kada je gubio monpelje 5 razlike ja odigram henikep 5-0 keca to znaci da nece izgubiti vise od 4 razlike i prode na10 eura popeo se na 16 e sada igrao ovog reykjevika rukomet vise golova pa evo pratim i nokte grizem ,haman se golmani razbraniliBrezovac je napisao/la:Kakve su sanse da Montpelje okrene, gube 6 razlike 13 minuta do kraja, a inace koef na njih prije pocetka meca bio 1,03? sada je gotovo 9, vrijedi probati..ja sam ispratio po koef 2,09 na cvaju
Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Meni cvaja odeastra1922 je napisao/la:kada je gubio monpelje 5 razlike ja odigram henikep 5-0 keca to znaci da nece izgubiti vise od 4 razlike i prode na10 eura popeo se na 16 e sada igrao ovog reykjevika rukomet vise golova pa evo pratim i nokte grizem ,haman se golmani razbraniliBrezovac je napisao/la:Kakve su sanse da Montpelje okrene, gube 6 razlike 13 minuta do kraja, a inace koef na njih prije pocetka meca bio 1,03? sada je gotovo 9, vrijedi probati..ja sam ispratio po koef 2,09 na cvaju
Hee 1,03 koef, pu bogalji

Pogodio to ali mal ulog i sad sam stavio 0,25e da Monfils pobjedjuje posto jos nije poceo imitirati Novaka i glupirati se. Nek se i na njemu uzmu pare na jednom turniru kad je ozbiljan ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
HT 1:2 Belhatov - Rybnik 1 @ 4,28
B-I-R !
juve stabia cesana
x utakmica ce da zavrsi ovako ako ima ko neka uplati dojava iz 2 u x al sam ja kasno saznao a nemam nista na live ako ko ima neka send vracam 21011990 znak e
x utakmica ce da zavrsi ovako ako ima ko neka uplati dojava iz 2 u x al sam ja kasno saznao a nemam nista na live ako ko ima neka send vracam 21011990 znak e
Samo Sarajevo
juve stabia 0 : 2 , ti dobijas dojave na poluvremenu jel, hh ne provaljuj se, usput ispratio sam te ..kanarinac je napisao/la:juve stabia cesana
B-I-R !
Palermo - Pescara
gost daje slj. gol @2,90
gost daje gol @2,05

Domaćini bolji samo u prekršajima i obranama vratara.
Dakle, statistički gledano - Pescara dominira i trebali bi utrpat barem jednoga.
Na manji ulog možda se u okušam u prijelazu.
gost daje slj. gol @2,90
gost daje gol @2,05

Domaćini bolji samo u prekršajima i obranama vratara.
Dakle, statistički gledano - Pescara dominira i trebali bi utrpat barem jednoga.
Na manji ulog možda se u okušam u prijelazu.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 13 okt 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda vjeruj nekad statistika ama bas nista ne znaci, skroz drugacija situacija moze biti na terenu ..
B-I-R !
slažem se da nekad ništa ne mora značit statistika prije meča.. (pogled na tablicu, međusobne omjere, gol razliku..)
ali statistika uživo s terena je nešto sasvim drugo i po meni jako dobra stvar. Nerijetko se lova dizala na ovakve mečeve. Pogledaj na ovoj temi par stranica unazad, pogodio sam uzivo 5-6 prijelaza zaredom. Kvote su se kretale oko 7. Sve na račun statistike!
ali statistika uživo s terena je nešto sasvim drugo i po meni jako dobra stvar. Nerijetko se lova dizala na ovakve mečeve. Pogledaj na ovoj temi par stranica unazad, pogodio sam uzivo 5-6 prijelaza zaredom. Kvote su se kretale oko 7. Sve na račun statistike!
80min 1 : 0 Palermo - Pescara sljedeci gol 2 @ 4,30
tek sad pratim
tek sad pratim
B-I-R !
nisam htio postavljat jer sam već predložio pescaru..
al o ovome ti pričam:

samo žalim što nisam pričekao s uplatom jer je kvota u 40. minuti dosegla 20-ak...
ludi čileanci, smrdio mi je prijelaz, zato sam odigrao goste prvo poluvrijeme..
sad ću pola od dobitka stavit na jedinicu..
dakle: colo colo - san luis 1 @3,05 (pričekat ću da malo naraste.. bar do 4)
al o ovome ti pričam:

samo žalim što nisam pričekao s uplatom jer je kvota u 40. minuti dosegla 20-ak...
cim predje kvota preko 3.60 pratimbevanda4 je napisao/la:nisam htio postavljat jer sam već predložio pescaru..
al o ovome ti pričam:
B-I-R !
nadam se da će bit sreće.. meni su ga blokirali nakon gola san jose, ne mogu sad uplatit ni da hoću..
Čim je neki sumnjiv par znaju držat blokirano cijelo jedno poluvrijeme.. Kakvi gubavci, pa ovo je čudo!
Čim je neki sumnjiv par znaju držat blokirano cijelo jedno poluvrijeme.. Kakvi gubavci, pa ovo je čudo!
meni bilo blokirano sve do sad...bevanda4 je napisao/la:nadam se da će bit sreće.. meni su ga blokirali nakon gola san jose, ne mogu sad uplatit ni da hoću..
haj mi objasni kako da obrisem odlazne poruke , mozes uslikati i zaokruziti sta trebam uraditi
B-I-R !
alcorcon-numancia 0-1 87.min
sljedeći gol alcorcon 5.00
sljedeći gol alcorcon 5.00
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 okt 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Udes u poruku i lijevo od "citiraj" ćeš vidjet "X". Klikni na njega i obriši..HaHu1x2 je napisao/la: haj mi objasni kako da obrisem odlazne poruke , mozes uslikati i zaokruziti sta trebam uraditi
Ja tako radim jednu po jednu, jer ne znam kako ću obrisat više njih.
Ako tko zna i meni bi pomogao.
masovno se igra na colo colo kvota sad poraste sad padne ....
B-I-R !
imaš sa strane kvadratiće i označi ih sa X (sve poruke koje želiš obrisati) i onda imašdolje ispod poruka opciju odznači kao važno ili tako nešto i tamo trebaš promjeniti u obriši označeno pa klik i potvrdi sa okbevanda4 je napisao/la:Udes u poruku i lijevo od "citiraj" ćeš vidjet "X". Klikni na njega i obriši..HaHu1x2 je napisao/la: haj mi objasni kako da obrisem odlazne poruke , mozes uslikati i zaokruziti sta trebam uraditi
Ja tako radim jednu po jednu, jer ne znam kako ću obrisat više njih.
Ako tko zna i meni bi pomogao.
0 : 2 poserem se u colo colo i argentinsku citavu ligu
B-I-R !
@miky, hvala prijatelju!
@hahu1x2 - čileanci, ne argentinci.. al ista su đubrad
@hahu1x2 - čileanci, ne argentinci.. al ista su đubrad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.