Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mandrak
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Mandrak » 28 dec 2009, 18:52

alan_kardec je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
dujo je napisao/la:Rat je učinio svoje,srbi i hrvati imaju rezervu,a bošnjaci svojim činjenjem ili ne činjenjem,rade da srbi i hrvtai ne osećaju bih kao svoju državu,svi su se izredjali na selektorskoj funkciji,ali nijedan srbin,kako se nerazmišlja malo šire,dovodjenjem jednog iskusnog srpskog trenera,promenila bi se klima i u republici mrskoj,u srbiji ljudi simpatišu džeka,ibiševića ,misketa,možda tek za dvadeset godina kad se zaborave ratne strahote,nešto bude od države i sporta
Nikad nece niti jedan srbin iz RS navijati za BiH,to svi znamo i necemo se sad praviti budale...i nema te "usluge" (npr. u dovođenju srbina za selektora) koja ce natjerati srbina iz RS da malo razmisli u kojoj državi živi ida pocne za nju navijati...dok god su kokarde,šubare,dvoglavi orlovi,trobojke standardna ikonografija na stadionima a majcica srbija sponzor separatizma i odcijepljenja o te price nema ništa,taman svaki put bio selektor srbin i to svi vrlo dobro znamo...kakva crna promjena klime?? nema ništa od te price.
Previše je krvi poteklo u minulom ratu,previše se zla izdešavalo (na svim stranama) da bi se docekalo takvo nešto.
Sam premier RS javno,glasno i jasno porucuje da ne prihvata državu u kojoj živi i u kojoj prima platu,da je nezadovoljan sa životom u njoj,u ime srpskog naroda porucuje da su i srbi nezadovoljni...pa kako onda da navijaju za državu koji (prije svega) ne priznaju i koji ne vole :?:
Isto ovo važi i za hrvate iz hercegovine i srednje bosne...jednostavno ne vole reprezentaciju ove države.
Što je to tako,o tome neka pišu sociolozi, psiholozi i istoricari...ali ovo su cinjenice neoborive.
a zastave Saudijske Arabije i Turske na utakmicama u federaciji? To naravno nije ništa. :roll:
Isto sranje - drugo pakovanje ,što se mene licno tice.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 dec 2009, 18:58

Adinjo je napisao/la: Haj sad realno, koliko si istih vidio u zadnjim kval-tekmama==??? :evil:
Dobro izvini molim te nisam u pravu.Takve zastave se (više) ne viđaju na tekmama reprezentacije. :lol: Daj molim te nemojmo se praviti Englezi.Konkretno na tekmi sa Portugalcima je bila jedna na stadionu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 28 dec 2009, 18:59

hebo četnike, nek se lože na Srbiju

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 28 dec 2009, 19:01

kao da je nekakva drzava

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2009, 19:06

Adinjo je napisao/la: Haj sad realno, koliko si istih vidio u zadnjim kval-tekmama==??? :evil:
Dobro izvini molim te nisam u pravu.Takve zastave se (više) ne viđaju na tekmama reprezentacije. :lol: Daj molim te nemojmo se praviti Englezi.Konkretno na tekmi sa Portugalcima je bila jedna na stadionu.
Nemas se sta izvinjavati. Ali iskreno, ovi koradi i drugih gluposti mozes naci na svakom koraku. Dok te turske i arapske zastave, kod nas bar izumiru sto se tice stadiona. Ali jbg uvjek imas indijanaca i njihovih poglavica sto se furaju na to, ali ja takve licno ne brojim navijacima BIH. Jadni su i oni. Ali kod vas je to uvjek primjetno i sve je u tom znaku, pa kud puklo da puklo. JADNO i CEMER. :mrgreen:

PS. pozitivno je to sto si izgleda gledao tekmu BOSNE I HERCEGOVINE, kad si uocio te zastave. I to je pomak. Mali, ali opet. Svaka cast!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 19:13

Ja sam licno totalno protiv donosenja tudih zastava na utakmicama reprezentacije BIH.

Vratimo se polahko na temu! :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2009, 19:19

Tarik14 je napisao/la:Ja sam licno totalno protiv donosenja tudih zastava na utakmicama reprezentacije BIH.

Sto? Meni su se bas svidjale one palestinske protiv Izraela 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 28 dec 2009, 19:26

Adinjo je napisao/la:
Nemas se sta izvinjavati. Ali iskreno, ovi koradi i drugih gluposti mozes naci na svakom koraku. Dok te turske i arapske zastave, kod nas bar izumiru sto se tice stadiona. Ali jbg uvjek imas indijanaca i njihovih poglavica sto se furaju na to, ali ja takve licno ne brojim navijacima BIH. Jadni su i oni. Ali kod vas je to uvjek primjetno i sve je u tom znaku, pa kud puklo da puklo. JADNO i CEMER. :mrgreen:

PS. pozitivno je to sto si izgleda gledao tekmu BOSNE I HERCEGOVINE, kad si uocio te zastave. I to je pomak. Mali, ali opet. Svaka cast!
Kakve ste vi budale,za vas je svaki srbin koji gleda svoju drzavu,narodni heroj,oni su Bosanci kao i mi,samo sto se grbavi prave.Meni je dovoljna provokacija-RS,Istocno SA,i ne znam sta sve....Sve bi ja to kao Hrvati natjerao u Srbiju,pa dizita tada cetnicke zastave. :evil:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 19:59

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja sam licno totalno protiv donosenja tudih zastava na utakmicama reprezentacije BIH.

To je uradu ali da se donose turske zastave u utakmici (recimo) protiv Belgije je zaista nepotrebno. Turci ne donose BH zastave na njihovim utakmicama, zasto bi samo mi trebali to raditi? A svi smo vidjeli kaku su nas nasa "braca" docekali u Istanbulu. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2009, 20:02

To @bebek1 ljubim ti ''Bjelo Dugme'' nek si im rekao :lol: :mrgreen: ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 28 dec 2009, 20:19

Tarik14 je napisao/la: To je uradu ali da se donose turske zastave u utakmici (recimo) protiv Belgije je zaista nepotrebno. Turci ne donose BH zastave na njihovim utakmicama, zasto bi samo mi trebali to raditi? A svi smo vidjeli kaku su nas nasa "braca" docekali u Istanbulu. :roll:
potpis ko kuca. mrzim dvolicne ljude sto pljuju srbe/hrvate kad oni kace zastave ti zemalja po utakmicama a nesmeta im kad nasi kace zastave pakistana i turske na utakmicama BiH!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 20:53

steve-o je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la: To je uradu ali da se donose turske zastave u utakmici (recimo) protiv Belgije je zaista nepotrebno. Turci ne donose BH zastave na njihovim utakmicama, zasto bi samo mi trebali to raditi? A svi smo vidjeli kaku su nas nasa "braca" docekali u Istanbulu. :roll:
potpis ko kuca. mrzim dvolicne ljude sto pljuju srbe/hrvate kad oni kace zastave ti zemalja po utakmicama a nesmeta im kad nasi kace zastave pakistana i turske na utakmicama BiH!
Nas smeta kad drugi rade upravo ono sto mi radimo i onda se cudimo sto ti isti ljudi "bjeze" od nas i identifiraju nas kao "narod bez identita". Ne kazem da mi nemamo identita ali ne dokazujemo jednu bitnu moralu u tim situacijama. Vi mozete nositi turske zastave do preksutra ali nece vas nikad niko postovati dok god budete to radili. Toliko od mene!

BARBAREZ ZA SELEKTORA! 8-)

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 28 dec 2009, 21:00

ako mogu neki drzavljani ove zemlje e nositi zastave srbije i hrvatske zasto se nebi i turske ili arapske nosile :roll:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2009, 21:06

Tarik14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

To je uradu ali da se donose turske zastave u utakmici (recimo) protiv Belgije je zaista nepotrebno. Turci ne donose BH zastave na njihovim utakmicama, zasto bi samo mi trebali to raditi? A svi smo vidjeli kaku su nas nasa "braca" docekali u Istanbulu. :roll:
Kako su nas docekali? Nemoj vjerovat sve sto ti onaj promukli kreten sa FTV-a govori. Oni su nas fino i bratski docekali i kad su dosli njihovi navijaci u BiH dosli su sa ogromnom zastavom sa ljiljanima. A upitaj kako su se nasi navijaci ponasali u Turskoj. Na dan zalosti nakon teroristickog napada kurda oni pale baklje. To nema nigdje! Pojedini probaju stvorit mrznju gdje je nema, i uspjevaju jer vidim da je velik dio populacije na nivou ovaca.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 21:47

