Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- HazardEden
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Koristim MSE antivirus al mi upotno izbacuje ovo kao da antivirus nije ukljucen, ne prepoznaje ga
Imal kakvog lijeka za to

- BeyKopites
- Kontakt:
Problemčić al' strašno ide na qrac.Od jutros mi je na bilo kojem browseru (Opera, Mozilla, Chrome, Explorer etc.) blokiran pristup nekim stranicama(čitaj: imdb, transfermarkt,pik etc.).Ostale stranica tipa FB, SS.ba
youtube etc. otvaram bez problema, naravno kao što bi i trebalo.
Eh sad, zanima me šta je u pitanju.Probao sam cCleanerom da očistim browsere al' ni nakon toga stanje se nije popravilo i jednostavno su određene stranice ostale blokirane.
Evo kako to izgleda, iako ovo nije moja slika jer mi je ImageShack također blokiran.

Eh sad, zanima me šta je u pitanju.Probao sam cCleanerom da očistim browsere al' ni nakon toga stanje se nije popravilo i jednostavno su određene stranice ostale blokirane.
Evo kako to izgleda, iako ovo nije moja slika jer mi je ImageShack također blokiran.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Odjednom imam samo 420kb mjesta na C particiji
Zna li ko gdje je zapelo?
Zna li ko gdje je zapelo?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa je li ovo moguce!!!
J*** se vec nekoliko dana s grafickom, jer mi izbacuje BSOD kad je prikljucim, i ne stignem ni instalirati drivere.
Danas instaliram driver kroz safe mode, i opet nece...izvadim karticu, vratim je opet, slucajno mi tastatura ostane iskopcana(sa zadnje strane PC-a) i podigne se windows normalno, sad sam je prikopcao naprijed u usb port i zavrsio citavu cetvrtinu na 2k(onda sam izasao iz igrice jer sam usao samo da probam radi li ne da igram XD), dok prije, kad bi uspio uci u windows, nakon pocetka utakmice mi izbaci BSOD, evo vec pola sata radi bez BSOD-a xD J*** ti i tastaturu i usb port xD
J*** se vec nekoliko dana s grafickom, jer mi izbacuje BSOD kad je prikljucim, i ne stignem ni instalirati drivere.
Danas instaliram driver kroz safe mode, i opet nece...izvadim karticu, vratim je opet, slucajno mi tastatura ostane iskopcana(sa zadnje strane PC-a) i podigne se windows normalno, sad sam je prikopcao naprijed u usb port i zavrsio citavu cetvrtinu na 2k(onda sam izasao iz igrice jer sam usao samo da probam radi li ne da igram XD), dok prije, kad bi uspio uci u windows, nakon pocetka utakmice mi izbaci BSOD, evo vec pola sata radi bez BSOD-a xD J*** ti i tastaturu i usb port xD
Ne znam jela bas za ovo tema, ali evo...Imam problem s monitorom. Gasi se svako 10sec i oept sam upali. Mjenjao sam 1 kabel radi toga, ali opet isto. Ne reagira ako stisnem da se iskljuci ili bilo sta direktno povezano s njim.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
meni se to desilo, lako sam to riješio.Lillard je napisao/la:Ne znam jela bas za ovo tema, ali evo...Imam problem s monitorom. Gasi se svako 10sec i oept sam upali. Mjenjao sam 1 kabel radi toga, ali opet isto. Ne reagira ako stisnem da se iskljuci ili bilo sta direktno povezano s njim.
Prvo otvori zadnji poklopac, pa ga položi ekranom prema dole. Uzmi kliješta, i presijeci žice koje vidiš da izlaze iz ekrana(obično su obojene duginim živim bojama). Presijeci gdje god želiš. Kada to učiniš, uzmi monitor, i poklopac zajedno sa šarafima i baci ta gowna u prvi kontejner. Odi do radnje, ili na pik i kupi novi. Nadam se da sam pomogao, pozz
naprijed rejal
Ne znam kakvo je "zujanje" u pitanju, možda ti neki kabal dira do ventilatora, ili jednostavno otvori centralnu i očisti malo, neće ti ništa bit'.romeo je napisao/la:U zadnja 3-4 dana mi je pocela da zuji centralna jedinica. Nista preglasno, nego ono, cujem je i **** je dosadna. Kada je malo dignem, pa spustim ( kao lupim malo ), prestane zujati. Nakon nekog vremena, opet jovo na novo![]()
Do cega je, kako se toga rijesiti ?
Isti odgovor kao i forumašu iznad, otvori brate centralnu, pogledaj malo šta ima unutra, izvadi procesor, očisti, provjeri kakvo je stanje...kad vidiš šta fali, šta ne fali, onda dođeš na forum i pitaš, ha ya.JHam je napisao/la:Niko??JHam je napisao/la:Kad radim na racunaru zna se desiti da jako zapuse neki od ventilatora(ima ih 3-4 unutra) i onda ponekad zaledi, a kad ga poslije toga resetujem izbaci mi "Previous Thermal Failure", moze li to biti do one paste na procesoru ili??
Jah, može da bude da je do paste.
Jesi probao neki drugi PCI-e port? da nije oštećena grafa ili port?JHam je napisao/la:Pa je li ovo moguce!!!
