U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21,U-19,U-17
imal neko ko ozbiljno prati ove u17.Da pitam posto vidim da hrvatska protiv nas kad smo ih dobili igrala sa jednom ekipom s i sa jednim selektorom Vranjesom,dok danas isto tako njihova u 17 igra sa drugim selektorom i ekipom u dubaiu Gudeljom ,pripreme za svjetsko prvnestvo?
Da, to su ti koji ce na SP, ali to je generacija iznad ovih trenutnih ja mislim. Znaci neka U18, iako to nije zvanicna kategorija.ciza je napisao/la:imal neko ko ozbiljno prati ove u17.Da pitam posto vidim da hrvatska protiv nas kad smo ih dobili igrala sa jednom ekipom s i sa jednim selektorom Vranjesom,dok danas isto tako njihova u 17 igra sa drugim selektorom i ekipom u dubaiu Gudeljom ,pripreme za svjetsko prvnestvo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro
Tehnički direktor NFSBIH Denijal Pirić: Ako Tanković ima želju da igra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti!
Tehnički direktor Nogometnog saveza BiH Denijal Pirić čuo je za gestu napadača švedske reprezentacije do 19 godina Muamera Tankovića koji je nakon što je protiv BiH postigao tri gola putem interneta poručio da se izvinjava voljenoj domovini, ali da je samo radio svoj posao. Pirić smatra da Tanković mora dobiti priliku za dokazivanjem u bh. dresu.
Dao sam nalog koordinatoru za U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Muratu Jahi da stupi u kontakt s Tankovićem i da počne njegovo praćenje. Ako je zaista onako kako se priča i ako Muamer ima veliku želju da zaigra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti. Poduzet ćemo sve da ga uvrstimo u naše selekcije, na naše i njegovo zadovoljstvo. Uostalom, mi to radimo u posljednje vrijeme i to je samo nastavak akcije "Otvorena vrata". Želimo pružiti svima mogućnost da se nametnu našim selektorima.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
"mi to i radimo u posljednje vrijeme" .... ?JTS je napisao/la:ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro![]()
Tehnički direktor NFSBIH Denijal Pirić: Ako Tanković ima želju da igra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti!
Tehnički direktor Nogometnog saveza BiH Denijal Pirić čuo je za gestu napadača švedske reprezentacije do 19 godina Muamera Tankovića koji je nakon što je protiv BiH postigao tri gola putem interneta poručio da se izvinjava voljenoj domovini, ali da je samo radio svoj posao. Pirić smatra da Tanković mora dobiti priliku za dokazivanjem u bh. dresu.
Dao sam nalog koordinatoru za U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Muratu Jahi da stupi u kontakt s Tankovićem i da počne njegovo praćenje. Ako je zaista onako kako se priča i ako Muamer ima veliku želju da zaigra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti. Poduzet ćemo sve da ga uvrstimo u naše selekcije, na naše i njegovo zadovoljstvo. Uostalom, mi to radimo u posljednje vrijeme i to je samo nastavak akcije "Otvorena vrata". Želimo pružiti svima mogućnost da se nametnu našim selektorima.
Pa ako rade, zasto je uopce poceo igrat za svedsku a ne za nas ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma i bolje je da igra za Svedsku zakljucno sa U-21 timom
Ako vec imaju takav skauting, neka srede dr. Arslu 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Za prolaz nam je dovoljan i bod osim u slucaju da Hrvatska dobije Potugala sa 2 i vise golova razlike.... I na taj nacin smo 2... A sa pobjedom smo sigurno 2., a ako Hrvatska nagu.zi Portugal opet sa 2 i vise golova mozemo biti i 1.....masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
Uglavnom sanse postoje da prodjemo i sa danasnjim porazom... Al' samo u slucaju da Portugal dobije Hrvatsku a nas Crnogorci sa ne vise od 1 razlike....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Po meni ovaj Savez i ne radi toliko da se privedu potencijalni mladići u našu reprezentaciju. Sad će se oni busati Kolašincem ali od njega ne bi bilo ništa da nije onaj lik, iz Švicarske čini mi se, sve to isforsirao. Isto kao i sa Hajrovićima. Znači nijednom nije savez samoincijaivno poslao svog čovjeka da kontaktira potencijalnog reprezentativca.
