nije to riješenje ...Makavelii je napisao/la:UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJA NAVIJAČA ''VANDALI BUGOJNO 1989'',je donio jednoglasnu odluku da naredne utakmice nogometnog kluba 'Iskra'' neće navijački podržati,zbog lošeg stanja u klubu i loših rezultata.
MOLI SE GOSPODIN HASAN AJKUNIĆ,KOJI JE GLAVNI I ODGOVORNI ZA TRENUTNO STANJE U KLUBU,DA NEŠTO PODUZME KAKO BI SE STANJE STABILIZOVALO. VB'89
nema suspendovanih,za povrede ne znam,uglavnom suspenzije za ovo koloBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li danas povrijeđenih/suspendovanih u vašoj ekipi?
nisam bio na tekmi al ti vjerujem hahahahhaamchy je napisao/la:Kada vidim ove iz Srebrenika mi smo za njih Barcelona
sljedece dvije tekme 4 boda i onda nek odlaze ona gov....a od uprave iskru zasluzuje da vodi neko novi.Makavelii je napisao/la:Gradina katastrofa, ocekivao sam vise od nih ej spic im igra stopera prvo poluvrijeme, u drugome u 60-toj min ga stavi u spci i lik zabije gol, sreca pa je bio los protivnik danas, a sto se nas tice sada imamo jedno od lakis gostovanja Igman, gdje se mozemo nadati povoljnom ishodu i ond Troglav kuci, cestitke momcima ipak u uslovima u kojima rade i ovo je previse, i da napomenemo posjetu danas jedno 62 lika od oka ovako
Vas 10 ili 15 nemozete promjenuti nista,nije to to sto nekad bjase...Vandal nije vise neki pojam u Bugojnu,bio sam, prico sa omladinom..kazu nemoj bolan vise o proslosti.Makavelii je napisao/la:Nije bilo Vandala danas niti ce ubuduce dok se ne promijeni stanje, a nadams e isto da ce uprava otici tj ona **** kao sto kazes
u pravu si nas 50 koliko nas najvise ima,ne mozemo nista ,đaba nam protesti moramo se malo organizirati prenjeti situaciju na ostale ljude da se oni isto ukljuce napraviti mozda neki skup gdje ce doci bar 1000 ljudi da kazemo DOSTAmister_xy je napisao/la:Vas 10 ili 15 nemozete promjenuti nista,nije to to sto nekad bjase...Vandal nije vise neki pojam u Bugojnu,bio sam, prico sa omladinom..kazu nemoj bolan vise o proslosti.Makavelii je napisao/la:Nije bilo Vandala danas niti ce ubuduce dok se ne promijeni stanje, a nadams e isto da ce uprava otici tj ona **** kao sto kazes
Zelim da kazem da se treba probuditi narod,omladina,grad i proslost za Iskrinu buducnost...inace lose se pise.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.