NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma nije uopšte bitno ko sudi 

hahahahaha ma ti si meni do J.j. Tvoje razmisljanje je ravno djetetu od 14 godina, mada i ne vjerujem da imas vise. Al stvarno uvijek me lijepo nasmijes i hvala ti na tome. Kralj si hahahahahaanonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?
Hrvat sudi utakmicu GOŠK-Jedinstvo ... gubimo!
- anonymous001
- Kontakt:
haj drago mi je da te nasmijem hahaSARS je napisao/la:hahahahaha ma ti si meni do J.j. Tvoje razmisljanje je ravno djetetu od 14 godina, mada i ne vjerujem da imas vise. Al stvarno uvijek me lijepo nasmijes i hvala ti na tome. Kralj si hahahahahaanonymous001 je napisao/la:pa sta vam nije jasno?
Hrvat sudi utakmicu GOŠK-Jedinstvo ... gubimo!

nemam 14 godina,imam tlinaest !
Kad sam vidio da ce na utakmici biti 6 sudija, (to smo i zasluzili kao lideri na tabeli) nekako mi je lakse odmah, ocekujem sudjenje 50-50 i naravno sanse da ostanemo neporazeni su nam sad sigurno vece 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mislim da je vrijeme takvih politika na zelenim terenima proslo, sada kada bi se gledalo ko kome sudi, ispade da bi vise od 70posto lige bilo neregularno, ili da npr. bosnjak sudi tzv "bosnjackim" timovima, sudice za one koji su veci bosnjaci, izbrojace im dnk zrnca da se ustanovi...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
sve će biti jasnije ko kome sudi za jedno 3-4 mjeseca, nakon što se objave prvi rezultati popisa
džaba nagađate, kad nemate pojma ko je bošnjak a ko hrvat...možda su se ljudi izjasnili kao eskimi ili nepalci
by the way...sretno vam bilo
mooja prognoza je da će Jedinstvo i Bratstvo nakon naredna dva kola biti bodovno izjednačeni na vrhu, mi igramo dvije vezane domaće utakmice i 6 boba ne bi trebalo biti upitno
džaba nagađate, kad nemate pojma ko je bošnjak a ko hrvat...možda su se ljudi izjasnili kao eskimi ili nepalci

mooja prognoza je da će Jedinstvo i Bratstvo nakon naredna dva kola biti bodovno izjednačeni na vrhu, mi igramo dvije vezane domaće utakmice i 6 boba ne bi trebalo biti upitno
Undici stelle - ACM 1899
Ne bi trebalo biti upitno kao i nama kad smo imali dvije vezane kucibaltazar1 je napisao/la:sve će biti jasnije ko kome sudi za jedno 3-4 mjeseca, nakon što se objave prvi rezultati popisa
džaba nagađate, kad nemate pojma ko je bošnjak a ko hrvat...možda su se ljudi izjasnili kao eskimi ili nepalci![]()

NKJ je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5233_n.jpg
Fuj šta nam ljudi uradiše od terena..
Jos na to sve izgubise

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Par zalijevanja i teren će doći sebi u samo par dana.NKJ je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5233_n.jpg
Fuj šta nam ljudi uradiše od terena..
- anonymous001
- Kontakt:
a sta uradi ova ragbi repka u Bihacu od terena ...
neznam stvarno da li nam je to bilo potrebno ali nadam se da ce da dovedu teren u red kao i prije!
neznam stvarno da li nam je to bilo potrebno ali nadam se da ce da dovedu teren u red kao i prije!
Ovo je kino zivo, teren se nece popraviti do proljeca nazalost 

pa govorili ste da vam bi da nekad reprezentacija dodje eto dosla vam jeanonymous001 je napisao/la:a sta uradi ova ragbi repka u Bihacu od terena ...

Pa mogla je doći reprezentacija nekog drugog sporta, našli su najgori mogući sport što postoji. Oranje bkte. Pa bolje je sada ići na pomoćni igrati. Valjda će ga vratiti malo, ali čisto sumnjam jer fkt je otišao skroz
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ipak Nadarevic i Sharbini nisu otputovali u Gabelu, a nece igrati ni Pljevljak. Tako sam cuo, ne znam da li je tacno?
MENI MOJE, A VAMA VASE
Rijad Pljevljak je 100% povrijeđen, jer sam pricao sa njim i obnovio je neku ozljedu koju je imao jos prije Jedinstva. Sharbini nije još uvijek dobio papire, ali sigurno ce to sve biti gotovo do subote.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ipak Nadarevic i Sharbini nisu otputovali u Gabelu, a nece igrati ni Pljevljak. Tako sam cuo, ne znam da li je tacno?
Nadarević nije otputovao iz nekih svojih razloga.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nadarević sere nešto što samo on zna. Došao ovdje igraću i džabe, samo soli pamet ljudima
1-1 72min ajmo jos malo deckiiii
Kraj 1-1
odlicno

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Realno dobar bod, na mozda, najtezem gostovanju sezone.
Sad da ne bi bila neka supacka prica, ali bio sam ubjedjen da necemo izgubiti.
Najveca steta sto smo primili go nakon osam kola. Ipak , kvalitet potvrdjen. I sada opet slijedi malo mirnija luka. Moramo dobiti Rudar, pa idemo Podgrmecu. Racunam na sesticu.
Sad da ne bi bila neka supacka prica, ali bio sam ubjedjen da necemo izgubiti.
Najveca steta sto smo primili go nakon osam kola. Ipak , kvalitet potvrdjen. I sada opet slijedi malo mirnija luka. Moramo dobiti Rudar, pa idemo Podgrmecu. Racunam na sesticu.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.