Evo ovaj Tanković čini mi se 3 utakmicu igra protiv nas i niko se nije udostio onako u hodniku bar da ga upita bil zaigrao za nas. Ne razumijem kakva je to logika naših ljudi u savezu da se bukvalno malci trebaju blamirati po novina i društvenim mrežama da bi se naši trznuli. Bezveze će se sad njegova porodica naći na udaru u Švedskoj umjesto da se to sve tajno odradilo.
Napravili su ta Otvorena vrata i na kraju 2 igrača zovnu. Jedan sin "slavnog" pjevača a drugi za četveroligaša igra.
Pirić tek sad angažuje čovjeka koji će kontaktirati Tankovića. To nam govori da oni nisu nijednog potencijalnog mladića, koji igra za drugu državu, kontaktirali i provjerili da li postoji šansa da zaigra za nas. To je za mene poražavajući podatak.
Evo ovaj Tanković čini mi se 3 utakmicu igra protiv nas i niko se nije udostio onako u hodniku bar da ga upita bil zaigrao za nas. Ne razumijem kakva je to logika naših ljudi u savezu da se bukvalno malci trebaju blamirati po novina i društvenim mrežama da bi se naši trznuli. Bezveze će se sad njegova porodica naći na udaru u Švedskoj umjesto da se to sve tajno odradilo.
Napravili su ta Otvorena vrata i na kraju 2 igrača zovnu. Jedan sin "slavnog" pjevača a drugi za četveroligaša igra.
Pirić tek sad angažuje čovjeka koji će kontaktirati Tankovića. To nam govori da oni nisu nijednog potencijalnog mladića, koji igra za drugu državu, kontaktirali i provjerili da li postoji šansa da zaigra za nas. To je za mene poražavajući podatak.
Tankovic igra od 14-15 godine za mlade repke Svedske druze. Momak potpiso profi ugovor sa Fulhamom. Ako njega privedemo a iskreno se nadam da hocemo imat ce mo napadaca par exelance sto bi Izet reko.JumBO je napisao/la:"mi to i radimo u posljednje vrijeme" .... ?JTS je napisao/la:ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro![]()
Pa ako rade, zasto je uopce poceo igrat za svedsku a ne za nas ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??MrMuscle je napisao/la:Za prolaz nam je dovoljan i bod osim u slucaju da Hrvatska dobije Potugala sa 2 i vise golova razlike.... I na taj nacin smo 2... A sa pobjedom smo sigurno 2., a ako Hrvatska nagu.zi Portugal opet sa 2 i vise golova mozemo biti i 1.....masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
Uglavnom sanse postoje da prodjemo i sa danasnjim porazom... Al' samo u slucaju da Portugal dobije Hrvatsku a nas Crnogorci sa ne vise od 1 razlike....
http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Imal kakve veze sa nama?
Imal kakve veze sa nama?
Nema. Sin Ivice Vastića.L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html
Imal kakve veze sa nama?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ne, igra za austriju, protiv nas kad su igrali U21L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html
Imal kakve veze sa nama?
Nema, porijeklom Hrvat iz Hrvatske ako se ne varam, tata mu je igrao za Austrijsku reprezentaciju, bio je sada u Zenici kada su igrali mladi protiv austrijske reprezentacije, ušao u drugom poluvremenu.
Mislim da je on najmlađi strijelac u historiji austrijske BuLi.
Mislim da je on najmlađi strijelac u historiji austrijske BuLi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imas ovo http://www.uefa.com/under17/season=2014 ... 1084#match" onclick="window.open(this.href);return false;elansa je napisao/la: ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??
Pratim jer sam keca igro
nema, u Lukavici se igra.elansa je napisao/la:ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??MrMuscle je napisao/la:Za prolaz nam je dovoljan i bod osim u slucaju da Hrvatska dobije Potugala sa 2 i vise golova razlike.... I na taj nacin smo 2... A sa pobjedom smo sigurno 2., a ako Hrvatska nagu.zi Portugal opet sa 2 i vise golova mozemo biti i 1.....masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Portugalci vode protiv Hrvatske ako ovako ostane naši mogu i izgubiti 0-1
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Zna li ko da mi razjasni za ovoga malog Osmanovica sto je zamjenjen sad na poluvremenu ciji je on igrac Slavijin ili Zeljin.Hvala.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Prešao u Slaviju ove godine iz Želje prošlu godinu igrao za kadete Željezničara.lovcen16 je napisao/la:Zna li ko da mi razjasni za ovoga malog Osmanovica sto je zamjenjen sad na poluvremenu ciji je on igrac Slavijin ili Zeljin.Hvala.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, General505, Goalgetter, johnw1ckk, LeCoq, random11 i 35 gostiju.