeffrey, bas se pokazuje kao dobar WR. Nadam se da ce nastaviti sa napredkom koji je vec pokazao ove sezone. Sinoc je imao koju ispustenu loptu koju bi trebalo da lako uhvati, ali desava se svakom. Marshall, nakon frustrirajucih par utakmica, vratio se na pravi kolosjek. Bennet, nakon ispustenih 3rd i 4th down lopti u utakmici protiv NO, mislim da je izgubio povjerenje trenera, kao u Cutlera.

Forte, je ok. Moze to bolje. Sinoc slabo pravljenje prostora za njega od strane OL. Volio bi da vidim i Busha vise na terenu.

Ova utakmica nije trebala ni blizu da bude ovako blizu. Pogotovo sto si imao 3INT, bez izgubljene lopte.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 11 okt 2013, 16:36

Igrali smo protiv ekipe koja ima najgori OL u ligi, koja je dopustila najviše sackova u ligi i koja ima najlošiji run-game u ligi. I mi ne možemo napraviti nikakav pritisak na Iliju. Žalosno. :roll:

Brandon fucking Jacobs je imao 106y i 2 TD jbte život. :roll: :lol:

Napad odličan 1 pol. osim na 1 drive-u kad smo trebali pucati FG. 2 pol. loše, malo i Trestman jeo vnago sa play-callingom.

OL odličan, Cutler bez gluposti, BM hvatao sve što je bilo bačeno njemu. Bennett i Forte solidni, Jeffery malo zakazao, više sam očekivao od njega sinoč al' dolazi njegovo vrijeme.

LET'S GO RAVENS AND BROWNS :mrgreen:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 okt 2013, 17:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
Pocinjem da razmisljam o tome kako stizemo Lionse :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2013, 17:38

Rodman je napisao/la:Igrali smo protiv ekipe koja ima najgori OL u ligi, koja je dopustila najviše sackova u ligi i koja ima najlošiji run-game u ligi. I mi ne možemo napraviti nikakav pritisak na Iliju. Žalosno. :roll:

Brandon fucking Jacobs je imao 106y i 2 TD jbte život. :roll: :lol:

Napad odličan 1 pol. osim na 1 drive-u kad smo trebali pucati FG. 2 pol. loše, malo i Trestman jeo vnago sa play-callingom.

OL odličan, Cutler bez gluposti, BM hvatao sve što je bilo bačeno njemu. Bennett i Forte solidni, Jeffery malo zakazao, više sam očekivao od njega sinoč al' dolazi njegovo vrijeme.

LET'S GO RAVENS AND BROWNS :mrgreen:
Aaron Kromer je taj koji zove ofanzivne akcije.

Po pitanju ostalog se slazem u potpunosti. :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 okt 2013, 18:33

Izgleda protiv Saintsa ponovo igramo bez Gronkowskog i nazalost Ridley-a koji je pivrijedio koljeno...
I onda se nadju eksperti na ESPN-u i ovdje na forumu da pricaju kako Brady ima losu sezonu zajedno sa Patriotsima. :lol: :lol:

Covjek tri sedmice igrao bez svog prvog WR-a, sada ostao bez svoja dva RB-a te ostao bez svoja dva TE-a i opet eksperti uzeli nesta pricati.

Isto tako sto se tice Gronka BB mora podhitno porazgovarati sa doktorima koji ocito da lazu cijeli strucni stab.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 11 okt 2013, 18:59

slika
:mrgreen:

@kad_kako

Mislim da Kromer zove samo run akcije dok Trestman pass akcije. ;)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2013, 21:43

Eli je drogiran lik u ovoj sezoni..sta mu se ovo desava? ahahaha..ma dobro sinoc smo odigrali taman toliko da dobijemo nema veze sad

samo opet smo izgubili igraca za sezonu.D J Williams pa hajmo reci do sada najbolji igrac u odbrani u prvih 6 sedmica je gotov za sezonu :roll: ..sve smo izgubili sto valja u odbrani ali bas svee..3 igraca pa kako sad igrat?.ne znam sa ovom odbranom tesko

da sinoc smo jos igrali bez Tillmana i Paea u odbrani ..jednostavno nece nias nikako da stanu ove povrede evo 3 godine nas ebe ..ranije u napadu, sad u odbrani ebemu mater mu ebem
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 okt 2013, 00:36

amerosm je napisao/la:Izgleda protiv Saintsa ponovo igramo bez Gronkowskog i nazalost Ridley-a koji je pivrijedio koljeno...
I onda se nadju eksperti na ESPN-u i ovdje na forumu da pricaju kako Brady ima losu sezonu zajedno sa Patriotsima. :lol: :lol:

Covjek tri sedmice igrao bez svog prvog WR-a, sada ostao bez svoja dva RB-a te ostao bez svoja dva TE-a i opet eksperti uzeli nesta pricati.

Isto tako sto se tice Gronka BB mora podhitno porazgovarati sa doktorima koji ocito da lazu cijeli strucni stab.
Pa kad je IR lista bila 2 stranice u Coltsima 2009. experti su pricali opet svasta...

Nego, evo mene nakon malog odmora u Banovicima, kakve smo masine dominacija! Padaju najjace ekipe ove opake NFC West divizije, SF i SEA 8-) Dok Hjustona deru te ekipe glatko, 3 poena protiv SF-a :lol:

Pa da postavim opet pitanje posto ne javlja ovaj prognozer rio nikako, imal' neko da misli da ce Hjuston uzet diviziju? :roll: :mrgreen:

Borimo se sa Patsima za seed 2 :mrgreen: let's go andrew let's go saints :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2013, 00:44

Petersonov sin je umro

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 12 okt 2013, 00:54

Kakvih sve bolesnika ima na ovoj planeti Bože dragi. :cry:

AP izdrži gigante.

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 okt 2013, 01:08

Jadni Peterson :cry: Napast dijete od 2 godine svasta... Nakon povrede ovo mu se dogadja, al' vec je pokaz'o kakva je masina pa vidjet cemo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 okt 2013, 11:49

stvarno ima ludjaka i imbecila na ovome svijetu. a ovi ovdje ni o čemu više ne pričaju, samo o tome ...čovjeku pozli kada to gleda. užas i grozota!

ajd, još taj maraton u nedjelju da se izgura, pa nazad kući, već mi je dosadilo. a i treba da se stigne na vrijeme na dernek, teferić i opštenarodno veselje pred vječnom vatrom u utorak naveče :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 okt 2013, 12:05

Rodman je napisao/la:Kakvih sve bolesnika ima na ovoj planeti Bože dragi. :cry:

AP izdrži gigante.
Bolesna Amerika, pola drzave bolesno, pola se drogira

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []