Ajde meni radi sa crack v3 al je lopta ko balon hahah smijurijaOtelo je napisao/la:Meni nije radilo.
Evo skidam sad ovaj update sa megeuploada pa javim radil sa tim.
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
www.nkbratstvogracanica.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Posl'o bi ti ali sporocesc4 je napisao/la:Mozel u ppUnofficialpage je napisao/la:Nasao sam torrent ovog update-a
I de mi reci jesil skinuo onaj crack v3 jer ja jesam i lopta mi je ogrmona ko kuca xD
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nista kad skines javi jel radiUnofficialpage je napisao/la:Posl'o bi ti ali sporocesc4 je napisao/la:Mozel u ppUnofficialpage je napisao/la:Nasao sam torrent ovog update-a
I de mi reci jesil skinuo onaj crack v3 jer ja jesam i lopta mi je ogrmona ko kuca xD
www.nkbratstvogracanica.com
Ipak cu ja sacekati jos koji dan da bi poceo igrati pravo..jucer skinem prvi crack i kamera mi igra
danas skinem update i onaj crack od 80MB..kamera uredu al` mi sad "trza" igra na sredini terena
ludilo 
Meni nece nikako da pokrene,valjda ce ovaj update sve pokrenuti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
joj i crveni kartoni i sve xD puhnes u igraca dobijes crveni xD
Desava li se jos kome da ne moze nikako igrati utakmicu, instalirao sam i patch, ali kad krenem igrati utakmicu, samo me izbaci 
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
- Cautinho
- Kontakt:
Evo sam instalirao sve,zavrsila tekma,sad me zanima sta treba stisnuti da ti izbaci statistiku,korneri,posjed i to sve,ja ne vidim.
Keep walking.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Istotwisttm87 je napisao/la:joj i crveni kartoni i sve xD puhnes u igraca dobijes crveni xD
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
trebali se ova fifa pokrenuti prekeo nekog programa. Jer traži mi da je pokrenem preko origina, ja se prijavio na njega, al treba mi neki product code... De nek mi neko objasni, bio bi mu zahvalan. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Instalirao update i opet nece

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kupi original i imaces taj kod.Zagor je napisao/la:trebali se ova fifa pokrenuti prekeo nekog programa. Jer traži mi da je pokrenem preko origina, ja se prijavio na njega, al treba mi neki product code... De nek mi neko objasni, bio bi mu zahvalan.
e jbg.. neg hoću da pitam jel se mora imati taj program da se pokrene igra pošto nisam najbolje upućen '?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Ako ti nije frka daj mi link od tog updateaOtelo je napisao/la:Instalirao update i opet nece![]()
imas na stranici skidrowgames.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ako ti nije frka daj mi link od tog updateaOtelo je napisao/la:Instalirao update i opet nece![]()
De mi objasni sta si uradio pa ti radi igra
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Meni normalno znači sve radi skinuo klasični crack. Ubacio u Game>Paste i otvorio sve najnormalnije. Nego sada hoću ovaj update da skinem zbog kamere i zbog sudije, neki bug je 100 posto, ne mogu normalno lopte uzet samo crvene daje frajerOtelo je napisao/la:imas na stranici skidrowgames.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ako ti nije frka daj mi link od tog updateaOtelo je napisao/la:Instalirao update i opet nece![]()
De mi objasni sta si uradio pa ti radi igra
I ja uradim tako al nece da otvori

nisi jedini :/Otelo je napisao/la:I ja uradim tako al nece da otvori![]()
i meni je normalno sve radilo i onda skinem onaj update od 80mb i sad ne mogu nikako upaliti fifu,pokusavam vratiti stvari na staro al opet tesko ideragazzidelsud1987 je napisao/la:
Meni normalno znači sve radi skinuo klasični crack. Ubacio u Game>Paste i otvorio sve najnormalnije. Nego sada hoću ovaj update da skinem zbog kamere i zbog sudije, neki bug je 100 posto, ne mogu normalno lopte uzet samo crvene daje frajer
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Mi cemo izgleda cekat reloaded verzijuVGS je napisao/la:nisi jedini :/Otelo je napisao/la:I ja uradim tako al nece da otvori![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.