eh to je drugo, ako može takoYucca je napisao/la:JTS@ Vrijedi ima ljudi koji su platili da gledaju sad mozda neko od njih uradi stream pa stavi da svi gledamo to cemo vidjeti veceras hoce se neko potruditi da to odradi pa da svi gledamo

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
eh to je drugo, ako može takoYucca je napisao/la:JTS@ Vrijedi ima ljudi koji su platili da gledaju sad mozda neko od njih uradi stream pa stavi da svi gledamo to cemo vidjeti veceras hoce se neko potruditi da to odradi pa da svi gledamo
za tvoju inf. nekoliko ljudi s ovog foruma ima LPmirzatele je napisao/la:Koji će to bosnjo platit 180km da gleda utakmice NBA a ionako kad krene sezona sve može gledat'![]()
Jedino ako se javi kakav Gates do veceras
gdje su ti ljudi majstore ?miki_92 je napisao/la:za tvoju inf. nekoliko ljudi s ovog foruma ima LPmirzatele je napisao/la:Koji će to bosnjo platit 180km da gleda utakmice NBA a ionako kad krene sezona sve može gledat'![]()
Jedino ako se javi kakav Gates do veceras![]()
toliko o tvojoj teoriji da nijedan bosnjo ne bi dao 120$ za isti
nisam ja rekao da je 120 nego on..A ima sigurno cim zna tacnu cijenuNEZALAGANJE je napisao/la:On je jedan,ja sam drugi,a ima jos jedan momak,ako bas moras da znas!I cijena nije 120,vec 160 dolara.Ovo sad sto pisem nije nikakavo k.urcenje,ali ne moze se gledati na netu vise tekmi uzastopno,ako nemas LP,niti imas reklame koje smetaju,HD je itd itd..
Pokazuje da ce tekma biti,ali cu tek pola sata prije saznati hoce li biti iste ili ne...Tek tada se ukljuci opcija 'live',te nakon klika pise da bi utakmica trebala uskoro poceti ili da nece biti streama...mirzatele je napisao/la:nisam ja rekao da je 120 nego on..A ima sigurno cim zna tacnu cijenuNEZALAGANJE je napisao/la:On je jedan,ja sam drugi,a ima jos jedan momak,ako bas moras da znas!I cijena nije 120,vec 160 dolara.Ovo sad sto pisem nije nikakavo k.urcenje,ali ne moze se gledati na netu vise tekmi uzastopno,ako nemas LP,niti imas reklame koje smetaju,HD je itd itd..
![]()
Oces li ti moc gledat veceras onda tekmu ?
tesko ko da moze napraviti stream u BiH posto je generalno upload speed kod svih providera ocajanLenBias je napisao/la:napravi nam stream, budi jednom zalaganje umjesto nezalaganje
nisu sad neki preveliki zahtjevi, ako imas ADSL lagano ce to iciLenBias je napisao/la:steta, mislio sam da imate svi konekcije ove odlicne za nase pojmove cim ste kupili LPmozete li reci kakva je potrebna konekcija za to, koja brzina je potrebna da ne stopa, sve lijepo da HD bude kada se vec plati jer jedno vrijeme sam razmisljao o tome pa sam odustao jer mislim da ipak nemam toliko dobru konekciju ali mi je vise nego dobra za neka normalna skidanja, surfanje i ostalo
If you have an internet connection speed of 3 Mbps or higher and your computer meets the requirements below, you will be able to enjoy NBA GAME TIME at its highest video quality.
NEZALAGANJE je napisao/la:On je jedan,ja sam drugi,a ima jos jedan momak,ako bas moras da znas!I cijena nije 120,vec 160 dolara.Ovo sad sto pisem nije nikakavo k.urcenje,ali ne moze se gledati na netu vise tekmi uzastopno,ako nemas LP,niti imas reklame koje smetaju,HD je itd itd..
miki_92 je napisao/la:nisu sad neki preveliki zahtjevi, ako imas ADSL lagano ce to iciLenBias je napisao/la:steta, mislio sam da imate svi konekcije ove odlicne za nase pojmove cim ste kupili LPmozete li reci kakva je potrebna konekcija za to, koja brzina je potrebna da ne stopa, sve lijepo da HD bude kada se vec plati jer jedno vrijeme sam razmisljao o tome pa sam odustao jer mislim da ipak nemam toliko dobru konekciju ali mi je vise nego dobra za neka normalna skidanja, surfanje i ostalo
If you have an internet connection speed of 3 Mbps or higher and your computer meets the requirements below, you will be able to enjoy NBA GAME TIME at its highest video quality.