NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
E hvala.. 

hvala kolegi forumasu koji mi je poslao link u pp
,
i da pitam vas ostale, da li zna neko ima li neke razlike izmedju skidrow i reloaded verzije nba2k14 ili su iste samo dva "proizvodjaca"

i da pitam vas ostale, da li zna neko ima li neke razlike izmedju skidrow i reloaded verzije nba2k14 ili su iste samo dva "proizvodjaca"

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba ti CD key? Stavi 1.1.2012 i nece ti trazit keysigurnoable je napisao/la:Je li zna neko kako doci do ovog key number pokusao sam skinuti milion ovih key gen ali svaki trazi glupi survey da se dovrsi?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako se zove pjesma koja cesto pjeva na director's cut-u?
Ide nekako:I feel so high,I can touch the sky
Ide nekako:I feel so high,I can touch the sky
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je ta,hvalaAjsKjub je napisao/la:Now or Never od Kendrick Lamara
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imam problem, skinuo sam reloaded verziju, sve instalirao kako treba, kad hocu da pokrenem trazi CD, sve OK dosada, e onda kada hocu da ubacim crack tamo gdje je igrica instalirana nece da se copy/paste, nije da nisam do sada hiljadu igrica crackovao, ali ovo mi se jos nije desilo, ima li neko mozda rjesenje?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima li neki update za transfere u euroligi,jer dosta igraca nije prebaceno 

kakve najmaje perfomanse racunara trebaju da bi se mogao igrati...posto i nemam bas neku masinu nije ni slab ali eto...i ako moze link 

Samo Sarajevo
Kod: Označi sve
http://www.systemrequirementslab.com
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozes li i meni poslati?Yucca je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Moze li link ljudi za igricu i creck
Druze dobio si pp![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
E, ja sad nesmijem u temi postat za NBA 2k14 online, zbog wareza jel?
Ako je tako, ko hoce da online igra (nasao sam sta treba) nek mi posalje pp i ja cu njemu link
Dodatno pitanje: Koja ste pozicija u MyCareer-u?
Ako je tako, ko hoce da online igra (nasao sam sta treba) nek mi posalje pp i ja cu njemu link

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
ako ne treba org,šalji u inboxKrompir je napisao/la:E, ja sad nesmijem u temi postat za NBA 2k14 online, zbog wareza jel?

imam problem sve sam uradio kako treba i krekovao ali mi se pojavi problem nba2k14.exe has encourted a problem and needs to close we are sory for the iconvenice
Samo Sarajevo
i meniZeka je napisao/la:ako ne treba org,šalji u inboxKrompir je napisao/la:E, ja sad nesmijem u temi postat za NBA 2k14 online, zbog wareza jel?

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Salji 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze i meni da razbacim koju sa rajom sa foruma.
ako nije potreban original, moze i meni u pp..
hvala !
hvala !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.