FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
igrica je teška,ali dobra,sad me počelo izbacivati pa skidam Update onaj,valjda će biti bolje.
može pomoć nekoZagor je napisao/la:e jbg.. neg hoću da pitam jel se mora imati taj program (origin) da se pokrene igra pošto nisam najbolje upućen '?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Da li ovaj update od 2,5Gb ima i ove transfere ?
i ja sam 2 sata tražio to,nema coda nigdje,ali koliko sam shvatio da je to samo za orginal,ja imam 2 ikone,na jednoj traži orgin,a na drugoj ne traži i tu sad instaliram UPDATE zbog bugova.Zagor je napisao/la:može pomoć nekoZagor je napisao/la:e jbg.. neg hoću da pitam jel se mora imati taj program (origin) da se pokrene igra pošto nisam najbolje upućen '?![]()
Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma kad skineš crack, fifa14-www.skidrowcrack.com.exe, kopiras gdje ti je Fifa u Game folder i pokrenes to, a ne fifa14.exe i nece ti trazit nikakav key.Zagor je napisao/la:može pomoć nekoZagor je napisao/la:e jbg.. neg hoću da pitam jel se mora imati taj program (origin) da se pokrene igra pošto nisam najbolje upućen '?![]()
Kod mene baš na Win8 radi, imao sam problem sa onim prvim crackom da me izbaci iz igre kad sudija svira faul, ovaj v2 radi normalno.Otelo je napisao/la:Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7
Ja kopiram V2 i izbaci mi neku opciju run/don't run i kliknem na run i nista se ne desiDevi1 je napisao/la:Kod mene baš na Win8 radi, imao sam problem sa onim prvim crackom da me izbaci iz igre kad sudija svira faul, ovaj v2 radi normalno.Otelo je napisao/la:Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bazeni @ javi ako ti mogneDevi1 je napisao/la:Ma kad skineš crack, fifa14-www.skidrowcrack.com.exe, kopiras gdje ti je Fifa u Game folder i pokrenes to, a ne fifa14.exe i nece ti trazit nikakav key.Zagor je napisao/la:može pomoć nekoZagor je napisao/la:e jbg.. neg hoću da pitam jel se mora imati taj program (origin) da se pokrene igra pošto nisam najbolje upućen '?![]()
ev sta se desi kad tako uradim http://tinypic.com/view.php?pic=33e7o8n ... lp6AVNyb0o" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Probaj onda u Properties nastimat ovaj compatibility na Windows 7, pomaze cesto 

- IlCapitano
- Kontakt:
Koja perverzija od igrice.
Skill games unaprijeđene još, pogotovo šutiranje i završnica kod napadača.

Skill games unaprijeđene još, pogotovo šutiranje i završnica kod napadača.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zagor je napisao/la: bazeni @ javi ako ti mogne
ev sta se desi kad tako uradim http://tinypic.com/view.php?pic=33e7o8n ... lp6AVNyb0o" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_43" onclick="window.open(this.href);return false; Skini ovaj zip fajl i ekstraktuj gdje ti je Fifa.
I dalje neceDevi1 je napisao/la:Probaj onda u Properties nastimat ovaj compatibility na Windows 7, pomaze cesto

Jao kako me nervira ovo s fintiranjem kad ne diram djojstik. Ima li netko kakvu ideju da se toga riješim ?
Skino update od 3 gb, crackovo i opet nista, kad pokrenem ikonu nista se ne desi
Nidje veze to da ne radi na Windows 8.U mene radi.U ovom trenutku,pogotovo za ove nove igre,veca je vjerovatnoca da nece raditi na sedmici nego na osmici.Otelo je napisao/la:Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7
Koja ti je verzija Win8?darker10 je napisao/la:Nidje veze to da ne radi na Windows 8.U mene radi.U ovom trenutku,pogotovo za ove nove igre,veca je vjerovatnoca da nece raditi na sedmici nego na osmici.Otelo je napisao/la:Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7
Opet cu skinut FIFU,kopirat update 1 i crackovati sa V2 verzijom.Valjda mi se posreci
Nemojte renameat crack. Samo c/p i pokrenete ikonu "fifa14-www.skidrowcrack.com" 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pro.Ali recimo sa tom v2 verzijom u mene je i dalje onaj problem sa crvenim kartonima.Ako ti ne bude radilo,nek ti ne bude zaoOtelo je napisao/la:Koja ti je verzija Win8?darker10 je napisao/la:Nidje veze to da ne radi na Windows 8.U mene radi.U ovom trenutku,pogotovo za ove nove igre,veca je vjerovatnoca da nece raditi na sedmici nego na osmici.Otelo je napisao/la:Ja sam sad procitao da ne radi na Win8 pa cu morat vratit 7
Opet cu skinut FIFU,kopirat update 1 i crackovati sa V2 verzijom.Valjda mi se posreci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.