Forum
Re: Forum
Cautinho, osim administrativne uloge na ovom forumu, čisto sumnjam da admin želi preuzeti i ulogu psihologa i sociologa, te tražiti uzroke ponašanja određene grupe, prvenstveno misleći na sve forumaše, a nas ima, jako mnogo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: Forum - pristup mobitelom
Android znak se pojavljuje kod forumaša koji nemaju avatar, pa možda na to misliš s tom polovicom...Cautinho je napisao/la:Zanima me nesto u vezi tapatalka.
Idem na timeline ovog foruma i svi su avatari izmjesani.
Tako npr. korisnik 123 ima avatar koji koristi korisnik 321.
A i cesto se dogadja da jedan avatar ima pola korisnika na forumu.
Druga stvar,kad udjem u temu gdje imam nepr. postova,on umjesto da me odvede na prvi neprocitani,odvede me na 3. ili 4. n.p.
Tapatalk mi je valjda 4,onaj pro sto se placa,ali ja sam svoj skinuo na cetirišerd app.
Tapatalk.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako na mobu cookije da brisem? Jel to ono bookmarks? Ja nemogu ni u jednu vijest da udjem samo salta sa Xperia reklame na CL reklamu, sony tipo mi je a forum i ss ba mi super radio dosad.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Forum - pristup mobitelom
Nein.anonimni je napisao/la:Android znak se pojavljuje kod forumaša koji nemaju avatar, pa možda na to misliš s tom polovicom...Cautinho je napisao/la:Zanima me nesto u vezi tapatalka.
Idem na timeline ovog foruma i svi su avatari izmjesani.
Tako npr. korisnik 123 ima avatar koji koristi korisnik 321.
A i cesto se dogadja da jedan avatar ima pola korisnika na forumu.
Druga stvar,kad udjem u temu gdje imam nepr. postova,on umjesto da me odvede na prvi neprocitani,odvede me na 3. ili 4. n.p.
Tapatalk mi je valjda 4,onaj pro sto se placa,ali ja sam svoj skinuo na cetirišerd app.
Tapatalk.
Pola foruma ima neki arsenalov grb,vjerujem da je to od korisnika @suhakrpa
Jednostavno je,samo su mi se izmjesali avatari.
Kad sam sad postao na temi FC Barcelona,moj avatar je zamjenjen avatarom korisnika @Korinov.
Tapatalk.
Edit: Da potkrjepim primjerom:

Keep walking.
Tapatalk je eksterna aplikacija, pa svi bugovi nisu pod našom kontrolom već pod njihovom.
ukoliko želite diskutovati o Tapatalku, molim vas da otvorite novu temu, a da ovu ostavimo za tehnička pitanja oko našeg foruma.
ukoliko želite diskutovati o Tapatalku, molim vas da otvorite novu temu, a da ovu ostavimo za tehnička pitanja oko našeg foruma.
I kod mene je isti problemAA23 je napisao/la:Sad nemogu ni u jednu vijest od SS.ba da udjem.
Prvo mi izbaci Sony Xperia Z a idem preskoči, onda se pojavi trofej CL i opet odem preskoči al me vrati nazad na Xperiu.. Nemogu da udjem u vijest.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Vjerovatno je i isto rješenje.
trebate omogućiti cookie.
radimo na zaobilaženju ovog buga, ali dok se ne riješi, predlažem da omogućite cookie i nećete imati nikakvih problema.
trebate omogućiti cookie.
radimo na zaobilaženju ovog buga, ali dok se ne riješi, predlažem da omogućite cookie i nećete imati nikakvih problema.
Danas mi se u par navrata pojavilo 'ovo':

Nekad je na vrhu stranice, nekad je u nekom od podforuma. Jeli do mene ili do vas?
Google Chrome

Nekad je na vrhu stranice, nekad je u nekom od podforuma. Jeli do mene ili do vas?
Google Chrome
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Danas mi se u par navrata pojavilo 'ovo':
Google Chrome
da li se to još uvijek pojavljuje?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jel se među ovim korisnicima nalaze i banirani, trajno isključeni? Bliži se 20000 članbadblueboylivno je napisao/la:![]()
Ukupno tema: 2039
Ukupno korisnika/ca: 19803
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da su uključeni svi od početka foruma, ali neka ipak gazda kaže.
BTW, taj podatak svi vide, dolje na dnu početne stranice.
Hayley <3
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
Izgleda da nisam primjetio tu dolje.badblueboylivno je napisao/la:Mislim da su uključeni svi od početka foruma, ali neka ipak gazda kaže.
Hvala svakako.
A moze li se znati lista forumasa i tema sa najvise postova?
Keep walking.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Malo traženja i dođeš do odgovora http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... memberlist" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
Svi osim obrisanih.Sportfanatik je napisao/la:Jel se među ovim korisnicima nalaze i banirani, trajno isključeni? Bliži se 20000 članbadblueboylivno je napisao/la:![]()
Ukupno tema: 2039
Ukupno korisnika/ca: 19803
Bilo je i takvih dosta.
i naravno, nema onih kojima registracija nije odobrena.
badblueboylivno je napisao/la:Malo traženja i dođeš do odgovora http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... memberlist" onclick="window.open(this.href);return false;
a tema sa najvise postova?
Ne pojavljuje se posljednjih dana, ako se opet pojavi, javit ću.admin je napisao/la:da li se to još uvijek pojavljuje?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tema Željezničara.filip13 je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Malo traženja i dođeš do odgovora http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... memberlist" onclick="window.open(this.href);return false;
a tema sa najvise postova?
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.