**** se vec nekoliko dana s grafickom, jer mi izbacuje BSOD kad je prikljucim, i ne stignem ni instalirati drivere.
Danas instaliram driver kroz safe mode, i opet nece...izvadim karticu, vratim je opet, slucajno mi tastatura ostane iskopcana(sa zadnje strane PC-a) i podigne se windows normalno, sad sam je prikopcao naprijed u usb port i zavrsio citavu cetvrtinu na 2k(onda sam izasao iz igrice jer sam usao samo da probam radi li ne da igram XD), dok prije, kad bi uspio uci u windows, nakon pocetka utakmice mi izbaci BSOD, evo vec pola sata radi bez BSOD-a xD **** ti i tastaturu i usb port xD
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Koji programi mogu štekati brži rad neke igre ?
To mi je ionako bio cilj, samo sam upitao bezvezeSveti je napisao/la:meni se to desilo, lako sam to riješio.Lillard je napisao/la:Ne znam jela bas za ovo tema, ali evo...Imam problem s monitorom. Gasi se svako 10sec i oept sam upali. Mjenjao sam 1 kabel radi toga, ali opet isto. Ne reagira ako stisnem da se iskljuci ili bilo sta direktno povezano s njim.
Prvo otvori zadnji poklopac, pa ga položi ekranom prema dole. Uzmi kliješta, i presijeci žice koje vidiš da izlaze iz ekrana(obično su obojene duginim živim bojama). Presijeci gdje god želiš. Kada to učiniš, uzmi monitor, i poklopac zajedno sa šarafima i baci ta gowna u prvi kontejner. Odi do radnje, ili na pik i kupi novi. Nadam se da sam pomogao, pozz
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Otiš'o ti onaj krc. što natakneš na njega kabalLillard je napisao/la:Ne znam jela bas za ovo tema, ali evo...Imam problem s monitorom. Gasi se svako 10sec i oept sam upali. Mjenjao sam 1 kabel radi toga, ali opet isto. Ne reagira ako stisnem da se iskljuci ili bilo sta direktno povezano s njim.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bi ja da ih ima vise, ostali su oni manji PCI i AGP slotovi, al radi mi ova 256ica, jedino da je maticna toliko stara da ne podrzava ove od 1GBiVar je napisao/la:Jesi probao neki drugi PCI-e port? da nije oštećena grafa ili port?JHam je napisao/la:Pa je li ovo moguce!!!
**** se vec nekoliko dana s grafickom, jer mi izbacuje BSOD kad je prikljucim, i ne stignem ni instalirati drivere.
Danas instaliram driver kroz safe mode, i opet nece...izvadim karticu, vratim je opet, slucajno mi tastatura ostane iskopcana(sa zadnje strane PC-a) i podigne se windows normalno, sad sam je prikopcao naprijed u usb port i zavrsio citavu cetvrtinu na 2k(onda sam izasao iz igrice jer sam usao samo da probam radi li ne da igram XD), dok prije, kad bi uspio uci u windows, nakon pocetka utakmice mi izbaci BSOD, evo vec pola sata radi bez BSOD-a xD **** ti i tastaturu i usb port xDAl' opet radila je malo...ne znam fkt...moraš testirati..ubaci u koji drugi port (onaj slot na matičnjaku)
@mandraX mislio sam promijeniti pastu, al nikako da se nakanim, i nema se bas puno vremena
Imao isti problem, i rješavao ga tako što nagnem centralnu na jednu stranu i zvuk prestane. Jednom pokrenem neku igru i vidim da temperatura grafičke raste preko 100 i onda skontam da je to bio hladnjak grafičke koji sam zaustavljao jer se micao iz ležišta. Pa pogledaj hladnjake moj je savjetromeo je napisao/la:U zadnja 3-4 dana mi je pocela da zuji centralna jedinica. Nista preglasno, nego ono, cujem je i **** je dosadna. Kada je malo dignem, pa spustim ( kao lupim malo ), prestane zujati. Nakon nekog vremena, opet jovo na novo![]()
Do cega je, kako se toga rijesiti ?
raja kako da pes 2013 sprzim na 2 CD-a, jer ne moze stati samo na jedan 
Kupis dva umjesto jednog CD-a i sprzis PES na dva a ne na jedan CD posto ne moze stati.jasmin10 je napisao/la:raja kako da pes 2013 sprzim na 2 CD-a, jer ne moze stati samo na jedan
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
meni se zuri, a ti se zahebavasJohny je napisao/la:Kupis dva umjesto jednog CD-a i sprzis PES na dva a ne na jedan CD posto ne moze stati.jasmin10 je napisao/la:raja kako da pes 2013 sprzim na 2 CD-a, jer ne moze stati samo na jedan
Tako sto ces ih zipovati tj rarovati na odredjenu velicinu. Pogledaj kako se to radi (mozes naci video), da stavis u opcijama da zipuje do 4GB, pa onda part 2.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
[youtube][/youtube]
nego jesi prob'o s mozilom jbt?
probajte sve mogućnosti pa onda pitajte
zlatno pravilo
nego jesi prob'o s mozilom jbt?
HAHA jesam probao sam isti mi je prob znaci bilo koji program nece da skine(java,antivirus...) moze samo ako je u winraruiVar je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
nego jesi prob'o s mozilom jbt?probajte sve mogućnosti pa onda pitajte
zlatno pravilo
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 6 gostiju.