Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Ljudi volim Seju ko brata,ali cini mi se da nekad u onoj ljevici ima lopatu koja baca u nebesa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sejo jos gori, sta se palis odmahlegenda reala je napisao/la:A brat Sejo pogađa u trepavicu, odvadi maloBosniacum Lilium je napisao/la: stekao si drug, lijeva je bila odlicna, samo sto brat Lula ne moze bazen pogoditi kad centrira

@PIKE
hahaha dobar brate, okean s broda

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Avdija sad ispade igrac
Avdija jeste igrac. To mu je profesija. Ili Safetovi menadžeri pokusavaju utaliti vodoinstalatera ...Tkanton je napisao/la:Avdija sad ispade igrac
Imo je par dobri nabacaju, al brate mili sa prostorom od 5 kvadrata ooko sebe svako ce nabacit korisno, a od 60 min vise se nije mogo gurat sa igracima lihtenstajna, nemogu ni zamislit sta ce da mu rade malo jace reprezentacijesamson je napisao/la:Avdija jeste igrac. To mu je profesija. Ili Safetovi menadžeri pokusavaju utaliti vodoinstalatera ...Tkanton je napisao/la:Avdija sad ispade igrac
Kad je Avdija slab, amater. Kada nesto uradi, svako to moze. Protiv amatera, ..Tkanton je napisao/la:Imo je par dobri nabacaju, al brate mili sa prostorom od 5 kvadrata ooko sebe svako ce nabacit korisno, a od 60 min vise se nije mogo gurat sa igracima lihtenstajna, nemogu ni zamislit sta ce da mu rade malo jace reprezentacije
Bilo 4-0, kao i svi, opustanje i cao do Litvanije. Ne kontam sta vas moze usreciti ...
-
- Kontakt:
Nece Salihovic i Lulic.samson je napisao/la:Imo je par dobri nabacaju, al brate mili sa prostorom od 5 kvadrata ooko sebe svako ce nabacit korisno

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- samoposteno
- Kontakt:
u pravu si samo to nije nekad nego u 90 % njegovih ubacajasedra je napisao/la:Ljudi volim Seju ko brata,ali cini mi se da nekad u onoj ljevici ima lopatu koja baca u nebesa.
- HazardEden
- Kontakt:
MOTM: Avdija Vršajević
U inat hejterima

U inat hejterima

- samoposteno
- Kontakt:
sad ce avdija da bude kriv sto je skrtel dao sam sebi gol protiv grcke 

zamorano je napisao/la:Dodjose nova vremena
izgubi se negdje Avdija...
zaboravismo svi na njega...
imamo dovoljno bekova...
Jednog je dana...
11estog oktobra...
zlatna kopačka bekovska...
zasjala na njegovim nogama...
Tog dana Avdija...
navice kopaceke i istrca...
puno Bilino navija...
iz svih grla skandira...
Ti si naš ponos Avdija...
Ti si naš ponos ko zastava...
našla se i slika njegova u sred...
UEFinih novina
Rekoh li ja za Avdiju

::::SAMO ČELIK::::
Amar Dzeko je napisao/la:Nece Salihovic i Lulic.samson je napisao/la:Imo je par dobri nabacaju, al brate mili sa prostorom od 5 kvadrata ooko sebe svako ce nabacit korisno

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- fudbalerXL
- Kontakt:
Bravo AVDIJAAAA.zamorano je napisao/la:zamorano je napisao/la:Dodjose nova vremena
izgubi se negdje Avdija...
zaboravismo svi na njega...
imamo dovoljno bekova...
Jednog je dana...
11estog oktobra...
zlatna kopačka bekovska...
zasjala na njegovim nogama...
Tog dana Avdija...
navice kopaceke i istrca...
puno Bilino navija...
iz svih grla skandira...
Ti si naš ponos Avdija...
Ti si naš ponos ko zastava...
našla se i slika njegova u sred...
UEFinih novina
Rekoh li ja za AvdijuTITO
Ili na talijanskom TOTI
Sada samo da ne zajebe protiv Litve. Jer oni če, da igraju puno grubje nego ovi ribari.
Domovina naša je rodila, hiljade i hiljade junakaa
Jedan od njih delija, to je moj komšija Avdijaaaaaaa

Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
- fudbalerXL
- Kontakt:
To nikad neče, samo šta češ kad je ovaj non stop povrjedžen. Kako samo Pape frajerski kaže, da če igrat Vršajevejić jer mu je on JEDINI igrač na toj poziciji. Pa koje kriv da ti je jedini ??. Mada danas je dobro odigrao, samo protiv ribara i nije to neznam kakv uspjeh. Ako odigra protiv Litvanaca isto dobro, e onda če mnogi promjenit mišljenje o njemu. Evo onaj **** Negredo dao gol **** majku svoju.Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
nemojte ga previše hvalit', uobrazit' će se 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Odličan je bio u ofanzivi ali u defanzivi ga nema nigdje
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba biti realan i ovo priznati. Nazad su ga vozali kako su htjeli, amateri znaci. Ima dosta solidan centarsutadisice je napisao/la:Odličan je bio u ofanzivi ali u defanzivi ga nema nigdje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Znam da je ironija na djelu, ali smiješni su mi ovi neki što ga hvale toliko alo ljudi igrali smo protiv konobara, prodavača, bankara, slastičara...Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
- HazardEden
- Kontakt:
Ovaj covjek je u Celiku igrao u napadu a dogurao je do beka,Bosniacum Lilium je napisao/la:treba biti realan i ovo priznati. Nazad su ga vozali kako su htjeli, amateri znaci. Ima dosta solidan centarsutadisice je napisao/la:Odličan je bio u ofanzivi ali u defanzivi ga nema nigdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.