Nemoram gledati FTV da bi svatio i vidio sve sta se dogodilo u Istanbulu. Sve sam to vidio svojim ocima. Vidio sam kako su Turci izvizdali nasu himnu i nase igrace, vidio sam kako su nam transparente pobacili u kantu, vidio sam kako je Sejad Salihovic gadan predmetima sa tribine. Jos da ne kazem da kada su igraci stigli u hotel sobe uopste nisu bile spremne. Toliko o Turcima! :roll: :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 dec 2009, 21:58

biće zanimljivo tko će se prihvatiti vrućega krompira i izborničke dužnosti u bih. puno je toga protiv. mala plaća, korumpirani i lopovski savez, drzava podijeljene na svim nivoima od porodilišta do groblja, zemlja sa lošim ugledom u svijetu. rješenje je u domaćem stručnjaku, ali gdje ga naći

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2009, 22:02

Tarik14 je napisao/la:Nemoram gledati FTV da bi svatio i vidio sve sta se dogodilo u Istanbulu. Sve sam to vidio svojim ocima. Vidio sam kako su Turci izvizdali nasu himnu i nase igrace, vidio sam kako su nam transparente pobacili u kantu, vidio sam kako je Sejad Salihovic gadan predmetima sa tribine. Jos da ne kazem da kada su igraci stigli u hotel sobe uopste nisu bile spremne. Toliko o Turcima! :roll: :roll:
Pa sta ako sobe nisu spremne bile? Sad ako osoblje tog hotela ne radi svoj posao kako treba turci nas mrze. A stvarno bi volio vidit te klipove kako zvizde himni i gadjaju Salihovica. Turci su nam veliki prijatelji i tako ce uvjek bit. A ima i stvari osim fudbala moj junace. Ko je najvise trazio od NATO-a da nas primi iako ocito nismo spremni? Turska, i radi njih cemo vjerovatno i uc sljedeci put. Ko je dao milione za izgradnju skola, bolnica i infrastrukture? Turci. Zato suti, jer ocito da nisi upucen.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 22:03

juzni vjetar! je napisao/la:ako mogu neki drzavljani ove zemlje e nositi zastave srbije i hrvatske zasto se nebi i turske ili arapske nosile :roll:
Svedno ko si, nositi zastave drugim zemalja na fudbalskim utakmicama je totalno nemoralna stvar.

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 28 dec 2009, 22:06

Tarik14 je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:ako mogu neki drzavljani ove zemlje e nositi zastave srbije i hrvatske zasto se nebi i turske ili arapske nosile :roll:
Svedno ko si, nositi zastave drugim zemalja na fudbalskim utakmicama je totalno nemoralna stvar.
tako je, samo zastave klubova i to je to

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 dec 2009, 22:07

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nemoram gledati FTV da bi svatio i vidio sve sta se dogodilo u Istanbulu. Sve sam to vidio svojim ocima. Vidio sam kako su Turci izvizdali nasu himnu i nase igrace, vidio sam kako su nam transparente pobacili u kantu, vidio sam kako je Sejad Salihovic gadan predmetima sa tribine. Jos da ne kazem da kada su igraci stigli u hotel sobe uopste nisu bile spremne. Toliko o Turcima! :roll: :roll:
Pa sta ako sobe nisu spremne bile? Sad ako osoblje tog hotela ne radi svoj posao kako treba turci nas mrze. A stvarno bi volio vidit te klipove kako zvizde himni i gadjaju Salihovica. Turci su nam veliki prijatelji i tako ce uvjek bit. A ima i stvari osim fudbala moj junace. Ko je najvise trazio od NATO-a da nas primi iako ocito nismo spremni? Turska, i radi njih cemo vjerovatno i uc sljedeci put. Ko je dao milione za izgradnju skola, bolnica i infrastrukture? Turci. Zato suti, jer ocito da nisi upucen.
Kad bi nas Turci toliko volili i postovali oni sigurno nebi dozvolili da nam sobe u hotelu nebudu spremne i nebi se ponasali onako primitivo prema nama tokom utakmice. Kraj diskusije! :arrow:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.