Hasan Salihamidžić

sagitarius
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la sagitarius » 11 okt 2013, 15:53

Naravno da ne mozes poredin Edina i Hasana, Edin je veliki gospodin, koji zeli promovirati svoju zemlju na hiljadu nacina, sto Hasan ne radi.Nikad mu ne treba halalit sto na proslavi osvajanja lige prvaka nije nosio oko struka,ledja zastavu jedne jedine.Nisi ni sekunde tad mislio na Bosnu drug moj :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 15:55

Neko to radi javno, pod svjetlima reflektora, a neko to voli malo tiše, bez pompe. U oba slučaja - rezultat je isti ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 11 okt 2013, 16:05

Upravu si Aco ne mogu se poredit, jer su razliciti tipovi igraca. I vas dvojica koji znate ta njegova tajna djela, de i nama recite.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 11 okt 2013, 16:06

Ma ne postoji vece promovisanje svoje drzave nego na nekom velikom sportskom dogadjaju, ne pamtim da sam ikad vidio zastavu bih u njegovim rukama, kad svoji npr njemacku ligu, kupu itd.. Ne moze on to tiho radit tipa da strpima mini zastavu u gaće i promovira.. al hajde svakom svoje, igracki je vrh, patriotizam necemo spominjat :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 okt 2013, 16:08

Džeko ni kroz tri života ne može ostvariti karijeru koju je imao Hasan a ovih domoljuba mi je pun qurac.
Hasan je uvijek bio uz Bosnu dok ga bagra iz saveza nije otjerala Ušanović,Spahić i kompanija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 16:12

Drug, nije sve u zastavi. Postoje drugi načini da promovišeš svoju zemlju, budeš humanitarac i veliki čovjek.

Naravno, taj način sa zastavom je najefikasniji, od njega se naježiš i naš Edin je to maestralno radio, ali nije to razlog da neko bude manji/veći patriota od njega.

@Saurman, nećemo opet o karijerama i upoređivanjima. Kome je do istih, neka premota ovu temu unazad. Obojica su naši, obojica su vrhunski igrači, obojica su rođeni u BiH i tu su napravili prve fudbalske korake, najeli su se mnogo g.ovana da bi došli ondje gdje jesu i najmanje što nam treba je da ih upoređujemo.
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 okt 2013, 16:14

sagitarius je napisao/la:igracki je vrh, patriotizam necemo spominjat
:!:

On i patriotizam ne idu u istu rečenicu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 okt 2013, 16:14

Ne pravim usporedbu i draga su mi obojica samo je Hasan ipak od svih naših igrača napravio najviše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 okt 2013, 16:19

Pokušavam evo već duže vremena objasniti ljudima koji očigledno pojam nemaju i prate repku od prije par godina kakva je Hasan veličina. Mislio sam odustati jer nema smisla raspravljati se sa ljudima kojima je vrh patriotizma nositi zastavu na proslavi međutim odustati neću jer ovaj čovjek na čijoj temi pišemo sigurno zaslužuje da u svakom momentu kažem i pričam i objašnjavam razloge što smatram da je on najbolji fudbaler i jedan od najvećih fudbalera patriota od nastanka ove naše lijepe BiH. Ukoliko budem šutio onda bi preovladalo mišljenje ovih pljuvača kako se ovdje po forumu obično nazivaju takvi (mada bi ih ja nazvao totalno drugačije) .

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 11 okt 2013, 16:20

Jeste on napravio najvise, al on Dzeko imaju(imali) su razlicite uloge u timovima. ABD. Da nas Dzeko odvede na Sp sto jos nikom nije uspjelo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 okt 2013, 16:23

da ne idemo dalje, samo Miske i ono sto je Miske uradio za reprezentaciju svih ovih godina i sto ce jos abd da uradi je milijardu puta vece nego da se Hasan samo ogrnuo nasom zastavom na finalu LP ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 11 okt 2013, 16:39

zaboljisportuBiH je napisao/la:Pokušavam evo već duže vremena objasniti ljudima koji očigledno pojam nemaju i prate repku od prije par godina kakva je Hasan veličina. Mislio sam odustati jer nema smisla raspravljati se sa ljudima kojima je vrh patriotizma nositi zastavu na proslavi međutim odustati neću jer ovaj čovjek na čijoj temi pišemo sigurno zaslužuje da u svakom momentu kažem i pričam i objašnjavam razloge što smatram da je on najbolji fudbaler i jedan od najvećih fudbalera patriota od nastanka ove naše lijepe BiH. Ukoliko budem šutio onda bi preovladalo mišljenje ovih pljuvača kako se ovdje po forumu obično nazivaju takvi (mada bi ih ja nazvao totalno drugačije) .
Slazem se. Samo njihovo je misljenje nazalost vec preovladalo. Hasan je legenda, a narod k'o narod.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 okt 2013, 16:40

