FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
U mene je Enterprise.
Ma bitno je samo da pokrene a ostalo ce se rijesti updatovima.
Al koje sam srece morat cu cekat reloaded il nikako necu ni igrat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Skinio sve preko skidrow-a, ubacio crack kojeg sam prethodno preimenovao i prebacio citav file na "D", odakle pokrecem igricu preko drugog usera i radi bez ikakvih problema.
Igra je fantasticna i vjerovatno najbolja sportska igra u historiji. Milina je ovo igrati. Hvala svima na informacijama. Da nije foruma, tesko da bi dosao do crack-a.
Igra je fantasticna i vjerovatno najbolja sportska igra u historiji. Milina je ovo igrati. Hvala svima na informacijama. Da nije foruma, tesko da bi dosao do crack-a.
Ma nista bez Reloadeda.Ja kad sam vidio 3DM,odmah sam znao da to nije to.Otelo je napisao/la:U mene je Enterprise.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jos jedna particija se skida. Vidjet cemo hoce li radit. Da ona hoce proradit a to sa sudijama ce se rijesit 
Otelo
Mi smo osudjeni na PES

Otelo
Mi smo osudjeni na PES

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Kako je teško sa ovim mojim bogaljima igrati Chesterfield. Sada završio prijateljsku sa Italijanskom Lancijanom 0:0 dva crvena 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ma i ja sam skeptican kad je unlocked u pitanju al mi se igra nenormalno.darker10 je napisao/la:Ma nista bez Reloadeda.Ja kad sam vidio 3DM,odmah sam znao da to nije to.Otelo je napisao/la:U mene je Enterprise.
@uno ja ga igrat necu,radije cu FIFU 13 opet skinuti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam skinuo sinoć onaj update od 82 mb i sada crack v3.Ovo što sam do sada probao, radi normalno.(odigrao 3 utakmice, nijedan crveni a ni kamera se ne trese
).Ali mi se do sad igra nešto i ne sviđa(ni sa xbox-a a ni sad na PC-u).Mislim nije loša ali je usporena previše i 13-ka mi je puno bolja 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Odakle ste skinuli fifu,ja skidam s onog torentaa koji ima preko 2000 seedera i skida mi oko 150 kb 

1946
http://ncrypt.in/folder-wNXuEXlQ" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Odakle ste skinuli fifu,ja skidam s onog torentaa koji ima preko 2000 seedera i skida mi oko 150 kb
skini odavde, pici sa mege meni po 1.4 mb
kako podesiti kontrole na laptopu
ne mogu staviti da se krecem strelicama, nego mi je kretnja tipkama a, s, d, w, ostalo mogu promjeniti

ne mogu staviti da se krecem strelicama, nego mi je kretnja tipkama a, s, d, w, ostalo mogu promjeniti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nece opet. Cekat da reloaded izbaci crack 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ajde može li netko detaljno i fino objasniti kome igra radi savršeno (bez trzanja, bez loših kontrola) koji je crack koristio i treba li updateati. Ja sam evo skinuo ovaj update od skoro 3 gb i crack koji je unutra. Je li taj ok ili treba nešto novo skidati?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Jao kako me nervira ovo s fintiranjem kad ne diram djojstik. Ima li netko kakvu ideju da se toga riješim ?
skidoh i update i crack i uradio sam sve po instrukcijama ali kada pokrenem pise fifa14 je prestao radit :S
*La Roma non si tifa, si AMA!*
skinuo sam UPDATE + CRACK ono od 80 MB,radi sve super,samo problem kamerom,zna neko riješenje?
da neće možda neki update izaći il šta da radim?
nakon 2 utakmice mi krene,dotle se može norm. igrati
da neće možda neki update izaći il šta da radim?
nakon 2 utakmice mi krene,dotle se može norm. igrati
I meni isto. Sve uradim kako tamo pise i ne moze onda. **** te igrica i sunce i sve u picku materinu vise. Moras imat fakultet informatickih nauka da bi pokrneuo jednu **** igricu sa kojom ces ubit vrijeme ne provaljujem u pentagon **** vam mater i skidrowu i ovom ea gamesu i svima cigansku.ElLoco7 je napisao/la:skidoh i update i crack i uradio sam sve po instrukcijama ali kada pokrenem pise fifa14 je prestao radit :S
Sta ste poletili odmah skidati crack sacekajte par dana dok se poprave bagovi i dode pravi crack ovako se samo patite i nervirate beze kad ste mogli cekati toliko crack sacekajte jos par dana da izade kako treba bez gresaka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
This.Yucca je napisao/la:Sta ste poletili odmah skidati crack sacekajte par dana dok se poprave bagovi i dode pravi crack ovako se samo patite i nervirate beze kad ste mogli cekati toliko crack sacekajte jos par dana da izade kako treba bez gresaka
-
- Kontakt:
A Yebo ga crveni kartoni više ne možeš igrat kako treba
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Pomozite molim vas,sve uradim kako treba,ali kada pokrenem igricu jednostavno se nista ne desi
Sta da radim ?

Sta da radim ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.