Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la filip13 » 12 okt 2013, 16:43

ramirez5,probaj na maxtvsport-tv.****/2013/10/arena-sport-live-events.html

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 okt 2013, 17:27

lumani je napisao/la:Jusuf klasa za sebe :)

Odlican je za sada 7 poena 1 ukradena lopta :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2013, 17:37

fali mu malo meksa ruka, masa je tu...kako bih volio da bar sezone provede u Partizanu ali.. :D inace Bilan mi je "onako" ove godine , mogao bi Jusuf do finih minuta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 okt 2013, 17:42

Ajme 94 godiste , sve sem NBA bi meni bilo malo.
Kakve fizicke predispozicije ima ljudina to nije humano
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 12 okt 2013, 17:47

Evo stream,slika ko mlijeko http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 12 okt 2013, 17:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:fali mu malo meksa ruka, masa je tu....
Extremno glup komentar. Izvini sto nikad nece imat 100% suta iz igre.

Vjerovatno si ga gledao dvaput, pa bacas komentar tek radi komentara.

Partizan :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 okt 2013, 17:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:fali mu malo meksa ruka, masa je tu...kako bih volio da bar sezone provede u Partizanu ali.. :D inace Bilan mi je "onako" ove godine , mogao bi Jusuf do finih minuta.

ma tacno,Juka ima nekih 75%sa slobodnih,a nekih 67 iz igre. :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2013, 18:09

ma ja, da je Saric nas imali bi novog LBJ-a :D ovako bar Dankana imamo, ako ne i Karima :D .....momak je ODLICAN al de malo ljudi

u tu statistiku ulaze i zakucavanja i polaganja nakon 2 na 2 ali poluhorog nakon ledjne tehnike, uostalom kao i ledjna tenika su mu jos malo tvrdi..medjutim tu je da radi, ali eto za nase je vec u najmanju ruku Dankan tugo moja objektivna :D

al na stranu Nurkic, zivo me zanima sto je Partizan smijesan toliko :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 okt 2013, 18:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ja, da je Saric nas imali bi novog LBJ-a :D ovako bar Dankana imamo, ako ne i Karima :D .....momak je ODLICAN al de malo ljudi

u tu statistiku ulaze i zakucavanja i polaganja nakon 2 na 2 ali poluhorog nakon ledjne tehnike, uostalom kao i ledjna tenika su mu jos malo tvrdi..medjutim tu je da radi, ali eto za nase je vec u najmanju ruku Dankan tugo moja objektivna :D

al na stranu Nurkic, zivo me zanima sto je Partizan smijesan toliko :D

sta ti zelis da momak puca 3 :?: mekana ruka se pokaze na liniji slobodnih ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 okt 2013, 18:27

grgr@
Jusuf 15 poena 5 skokova jos 7 minuta do kraja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2013, 18:28

ima djecijih bolesti normalno, ali ako ovako nastavi bice finih minuta ove sezone...

@lumani da bude opasan i van polukruga pod kosem i ne baca ciglu iz poluhoroga 3 i po metra od kosa...momak je strasan potencijal i steta bi bila da u napadackom arsenalu ostane samo na pospremanju dobrih asistencija...mora se tu ukljuciti i sut sa poludistance sto da ne, upravo jer ima meku ruku znaci moze se samo treba radit s njim , o ledjnoj tehnici da ne pricam....momak je fantastican talenat, ali mora jos da se radi. Logicno je da ima slabosti..direktno je kriv za 4-6 poena na kraju 3.cetvrtine kad se Zadar mogao skroz vratiti zbog toga, ali da li kriviti dijete od 19 god za to? naravno da ne, normalno je u procesu odrastanja, ali Dankana treba kriviti :D fazon je sto se ovdje dozivljava kao gotov igrac bez mane, ko sto rekoh Nurkic pa Dankan, a zna se sta se od Tima ocekuje :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 okt 2013, 18:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:ima djecijih bolesti normalno, ali ako ovako nastavi bice finih minuta ove sezone...

@lumani da bude opasan i van polukruga pod kosem i ne baca ciglu iz poluhoroga 3 i po metra od kosa...momak je strasan potencijal i steta bi bila da u napadackom arsenalu ostane samo na pospremanju dobrih asistencija...mora se tu ukljuciti i sut sa poludistance sto da ne, upravo jer ima meku ruku znaci moze se samo treba radit s njim , o ledjnoj tehnici da ne pricam....momak je fantastican talenat, ali mora jos da se radi. Logicno je da ima slabosti..direktno je kriv za 4-6 poena na kraju 3.cetvrtine kad se Zadar mogao skroz vratiti zbog toga, ali da li kriviti dijete od 19 god za to? naravno da ne, normalno je u procesu odrastanja, ali Dankana treba kriviti :D fazon je sto se ovdje dozivljava kao gotov igrac bez mane, ko sto rekoh Nurkic pa Dankan, a zna se sta se od Tima ocekuje :D

a gdje pise da je Jusuf gotov igrac :?: nigdje ;) ali zato nelete tekvi poput tebe,pa i kada igra dobro ,pronadu nesto da ne valja :!: Nurkic sutira 5 od 7 a ti broji te neke cigle.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 12 okt 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 okt 2013, 18:36

Samo da izdrzi Jaskove psihicke torture kad dodje losija utakmica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2013, 18:44

pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10 :D ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..

al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa :D

ispast ce da imam nesto protiv momka , a naprotiv odusevljen sam onim sto pruza sa 19 god..imam protiv nasih "forumasa" hahahah neg de ba sto je partizan smijesan, to mi ne rece

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 okt 2013, 18:47

Pobjeda Cedevite 73-66

Jusuf 17 minuta 15 poena 5 skokova :D

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 12 okt 2013, 18:50

neno#4 je napisao/la:Samo da izdrzi Jaskove psihicke torture kad dodje losija utakmica.
Imo je ona dva losa faula na kraju trece.Mislio sam da ce ga Jasko odma izbaciti,ali ne... poceo je i 4 cetvrtinu i dao mislim 8 poena zaredom.
Sjecam se prosle sezone da ga je Nazor posle nekih gresaka odma vadio...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 okt 2013, 18:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10 :D ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..

al vjesto eskiviras ono o cem ja pricam, od tih 5/7 de mi izdvoj procenat suta izvan reketa, ili bilo sta 2 metra dalje od kosa :D

ispast ce da imam nesto protiv momka , a naprotiv odusevljen sam onim sto pruza sa 19 god..imam protiv nasih "forumasa" hahahah neg de ba sto je partizan smijesan, to mi ne rece
:

dobro je da danas nisi raspolozen :) ja Partizan nisam spominjao.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 12 okt 2013, 18:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kad sam i ja rekao da je momak lose nego identifikujem stvari na kojim se mora raditi ( ima ih jos osim tvrdjeg suta na svemu sto nije zicer)...al jbg ne smijes ti tako nesto rec za naseg igraca, zato i ne diskutujem na nasim forumima o nasim igracima osim kad nisam raspolozen jer nema smisla ipak se radi u all star igracima u bilo kojem sportu:D da sam napisao "novi Dankan, Dzabar.." bilo bi +1,plus x, plus 10 :D ovako krenes u raspravu na cem momak da radi natakne ti se neko..

Sto ce pucat dalje od kosa u ovoj utakmici,kad moze dominirati na protivnickim centrima veoma lako.Znaci nema potrebe da to radi i da puca dalje od kosa,a evo ti i snimak koji ti dokazuje da moze i pucati i sa tri,cetiri i vise metara...pusti snimak na 3 i 40 " onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.