Ubio se za negativca u nekom sjebanom filmu.Elegant je napisao/la:Avdo i supruga Lejla.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ubio se za negativca u nekom sjebanom filmu.Elegant je napisao/la:Avdo i supruga Lejla.
Sta ti mislis da su evropski skauti sisali veslo pa ce popusiti to da je Avdija bio solidan protiv skupine amatera koju bi reprezentacija ovog foruma vjerovatno pobjedila? Pa lik u sranju od Hajduka nije siguran prvotimac a da se proda u ligu peticeKenoRob je napisao/la:ako se sad ne proda u ligu petice nece nikad
Avdija bi Arsenalu sjeo kao budali samar.BigBigBang je napisao/la:Sta ti mislis da su evropski skauti sisali veslo pa ce popusiti to da je Avdija bio solidan protiv skupine amatera koju bi reprezentacija ovog foruma vjerovatno pobjedila? Pa lik u sranju od Hajduka nije siguran prvotimac a da se proda u ligu peticeKenoRob je napisao/la:ako se sad ne proda u ligu petice nece nikad![]()
Ja odbijam da povjerujem da u Premijer ligi BiH ma koliko losa ona bila nema igraca, desnog beka koji je bolji od ovog Vrsajevica jer je ovaj kriminalno los igrac, pogotovo u defanzivi. Ali ocigledno boljeg a da mu je agent firma Seje Susica nema pa zato ovaj polovnjak igra.
Drug, naravno da ce biti bolji. Da je igrao protiv Makedonije ili recimo Norveske to bi bila vec druga prica. Da ne spominjem repke koje su u samom vrhu svjetskog fudbala.bosnas_ je napisao/la:dobar Avdija,samo neka ovako nastavi... nisam puno ocekivao od njega,ali me je pozitivno iznenadio,bolji nego inace!..
A uz sve to ima 28 godinaBigBigBang je napisao/la:Sta ti mislis da su evropski skauti sisali veslo pa ce popusiti to da je Avdija bio solidan protiv skupine amatera koju bi reprezentacija ovog foruma vjerovatno pobjedila? Pa lik u sranju od Hajduka nije siguran prvotimac a da se proda u ligu peticeKenoRob je napisao/la:ako se sad ne proda u ligu petice nece nikad![]()
Ja odbijam da povjerujem da u Premijer ligi BiH ma koliko losa ona bila nema igraca, desnog beka koji je bolji od ovog Vrsajevica jer je ovaj kriminalno los igrac, pogotovo u defanzivi. Ali ocigledno boljeg a da mu je agent firma Seje Susica nema pa zato ovaj polovnjak igra.
Saljihovic je se dokazo protiv Turske, Belgije, Grcke, Slovacke i td.....samoposteno je napisao/la:protiv tih istih konobara je igrao i salihovic pa nije upotrebio ni jedan solidan centar sut svaki mu je razbio staklo na zgradama oko stadiona pa ga niko ne pljujeZekoo je napisao/la:Znam da je ironija na djelu, ali smiješni su mi ovi neki što ga hvale toliko alo ljudi igrali smo protiv konobara, prodavača, bankara, slastičara...Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
+1Head je napisao/la:Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.