Hasan je igračka i ljudska veličina, meni je samo dovoljno vidjeti kako je himnu pjevao i sve mi je jasno. Iako je ova reprezentacija blizu plasmana na SP, meni, a vjerujem i ostalima koji od ranih početaka prate Ljiljane, ona prva reprezentacija je najdraža i te rane godine kad je BiH pored svih poteškoća gradila put do ovoga danas. Ta repreznatcija je igrala srcem, jer ništa drugi nije ni imala.

[youtube][/youtube]

:cry:

Od 1:00....

A, evo i jedan tekst o Hasanu....

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fudbaler ... srce/68713
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 11 okt 2013, 16:42

Sarajevo1946 je napisao/la:Hasan je igračka i ljudska veličina, meni je samo dovoljno vidjeti kako je himnu pjevao i sve mi je jasno. Iako je ova reprezentacija blizu plasmana na SP, meni, a vjerujem i ostalima koji od ranih početaka prate Ljiljane, ona prva reprezentacija je najdraža i te rane godine kad je BiH pored svih poteškoća gradila put do ovoga danas. Ta repreznatcija je igrala srcem, jer ništa drugi nije ni imala.

[youtube][/youtube]

Od 1:00....

A, evo i jedan tekst o Hasanu....

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fudbaler ... srce/68713
Samo bi' dodao...

[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 16:50

Orao je napisao/la:Slazem se. Samo njihovo je misljenje nazalost vec preovladalo. Hasan je legenda, a narod k'o narod.
Nije, vjeruj mi. To su uglavnom padobranci koji su podlegli pričama rekla-kazala, a većina ih se i ne sjeća tih početaka reprezentacije. On negdje pročita da je Hasan bacio dres reprezentacije ili da je namjerno dobio žuti karton i odmah to uzme zdravo za gotovo, bez ikakve provjere jeli to istina i onda kao slijepac zastupa tu teoriju.

Kao što kaže Aco, treba se nadati da će ta velika nepravda koja je učinjena tom čovjeku jednog dana biti ispravljena i da ćemo ga u budućnosti vidjeti na nekoj funkciji u savezu, možda čak i u stručnom štabu.
Voli te tvoje Sarajevo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 okt 2013, 17:11

Jednom prilikom na pripremama U Međugorju Hasan je izjavio: "Ja sam igrao za BiH i plakao nakon utakmica, kada vi niste znali da BiH uopće postoji!"
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 okt 2013, 17:18

Nakon ovih izjava Hasana,djeluje mi jako inteligentan tip...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 okt 2013, 17:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:da ne idemo dalje, samo Miske i ono sto je Miske uradio za reprezentaciju svih ovih godina i sto ce jos abd da uradi je milijardu puta vece nego da se Hasan samo ogrnuo nasom zastavom na finalu LP ;)
smorio si sa misketom , jel ti on neki rod ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 17:49

Pitanje koje smo izabrali za Salihamidžića postavio je naš forumaš s nickom "Saurman", a ono je glasilo:

"S obzirom da je ostavio dubok trag u Bayernu s kojim je osvojio sve, interesuje me koji mu je najljepši trenutak bio dok je nosio sveti crveni dres?".

"Mislim da je ovaj trenutak kada se dodjeluje pehar u Ligi prvaka najljepši, ne samo u tom svetom crvenom dreu, nego i u čitavoj mojoj karijeri, ali ima i drugih trenutaka koje i nisu povezane s trofejima. Imao sam puno povreda i kada se vratiš nakon povrede, onda onaj povratak je velika stvar i to me čini sretnim. Osjećao sam se super kada sam se vraćao nakon povreda", rekao je Salihamidžić, a zatim je odgovorio i na pitanje zašto je Liga prvaka najkvalitetnije nogometno natjecanje na svijetu?

"To je već objašnjeno. Zato što svi igrači igraju u najboljim klubovima Evrope, jednostavno je popularno. U Ligi prvaka se susreću najbolji igrači u najboljim klubovima, sve nas interesuje i zato je to najpopularnije".
@Saurman slika
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 okt 2013, 17:53

Sad sam i siguran da je Saurman jedan od novinara :mrgreen: :mrgreen:

Za Hasana, šteta što se nije rodio jedno pet godina kasnije ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.