Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ramirez5,probaj na maxtvsport-tv.****/2013/10/arena-sport-live-events.html
Jusuf klasa za sebe 
lumani je napisao/la:Jusuf klasa za sebe
Odlican je za sada 7 poena 1 ukradena lopta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fali mu malo meksa ruka, masa je tu...kako bih volio da bar sezone provede u Partizanu ali..
inace Bilan mi je "onako" ove godine , mogao bi Jusuf do finih minuta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ajme 94 godiste , sve sem NBA bi meni bilo malo.
Kakve fizicke predispozicije ima ljudina to nije humano
Kakve fizicke predispozicije ima ljudina to nije humano
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo stream,slika ko mlijeko http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Extremno glup komentar. Izvini sto nikad nece imat 100% suta iz igre.ultrasstyle_tz je napisao/la:fali mu malo meksa ruka, masa je tu....
Vjerovatno si ga gledao dvaput, pa bacas komentar tek radi komentara.
Partizan
ultrasstyle_tz je napisao/la:fali mu malo meksa ruka, masa je tu...kako bih volio da bar sezone provede u Partizanu ali..inace Bilan mi je "onako" ove godine , mogao bi Jusuf do finih minuta.
ma tacno,Juka ima nekih 75%sa slobodnih,a nekih 67 iz igre.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja, da je Saric nas imali bi novog LBJ-a
ovako bar Dankana imamo, ako ne i Karima
.....momak je ODLICAN al de malo ljudi
u tu statistiku ulaze i zakucavanja i polaganja nakon 2 na 2 ali poluhorog nakon ledjne tehnike, uostalom kao i ledjna tenika su mu jos malo tvrdi..medjutim tu je da radi, ali eto za nase je vec u najmanju ruku Dankan tugo moja objektivna
al na stranu Nurkic, zivo me zanima sto je Partizan smijesan toliko
u tu statistiku ulaze i zakucavanja i polaganja nakon 2 na 2 ali poluhorog nakon ledjne tehnike, uostalom kao i ledjna tenika su mu jos malo tvrdi..medjutim tu je da radi, ali eto za nase je vec u najmanju ruku Dankan tugo moja objektivna
Kako igra jusuf ?
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ja, da je Saric nas imali bi novog LBJ-aovako bar Dankana imamo, ako ne i Karima
.....momak je ODLICAN al de malo ljudi
u tu statistiku ulaze i zakucavanja i polaganja nakon 2 na 2 ali poluhorog nakon ledjne tehnike, uostalom kao i ledjna tenika su mu jos malo tvrdi..medjutim tu je da radi, ali eto za nase je vec u najmanju ruku Dankan tugo moja objektivna![]()
sta ti zelis da momak puca 3
grgr@
Jusuf 15 poena 5 skokova jos 7 minuta do kraja
Jusuf 15 poena 5 skokova jos 7 minuta do kraja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima djecijih bolesti normalno, ali ako ovako nastavi bice finih minuta ove sezone...
@lumani da bude opasan i van polukruga pod kosem i ne baca ciglu iz poluhoroga 3 i po metra od kosa...momak je strasan potencijal i steta bi bila da u napadackom arsenalu ostane samo na pospremanju dobrih asistencija...mora se tu ukljuciti i sut sa poludistance sto da ne, upravo jer ima meku ruku znaci moze se samo treba radit s njim , o ledjnoj tehnici da ne pricam....momak je fantastican talenat, ali mora jos da se radi. Logicno je da ima slabosti..direktno je kriv za 4-6 poena na kraju 3.cetvrtine kad se Zadar mogao skroz vratiti zbog toga, ali da li kriviti dijete od 19 god za to? naravno da ne, normalno je u procesu odrastanja, ali Dankana treba kriviti
fazon je sto se ovdje dozivljava kao gotov igrac bez mane, ko sto rekoh Nurkic pa Dankan, a zna se sta se od Tima ocekuje 
@lumani da bude opasan i van polukruga pod kosem i ne baca ciglu iz poluhoroga 3 i po metra od kosa...momak je strasan potencijal i steta bi bila da u napadackom arsenalu ostane samo na pospremanju dobrih asistencija...mora se tu ukljuciti i sut sa poludistance sto da ne, upravo jer ima meku ruku znaci moze se samo treba radit s njim , o ledjnoj tehnici da ne pricam....momak je fantastican talenat, ali mora jos da se radi. Logicno je da ima slabosti..direktno je kriv za 4-6 poena na kraju 3.cetvrtine kad se Zadar mogao skroz vratiti zbog toga, ali da li kriviti dijete od 19 god za to? naravno da ne, normalno je u procesu odrastanja, ali Dankana treba kriviti
ultrasstyle_tz je napisao/la:ima djecijih bolesti normalno, ali ako ovako nastavi bice finih minuta ove sezone...
@lumani da bude opasan i van polukruga pod kosem i ne baca ciglu iz poluhoroga 3 i po metra od kosa...momak je strasan potencijal i steta bi bila da u napadackom arsenalu ostane samo na pospremanju dobrih asistencija...mora se tu ukljuciti i sut sa poludistance sto da ne, upravo jer ima meku ruku znaci moze se samo treba radit s njim , o ledjnoj tehnici da ne pricam....momak je fantastican talenat, ali mora jos da se radi. Logicno je da ima slabosti..direktno je kriv za 4-6 poena na kraju 3.cetvrtine kad se Zadar mogao skroz vratiti zbog toga, ali da li kriviti dijete od 19 god za to? naravno da ne, normalno je u procesu odrastanja, ali Dankana treba krivitifazon je sto se ovdje dozivljava kao gotov igrac bez mane, ko sto rekoh Nurkic pa Dankan, a zna se sta se od Tima ocekuje
a gdje pise da je Jusuf gotov igrac
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 12 okt 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da izdrzi Jaskove psihicke torture kad dodje losija utakmica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10
ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..
al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa
ispast ce da imam nesto protiv momka , a naprotiv odusevljen sam onim sto pruza sa 19 god..imam protiv nasih "forumasa" hahahah neg de ba sto je partizan smijesan, to mi ne rece
al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa
ispast ce da imam nesto protiv momka , a naprotiv odusevljen sam onim sto pruza sa 19 god..imam protiv nasih "forumasa" hahahah neg de ba sto je partizan smijesan, to mi ne rece
Pobjeda Cedevite 73-66
Jusuf 17 minuta 15 poena 5 skokova
Jusuf 17 minuta 15 poena 5 skokova
Imo je ona dva losa faula na kraju trece.Mislio sam da ce ga Jasko odma izbaciti,ali ne... poceo je i 4 cetvrtinu i dao mislim 8 poena zaredom.neno#4 je napisao/la:Samo da izdrzi Jaskove psihicke torture kad dodje losija utakmica.
Sjecam se prosle sezone da ga je Nazor posle nekih gresaka odma vadio...
:ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..
al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa![]()
dobro je da danas nisi raspolozen
Sto ce pucat dalje od kosa u ovoj utakmici,kad moze dominirati na protivnickim centrima veoma lako.Znaci nema potrebe da to radi i da puca dalje od kosa,a evo ti i snimak koji ti dokazuje da moze i pucati i sa tri,cetiri i vise metara...pusti snimak na 3 i 40 " onclick="window.open(this.href);return false;ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..
al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.