Ne može Zukan nikako igrati, tu je pro formae, kao i Mujdža, za kojeg pretpostavljaju da će doći proslaviti, odlazak na SP u Viljnusu, zajedno sa svim igračima.BeyKopites je napisao/la:Fališ Mensure, majka mu staraAvdija sinoć na mišiće prolazio (50/50) konobare i ostale uslužne djelatnike, al' protiv Litvanaca će biti mnogo, što bi se reklo, zafrkano.Ja bih stavio Zukana na štopera a Solomona na beka, jbg. nek jedna strana ispašta u napadačkom smislu na uštrb sigurnosti u odbrani.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovde izgleda vecina pod dozom. Ibisevic pravi veliki posao za Dzeku, dva razlicita tipa napadaca.. Ako Pape izadje u utorak sa jednim spicom, bit ce ckapi najveca. Sejo jest problem, ali bori se. Mogao bi mozda on kao zadnji vezni sa Medom, iznad Miske, Pjanke i u vrhu Dzeko i Biske..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nemamo onda lijevog beka, jedino da tu stavimo Lulu, i opet bi Sejo morao pokrivati tu lijevu stranu, i ne ići naprijed. Zapravo, imao bi 2 zadatka, i sredinu i stranu. Bolje onda, neka ga gdje jeste.
Znamo svi da je katastrofalan, tako se promjenio, od igrača čiji su slobodnjaci bili pola gola, do ovako očajnih igara i centaršuteva protiv igrača iz najnižeg razreda nogometa.
Znamo svi da je katastrofalan, tako se promjenio, od igrača čiji su slobodnjaci bili pola gola, do ovako očajnih igara i centaršuteva protiv igrača iz najnižeg razreda nogometa.
U fazi napada Lula bi isao vise naprijed, a Sejo kao ljevi zadnji vezni naravno pokrivao djelom tu stranu. Dzeko takodjer ima obicaj igrati preko ljeve napadacke strane.
Begovic
Avdija--Spaha--Bickakcic--Lula
---Pjanic--Medo--Salihovic
----------Miske-
----Ibisevic---Dzeko
Begovic
Avdija--Spaha--Bickakcic--Lula
---Pjanic--Medo--Salihovic
----------Miske-
----Ibisevic---Dzeko
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Zato i kažem da bi imao dvije strane osiguravati, pogotovo ako bi i Miske išao naprijed. A to se podrazumjeva.
A Medo će imati istu ulogu samo na suprotnoj strani, pogotovo jer Vršajević igra beka, a zna se, koliko on dobro igra pozicioni nogomet.
A Medo će imati istu ulogu samo na suprotnoj strani, pogotovo jer Vršajević igra beka, a zna se, koliko on dobro igra pozicioni nogomet.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 12 okt 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
@zizu1991 i svi ostali, tekma u Litvaniji se ne igra u Viljnusu nego u Kaunasu. Toliko od mene 

Slana krvi strucnjace moj dragi.
Izgleda da si ti jedan od rijetkih koji ima pojma. Protiv Lihtenstajna se je igralo prijatelju. Litvanija nije Lihtenstajn. To je repka koja nam moze napraviti vise problema od Slovaka. Covjek ti je rekao ono sto vec mjesecima govore svi koji imalo citaju igru, a to je da Misimovic nije u formi za prvu postavu protiv jacih protivnika. Pjanke na njegovo mjesto, Hajrovic desno od njega, pa da vidis kako se rasturaju ove repke poput Litvanije i Slovacke. Salihovic je takodjer bio ocajan, ali realno ne vidim da bi ga neko bolje mogao zamijeniti pa nam u tom slucaju on ostaje kao jedina rupa. Misimovica ubaciti po potrebi negdje na polovini drugog poluvremena. To mu je sada krajnji domet kad govorimo o fizickoj spremnosti. Njegovi potezi od kojih tebe boli glava ne mogu proci pored jacih reprezentacija. Ako si zaljubljen u njega , to je druga stvar
Izgleda da si ti jedan od rijetkih koji ima pojma. Protiv Lihtenstajna se je igralo prijatelju. Litvanija nije Lihtenstajn. To je repka koja nam moze napraviti vise problema od Slovaka. Covjek ti je rekao ono sto vec mjesecima govore svi koji imalo citaju igru, a to je da Misimovic nije u formi za prvu postavu protiv jacih protivnika. Pjanke na njegovo mjesto, Hajrovic desno od njega, pa da vidis kako se rasturaju ove repke poput Litvanije i Slovacke. Salihovic je takodjer bio ocajan, ali realno ne vidim da bi ga neko bolje mogao zamijeniti pa nam u tom slucaju on ostaje kao jedina rupa. Misimovica ubaciti po potrebi negdje na polovini drugog poluvremena. To mu je sada krajnji domet kad govorimo o fizickoj spremnosti. Njegovi potezi od kojih tebe boli glava ne mogu proci pored jacih reprezentacija. Ako si zaljubljen u njega , to je druga stvar

@Flix, hvala na info.
Hajd da ne ser... obojica,ti ces spomenuti Slovacku a ja cu Grcku koja je jaca od Slovacke itd...pusti pricu stretegiju, varijante ima ko o tome brine i ko odgovara za to. Pogledajmo samo statistiku i ucinak igraca u zadnjih 5-6 kvalifikacionih utakmica, ako po tome Misimovic zasluzio da sjedne na klupu, neka ne igra. Subjektivna misljenja, stavove i strategije trpi samo papir(tastatura) a teren trpi samo djela.milomlat je napisao/la:Slana krvi strucnjace moj dragi.
Po meni nasa najbolja utakmica je ona u Francuskoj i ne mogu da se otmem dojmu na kakvom smo visokom nivou igrali.
Tako nekako. Ovo boldirano ti zlata vrijedi.slana_krv je napisao/la:ti ces spomenuti Slovacku a ja cu Grcku koja je jaca od Slovacke itd...pusti pricu stretegiju, varijante ima ko o tome brine i ko odgovara za to. Pogledajmo samo statistiku i ucinak igraca u zadnjih 5-6 kvalifikacionih utakmica, ako po tome Misimovic zasluzio da sjedne na klupu, neka ne igra. Subjektivna misljenja, stavove i strategije trpi samo papir(tastatura) a teren trpi samo djela.
Po meni nasa najbolja utakmica je ona u Francuskoj i ne mogu da se otmem dojmu na kakvom smo visokom nivou igrali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
U utorak nam treba pobjeda vi pričate o izbacivanju jednog napadača i ubacivanju još jednog zadnjeg veznog. aferim stručnjaci
naprijed rejal
gdje si Remy?bivsi je napisao/la:Takticki lose igramo,sve preko krila hocemo i ubacujemo Dzeki ili Ibisevicu da on daje golove glavom a Salihovic sve nebu pod oblake (daleko najlosiji nas igrac) ne znamo kroz sredinu dati gol.(Misimovic-Pjanic nemogu igati zajedno ) Cesto nam se desava da drugo poluvrijeme igramo katastrofalno, Amerika,Slovacka pa sad LIhtenstajn. Grozno,bojim se za mec sa Litvanijom,ljudi imaju brzi protok lopte nego mi. Spori smo...
Da ne zaboravimo da bi u jednom trenutku zvali Mahmutovića, jer ga navodno Pape neopravdano zaobilazi, a u drugom trenutku bi Vedada na klupu i igrali sa jednom napadačem... yebe lud zbunjenog.Sveti je napisao/la:U utorak nam treba pobjeda vi pričate o izbacivanju jednog napadača i ubacivanju još jednog zadnjeg veznog. aferim stručnjaci
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad citam izjavu ovog trenera Litvanije, i stvarno je nevjerovatno da se uvijek svi dizu i pocinju igrati nogomet kad treba protiv nas da se igra.
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Čudno, ali je tako. Ne da se nama tek tako dobiti nešto, treba se dobro oznojiti. Al neka, volim što je tako.hari1991 je napisao/la:Sad citam izjavu ovog trenera Litvanije, i stvarno je nevjerovatno da se uvijek svi dizu i pocinju igrati nogomet kad treba protiv nas da se igra.
Evo sad citam da ce savez prodavati ulaznice u Kaunasu u holu hotela Park in by Radisson. E sad, ako je to hotel gdje odsjeda reprezentacija, onda smo stvarno stoka sitnog zuba. Zar nista nismo naucili iz prethodnih blamaza u Lisabonu, Talinu i drugim destinacijama gdje je hotel bio pun pijanih navijaca i tzv prijatelja reprezentacije. Mislim da je mir u hotelu reprezentacije, dan prije i na dan utakmice nesto osnovno sto svi,osim nas izgleda, praktikuju.
recept za pobjedu je vrlo jednostavan .. poginuti na terenu, ostaviti srce, dati zadnji atom snage i pobjeda neće izsostati s obzirom kakve igrače imamo .. simple as that 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mi kad bi dobili San Marino u kvalama sutra bi im doš'o Mourinho 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.